SteamWorld Heist 2 kommer til sommeren

SteamWorld Heist 2

SteamWorld Heist er et taktisk skytespill utviklet av svenske utviklere Image & Form. Det ble utgitt i 2015 som en oppfølger til SteamWorld Dig og er satt i det samme SteamWorld-universet, som er preget av en blanding av steampunk og roboter.

En verdig oppfølger av SteamWorld Heist

Under Nintendos Indie World-sending i dag fikk vi en del gode smakebiter på hva de har planlagt skal komme til Nintendo Switch fremover. Blant en av de var intet mindre enn oppfølgeren til det kjente svenske spillet SteamWorld Heist.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Kontra SteamWorld Dig og SteamWorld Heist som er utviklet av Image & Form er neste SteamWorld Heist 2 utviklet av Thunderful Games. Dette er også et svenskt spillstudio, kjent for blant annet SteamWorld Build, Aska og VR-spillet, Lego Bricktales. Spillutviklerne har også en hel del andre gøyale og originale spill til både Xbox, PlayStation, Nintendo, Mobil og PC.

I etterkommeren til SteamWorld Heist vil vi møte på Captain Leeway, en robot som ikke er redd for en utfordring når han er ute på tokt. Denne gangen er vi ikke i verdensrommet, men heller ute og seiler i et område som man kan sammenligne med et sted i karibien.

Ditt hovedoppdrag som Captain Leeway er å finne ut av hvorfor vannet er blitt giftig for robotene, og på veien skal du og teamet ditt gjennom en del prøvelser. Spillet er basert på tur-basert combat, og er blandet med et pek-og-klikk system der du kan sikte deg frem til dine fienders undergang.

LES OGSÅ: Spillmotorer og et dypdykk inn i de topp 5 beste.

Spillet har også real-time kamp satt til sjøs, og du blir belønnet for å utforske alle områdene SteamWorld Heist 2 har å by på. Du kan oppgradere ubåten din, bli venner med andre steambots på veien, og rekruttere de til laget ditt slik at du får et bredere spekter av evner for å overvinne neste fiende.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!