Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Starfield Banner

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en del med nytt innhold. Bethesda rullet nylig ut oppdateringen, og fans er imidlertid ikke særlig begeistret over den nye oppskriften som er fulgt.

Starfield tvinger opp lommeboka

Den nye oppdateringen til Starfield har sannelig ikke falt i smak for publikum, for nå begynner Bethesda slik de andre store har holdt på, nemlig med å dra frem melkespannet. Sammen med Creation Kit kom det også to nye oppdrag spillere kunne begi seg ut på, og skal du gjøre oppdrag nummer to må du nemlig ut med “Creation Credits”, og disse er ikke gratis.

Oppdragene heter “Trackers Alliance”, og det er “The Starjacker” som er gratis, “The Vulture”, som er neste i linja koster 700 credits, dette tilsvarer rundt 70 kroner. Per dags dato er det minimum 1000 credits du kan kjøpe, noe som tilsvarer en hundrelapp. Det er angivelig en del penger som ligger i denne slags business, for det er jo faktisk folk som svelger det rått, resten derimot, er ikke så glade for begivenheten.

Starfield Månebase

Som følge av denne nye oppdateringen, samt de misfornøyde spillerne, har det ramlet inn negative reviews på Steam. Dette ser ut som fortsettelsen på en trend vi ofte har sett når store spillselskaper gjør noe ikke spillerne er enige i. Det skjedde tidligere med Capcom sitt forsøk på å oppdatere deres Resident Evil Revelations med en håpløs DRM, samt Helldivers 2 som forsøkte å tvinge spillere til å koble seg på Sony sitt PlayStation Network.

Tar du en titt på Starfield reviews hos Steam nå vil du fort se at det står “stort sett negative” tilbakemeldinger på front page. Spillet var ikke revolusjonerende på noen måter fra før av, og det var heller ikke en pangstart for Bethesda heller når de forsøkte å lage Skyrim i verdensrommet. Holder de på med slik oppførsel fremover blir det heller kanskje ingen fremtidig suksess for Starfield.

Starfield Creation Kit

Lenge har Bethesda ønsket å ta deres Creation Kit inn i spill som Starfield og Skyrim. Nå er endelig dagen her, og spillere som ønsker å ta i bruk det kraftfulle verktøyet kan nå gjøre akkurat dette. Creation Kit er en slags modding-verktøy, og lar spillerne gjøre omtrent det de har lyst til.

Creations are now available in Starfield. What does that mean? You can now access and play new content in Starfield. Creations may include new missions, gear, skins, weapons, and more! You’ll also find Bethesda Game Studios Creations including one of the new Trackers Alliance missions, The Vulture. You can find Creations via the in-game menu. For those of you who own Starfield’s Premium Edition, you will also find 1000 Creation Credits within this menu.

If creating your own content for Starfield is something that interests you, you may also now download the Creation Kit for Starfield on Steam. Note, this is a separate download from the game download and is only available on Steam.

-Bethesda, Starfield

Modding har lenge vært mulig på eldre spill som Elder Scrolls III: Morrowind og Elder Scrolls IV: Oblivion, og nå kan spillere gjøre det samme med Skyrim og Starfield. De som ønsker å begi seg ut på nettopp dette kan gå inn på Bethesda sine hjemmesider og registrere seg der, samt laste ned Creation Kit for Starfield gjennom Steam. Det er noe usikkert om “moddere” kan tjene penger på sine verk, slik det er muligheter for via Creation Kit for Skyrim.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!