Stardew Valley 1.6 er underveis

Stardew Valley Banner

Tanken om at dette spillet ble utviklet av kun én person, Eric “Concerned Ape” Barone, er rett og slett utrolig imponerende. Stardew Valley har gradvis blitt et av verdens mest populære spill, og er kjent av de fleste gamere.

Arbeidet stopper aldri med denne tittelen, men dette er selvfølgelig forventet når det kun er én person som står bak det hele

Stardew Valley tok lang tid å lage

I et intervju med Barone, sier han at spillet tok ca. 4,5 år å lage med arbeidsuker på 60-70 timer. Dette var hans heltidsbeskjeftigelse, og mer. Det var det ultimate prosjektet, og som gründer må man nesten forvente en slik tidsbruk hvis man skal skape noe så stort som Stardew Valley på første forsøk.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Hardt arbeid, svette, tårer og frustrasjon resulterte til slutt i suksess. Da Stardew Valley ble lansert, skjedde det en eksplosjon vi sjelden ser. Spillet solgte 1 million kopier i løpet av de to første månedene etter utgivelsen, og har nå, på nåværende tidspunkt, solgt over 20 millioner kopier. Dette viser at Barone har gjort noe riktig her.

Stardew Valley er enkelt og fantastisk

Stardew Valley har et ganske enkelt plott. Du spiller en kontorrotte som til slutt blir lei av jobben og livet i storbyen. Etter mange år bestemmer du deg for å flytte, og dermed flytter du til gården din bestefaren har etterlatt seg. Stardew Valley tar godt vare på deg som ny spiller, og det er enkelt å komme i gang.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Imidlertid kan det virke litt forvirrende hva du faktisk skal gjøre her. Men når du først forstår spillets konsept, er det relativt enkelt å komme videre. I korte trekk går konseptet ut på å ta vare på din egen gård og ha det gøy.

Barone har i den nye oppdateringen til Stardew Valley, altså Stardew Valley 1.6, nok en gang overlevert. Det virker som om interessen for Stardew, selv etter 7 år, ikke har avtatt i det hele tatt. Enn så lenge var den forrige oppdateringen, 1.5, betydelig større, men vi får fortsatt mye å utforske. Det var opprinnelig ikke planlagt noen ny oppdatering fra Barone, men her er vi likevel.

TwitterStardewValleyEricBarone

Noe av det som gjør Stardew Valley morsomt, er alle aktivitetene man kan delta i gjennom de forskjellige sesongene. Her har vi alt fra påskeeggjakt til hemmelig gaveutveksling under Feast of the Winter Star. I den nye oppdateringen får vi til og med en ny festival å utforske. Vi er veldig nysgjerrige på hva dette vil innebære og hvilken årstid den vil finne sted i.

FlowerDanceStardewValley

Fortsatt en stund til oppdatering fra Eric Barone

Nye gjenstander er alltid moro her, men vi må bare smøre oss med tålmodighet til vi ser den offisielle listen. Nye dialoger kommer selvfølgelig også med nye NPC-er vi kan snakke med, samt nye hemmeligheter å avdekke. Alt dette høres veldig bra ut, men også ganske lite informasjon er tilgjengelig. Vi håper selvfølgelig på en positiv overraskelse fra Eric “Concerned Ape” Barone.

LES OGSÅ: Spillutviklere: Hvem står bak ditt favorittspill?

Oppdatering 1.6 er egentlig mest ment å legge til støtte for community-modding, men som alltid leverer Barone mer enn det som opprinnelig forventes. Det blir veldig gøy å få nye ting å gjøre i Stardew Valley igjen, da vi kjenner spillet veldig godt. Barone har ikke nevnt noe om når oppdateringen blir sluppet, så alt vi kan gjøre er å smøre oss med tålmodighet.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!