Starfield DLC avduket

Starfield Banner

Starfield ble lansert for knappe syv måneder siden, den 6. september 2023, til Xbox og PC. Det er også åpent og planlagt for senere lansering på PlayStation. Det er tvilsomt om Nintendo Switch vil få en versjon, da Switchen ikke er kraftig nok til å møte minimumskravene. Man kan kanskje håpe på en versjon til neste generasjons konsoll fra Nintendo.

Starfield-sjef Todd Howard kunne avsløre DLC

Ikke alt har gått like bra for Starfield, men Todd Howard og Bethesda er langt fra klare til å avslutte arbeidet med en tittel de har jobbet med i over 7 år. Inntjeningspotensialet er fortsatt til stede i Starfield, men det handler bare om å rette opp de største feilene og fallgruvene.

LES OGSÅ: Starfield var ikke i nærheten av å toppe Steamcharts.

Bethesda er kjent for å utnytte sine titler til det ytterste, og Starfield er intet unntak her. Men å gå fra en topp med 330 597 spillere på PC-versjonen til bare 5 633 per dag må virke surt for spillstudioet.

I et nylig intervju med Kinda Funny Gamescast, der Todd Howard tidligere har deltatt, kunne han endelig avsløre og gi mer informasjon om Starfields nyeste DLC; Shattered Space.

Foreløpig er det ingen fastsatt dato for Shattered Space, og Todd Howard holder kortene tett til brystet. Det eneste han avslørte var at utvidelsespakken kommer ut høsten 2024. Når det gjelder innhold, fortsetter Todd Howard å være lite informativ og hemmelighetsfull, med unntak av å nevne at Shattered Space hovedsakelig er en DLC som legger til mye ekstra historie og oppdrag, samt en del nytt utstyr, lokasjoner og mer.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Todd Howard legger også til at det kommer en heftig oppdatering som skal rulles ut i betatesting på Steam den kommende uken. Creation Kit vil også ankomme Starfield, men når denne kommer er litt usikkert. Mer informasjon rundt akkurat dette vil ankomme på et senere tidspunkt nevner Todd Howard i intervjuet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!