Spiller i Enshrouded lager nydelig hus i Hobbit stil

Enshrouded Banner

En Enshrouded-spiller har nylig laget et imponerende bygg i det nyutgitte survival-action-rpg-spillet fra Keen Games. Huset er som om det er tatt rett ut av en scene fra Ringenes Herre, hvor spilleren tydeligvis har brukt en del timer på sitt verk.

Enshrouded ble utgitt rått og brått av spillstudioet Keen Games den 24. februar 2024. Spillet ble automatisk en hit, og Enshrouded gikk ganske langt opp på listene hos steamcharts. Det voxel-baserte spillet ble gitt ut på PlayStation, Xbox og Microsoft Windows (PC). Spillet nådde over en million spillere på bare fire dager, og siden har salgstallene betraktelig stoppet opp for det Tyske spillutviklerselskapet.

SmittySurvival disker opp eget Hobbit hus i Enshrouded

Enshrouded-spilleren SmittySurvival deler en nydelig skapelse i Enshrouded. Huset som bygges er direkte inspirert av hvordan Hobbitene i Ringenes Herre-universet bygger og innreder egne hjem. SmittySurvival fra YouTube er mest kjent for sine videoer hvor han forklarer og viser hvordan han konstruerer og innreder store og intrikate bygninger i det kjente overlevelsesspillet, Valheim.

Det kan se ut som om det nye spillet fra Keen Games har tatt over tronen for bygging og deling av kreative bygg og byer i forskjellige stiler. Først var det Minecraft, så var det Valheim, og nå er det Enshrouded. Alle disse deler en og samme trone, men med en ny spiller i byen blir det enda mer splittet og enda mer å se på.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

I videoen viser SmittySurvival stegene han har tatt og hvorfor han har valgt å gjøre som han har gjort. Smitty forklarer i detalj om hva han innreder med, og hvorfor han tar visse steg for å få det beste mulige utfallet. Det innredes med egen jordbærhage, et lager for diverse gjenstander som også kan brukes til crafting, eget soverom, bad, spisestue og ildsted. Rett og slett alt man trenger for å komme hjem og kose seg etter tokt i den brutale shrouden.

Enshrouded-spilleren forklarer også i videoen at han ikke har brukt noe mods eller andre former for juks. Alt er laget med objekter og mekanikker som er utgitt av Keen Games. Årsaken til hvorfor det akkurat ble et Hobbit-hole er av den enkle grunnen at Smitty ble inspirert av grave-mekanikken i spillet, og at hvilken bedre måte å bli mer kjent med det systemet enn å starte med et bosted for en Hobbit.

Hvis noen vil sjekke ut hva SmittySurvival har å by på er det bare å stikke til YouTube-kanalen hans. Der har han mange videoer å by på med mye flotte byer, forskjellige bygninger og annet diverse fra Valheim, og nå Enshrouded.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!