Stardew Valley 1.6 triplet spillerbasen over natten

Stardew Valley

Stardew Valley er et sjarmerende bondegårdssimulatorspill skapt av Eric “ConcernedApe” Barone, og tar spillere med til fredelige Pelican Town. Her arver spilleren en forfallen gård og må gjenskape dens tidligere storhet. Gjennom jordbruk, fiske, gruvearbeid og interaksjon med landsbyens beboere, tilbyr Stardew Valley en engasjerende blanding av rollespill, simulering og strategi.

Gjennom årstidene kan spillere utforske gårdens og landsbyens historie mens de dyrker relasjoner og setter sine egne mål. Spillets avslappende estetikk og dybde i gameplay har gjort det til en verdenskjent suksess, elsket av både spillere og kritikere.

Stardew Valley 1.6 Players
Stardew Valley 1.6 Screen01

Storengasjement etter Stardew Valley oppdateringen

Etter en lang utviklingsperiode og utallige teasere fra Eric Barone, ble den nyeste oppdateringen til Stardew Valley endelig sluppet.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Tallene fra Steamcharts.com lyver ikke. Som man kan se i diagrammet ovenfor, har oppdateringen mer enn doblet den gjennomsnittlige spillerbasen til det elskede simulatorspillet. Den nådde en imponerende topp på 236 614 spillere, og knuste den gamle rekorden.

Stardew Valley 1.6 er den største oppdateringen spillet har fått siden lanseringen i 2016, og den har skapt enorm entusiasme blant fans over hele verden.

Imidlertid må spillere på andre plattformer vente litt før de kan få tilgang til oppdateringen. Det er også verdt å merke seg at tallene ovenfor kun gjelder Steam-versjonen av spillet. Det er umulig å få fullstendig oversikt over alle spillere med mindre man er Eric Barone og har tilgang til all spillets data.

Uansett er dette oppdateringen som spillerne har ventet lengst på, og det er ingen tvil om at Eric Barones innsats blir høyt verdsatt av den store spillerbasen han har skapt.

LES OGSÅ: Stardew Valley 1.6 er endelig ute.

Stardew Valley kan lastes ned via Steam på PC, og kjøpes på alskens spillplattformer som Nintendo, PlayStation, Xbox og mobil.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!