Steam Game Recording går inn i beta

Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Valve annonserer at deres nye opptaksfunksjon, Steam Game Recording, nå går inn i en beta-fase. Funksjonen skal testes grundig slik at spillere over hele verden kan få gleden av å ta opp direkte i Steam-appen via PC og andre medier.

Steam Game Recording

Steam Game Recording er en uavhengig funksjon

Valve annonserer at deres nye opptaksfunksjon, Steam Game Recording, nå går inn i en beta-fase. Funksjonen skal testes grundig slik at spillere over hele verden kan få gleden av å ta opp direkte i Steam-appen via PC og andre medier.

Den nye opptaksfunksjonen via Steam/Valve vil ikke være avhengig av noe annet enn å kjøre på Steam-appen. Det vil si at det ikke vil være behov for programmer som Nvidia Shadowplay, OBS, eller andre tredjepartsaktører for å fungere. Ønsker du å ta opp en spilløkt? Da er det bare å aktivere Steam Game Recording, og vipps har du et opptak du kan redigere i Adobe Premiere eller annet programvare.

Slik Steam Game Recording fungerer er at den kontinuerlig fanger de siste minuttene av spillet du har gående. Ønsker du å lagre dette, er det bare å trykke på en knapp. Du kan selv bestemme hvor mye plass du vil allokere til denne funksjonen. Det vil si at hvis du vil at Steam skal kunne ta opp de siste tre timene med spilletid, kan du gjøre dette. Men det betyr også at du må ha en kraftig SSD og nok plass til å la Steam Game Recording gjøre nettopp det.

Innlegget fortsetter under produktplasseringen.

Anbefalt arbeidshest
Samsung 870 EVO 2.5" SSD 1TB

Samsung 870 EVO har bestått kompatibilitetstester med større vertssystemer og applikasjoner, deriblant chipset, hovedkretskort, NAS og videoopptaksenheter. Som siste tilskudd til den globale bestselgerserien EVO er 870 EVO en dokumentert allsidig enhet som er kompatibel med alle typer systemer og arbeidsoppgaver.

Fordeler:
  • Rask lese- og skrivehastighet
  • Høy pålitelighet og levetid
  • Enkel installasjon
  • God programvare for administrasjon
  • Støtte for 2,5" formfaktor
Ulemper:
  • Litt dyrere enn noen konkurrenter
  • Begrenset kapasitet sammenlignet med nyere NVMe SSD-er
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Steam har også en videoredigeringsfunksjon kalt Steam Timeline. Her kan du plukke ut diverse høydepunkter du mener er viktige under et klipp, slik at det lettere kan redigeres. Du kan aktivere denne funksjonen via grensesnitt-fanen under innstillinger i Steam-appen.

LES OGSÅ: Elden Ring: Shadow of the Erdtree får klager over vanskelighetsgrad.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!