Stardew Valley 1.6 er endelig ute

Stardew Valley

Stardew Valley, utviklet av ConcernedApe, Eric Barone, debuterte i 2016 og er tilgjengelig på PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mobilenheter. Handlingen følger karakteren du spiller som arver en gård i en liten landsby etter bestefarens død. Spilleren må gjenoppbygge gården ved å plante avlinger, oppdrette dyr, fiske og drive gruvedrift, samtidig som du balanserer økonomi og ressurser.

Spillet legger vekt på samspill med landsbyens innbyggere, inkludert muligheten for romantikk og familiestiftelse. Utforskning av huler og gruver utvider opplevelsen. Spillets karakteristiske pikselgrafikk og avslappende atmosfære har gjort det til et elsket spill innen livssimulatorsjangeren.

Stardew Valley 1.6

Stardew Valley 1.6 oppdateringen har latt seg vente

Som kjent har Concerned Ape, Eric Barone, jobbet lenge med Stardew Valley 1.6 oppdateringen. Langs veien har det vært små innblikk i hva Barone har arbeidet med, men samtidig har han holdt kortene tett til brystet. Oppdateringen bringer med seg en rekke nye funksjoner, oppdateringer til spillets systemer og fixes til mange av spillets kjente feil.

LES OGSÅ: Stardew Valley 1.6 er underveis.

Stardew Valley 1.6 oppdateringen er svært omfattende, og hele listen kan leses på nettsidene til Stardew Valley. Vi skal likevel trekke frem noen av de nye systemene og funksjonene her.

Det blir nye festivaler og arrangementer, inkludert The Desert Festival og to fiskefestivaler: Trout Derby og SquidFest. Barone har også hintet om et nytt arrangement som vil finne sted om sommeren.

Det har blitt skrevet om et nytt mesterskapssystem som vil introdusere nye gjenstander og kraftige evner til karakteren din. Dette systemet kan utforskes gjennom et nytt område, men det er fortsatt uklart om evnene kun vil være tilgjengelige der, eller om de kan brukes i andre områder.

I tillegg til dette vil det være en mengde ny dialog til NPC-er, flere kjæledyr etter at du har nådd maksimalt nivå med ditt første, mysteriekasser, nye gjenstander og en rekke oppdrag du kan kaste deg ut i.

LES OGSÅ: Best i test Gaming Grafikkort i 2024.

En titt på listen viser at Barone har vært opptatt det siste året med Stardew Valley 1.6. Det er hundrevis av endringer, nye tillegg og mange nødvendige feilrettinger. Diehard-fans av spillet får mye å glede seg over, og det vil nok bli brukt mange timer i Barones fantasiverden for oss her på kontoret også.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!