Starfield ute med systemkrav

Starfield

Starfield har vært på omtrent alles lepper den siste tiden. Xbox kjørte nylig sitt Starfield Direct show, og har tidligere vist små teasers så langt tilbake som 2021. Det blir satt store forventninger til Bethesda sitt nye rollespill, men dette kommer ikke som et sjokk da vi har sett hva de er kapable til når man tenker tilbake til massive RPG slik som The Elder Scrolls III: Morrowind og The Elder Scrolls IV: Oblivion. Fallout serien må jo også nevnes selvfølgelig.

Håper på Starfield suksess

For de som ikke så Starfield Direct eller ikke har sett så mange videotrailere på dette enda så finnes dette tilgjengelig på Xbox sin YouTube kanal og andre sosiale medier. Starfield er Bethesda sitt nye univers på 25 år og meningen er at du skal sette ut på reise for å utforske og finne svar på menneskets største mysterie.

Anbefalt arbeidshest
Samsung 870 EVO 2.5" SSD 1TB

Samsung 870 EVO har bestått kompatibilitetstester med større vertssystemer og applikasjoner, deriblant chipset, hovedkretskort, NAS og videoopptaksenheter. Som siste tilskudd til den globale bestselgerserien EVO er 870 EVO en dokumentert allsidig enhet som er kompatibel med alle typer systemer og arbeidsoppgaver.

Fordeler:
  • Rask lese- og skrivehastighet
  • Høy pålitelighet og levetid
  • Enkel installasjon
  • God programvare for administrasjon
  • Støtte for 2,5" formfaktor
Ulemper:
  • Litt dyrere enn noen konkurrenter
  • Begrenset kapasitet sammenlignet med nyere NVMe SSD-er
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Starfield ble opprinnelig annonsert under E3 i 2018, men utviklingen har nok pågått noe før dette. Lanseringsdatoen er endelig satt og vi kan forvente dette den 6. September i år. Her blir det en open world løsning og universet er satt i vår egen melkevei. Spillet blir pakket med action, tonnevis av steder man kan utforske og tradisjon tro hos Bethesda blir det sikkert en milliard NPC-er og oppdrag en kan sysle med. Starfield blir nok utrolig morsomt og det blir nok det neste “Skyrim” man kan synke inn timer i tusenklassen.

Systemkravene til Starfield

Minimumskravet på grafikk siden vil være enten en AMD RX 5700 hos Team Red, eller en Nvidia GTX 1070 Ti hos Team Green. Har du så “gammelt” hardware så er også kravet på prosessorsiden noe av samme prisklasse og styrke. En AMD Ryzen 5 2600X eller en Intel Core i7 6800K med rundt 16GB ram vil holde her. Husk at dette er minimumskravet, noe lavere enn dette kan vel fungere, men det blir nok ikke noe å rope hurra for.

Starfield SystemReq

Hva Starfield krever av PC-en din ble avduket for kort tid siden, og vi ble generelt positivt overrasket over hvor “lite” det faktisk krever. Men det en må tenke på her er vel hvor massivt dette spillet kommer til å bli, så gjør deg klar til å investere i en solid SSD om du allerede er litt tight på diskplass.

Om du derimot bare har HDD, glem det, Bethesda er veldig klare på at Starfield ikke vil støtte en vanlig HDD. Starfield vil kreve rundt 125GB i skrivende stund, men dette kommer nok til å forandre seg fort med fremtige oppdateringer.

LES OGSÅ: Best i test SSD for Gaming i 2024.


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!