Stardew Valley 1.6

Stardew Valley Banner

Alles favoritt, Stardew Valley, får en ny oppdatering snart.

Det å tenke at dette spillet er utviklet av kun en stk person, Eric “Concerned Ape” Barone, er bare helt hinsides sjukt. Stardew Valley har over tid blitt en av verdens mest populære spill, og er kjent av stort sett alle gamere. Arbeidet slutter aldri med denne tittelen, men selvforklarende kommer dette når det kommer da det er en stk som jobber med det.

Stardew Valley tok lang tid å lage

I et intervju med Barone sier han at spillet tok ca 4.5 år å lage med 60-70 timers uker. Dette var heltidsjobben hans, og mer. Dette var prosjektene over alle prosjekter, og som gründer må man nesten regne med denne typen tidsbruk om man først skal lage noe så stort som Stardew Valley på første forsøk. Hardt arbeid, svette, tårer og frustrasjon bar frukt i enden av veien. Da Stardew kom skjedde det en eksplosjon vi sjeldent har sett. Det solgte 1 million kopier ila de to første månedene etter release, og har nå i skrivende stund endt på 20 millioner solgte, noe har Barone gjort riktig her.

Stardew Valley – YouTube.

Stardew Valley er enkelt og fantastisk

Stardew Valley har et ganske enkelt plot. Du er en kontor-rotte som i bunn og grunn blir drit lei av jobben og livet i storbyen, etter mange år så bestemmer du deg for å flytte, så da flytter du bort til en gård din bestefar har etterlatt seg. Stardew tar veldig godt vare på deg som ny spiller og det er enkelt å komme seg i gang. Det kan dog virke litt forvirrende i hva du faktisk skal gjøre her, men når du først forstår hva spillet går ut på så er det relativt enkelt å komme seg “videre”. I et veldig kort trekk er konseptet simpelt, ta vare på din egen gård og ha det gøy.

Barone har i den nye oppdateringa til Stardew, altså, Stardew Valley 1.6 enda en gang overlevert. Det ser ut som om interessen for Stardew, 7 år senere, ikke har avtatt i noen som helst form. Den forrige updaten, 1.5 var meget mye større, men vi får fremdeles mye å leke med. Det var originalt ikke planlagt noe ny update fra Barone, men her er vi.

TwitterStardewValleyEricBarone
Twitter – Concerned Ape.

Noe av det som er gøy med Stardew Valley er alt man kan gjøre gjennom de forskjellige sesongene. Her har vi alt fra jakt av påskeegg til secret santa ved Feast of the Winter Star. I den nye oppdateringa får vi enda en festival å leke med, vi er veldig nysgjerrig på hva dette blir og i hvilken årstid den tar plass.

FlowerDanceStardewValley
Flower Dance – Stardew Valley.

Fortsatt en stund til oppdatering fra Eric Barone

Nye items er alltid moro her, men vi får bare smøre oss med tålmodighet til vi ser den offisielle lista. Nye dialoger kommer selvfølgelig også med nye NPC’s vi kan snakke med, samt nye hemmeligheter vi må finne ut av. Alt det her høres veldig bra ut, men igjen, også veldig lite ut. Vi håper selvfølgelig på en positiv overraskelse av Eric “Concerned Ape” Barone.

Update 1.6 er egentlig mest ment til å legge mer støtte under mulighetene for community modding. Men som alltid så leverer Barone mer enn det som originalt ligger på bordet. Det blir veldig gøy å få nye ting å gjøre i Stardew Valley igjen da vi kjenner spillet meget godt. Barone har ikke nevnt noe om når updaten blir sluppet, så alt vi kan gjøre er å smøre oss med tålmodighet.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!