Storspillene vi gleder oss til i Mai

Spillene vi gleder oss til Topp 5 Beste spillene fra 2021 Storspillene

Med storspillene Redfall og Age of Wonders har vi allerede sett to lansert i Mai, men måneden har så vidt begynt. Det gjenstår en rekke spennende lanseringer – og i disse tre er spillene vi ser mest frem til å teste. Det er sjeldent vi kan se frem til så mange storspill på én måned, men det betyr bare at innkjøringen til sommeren blir enda bedre.

Spillkonsoll Banner

Storspillene kommer på rullende bånd

Selv om kanselleringen av E3 kom som en skuffende nyhet for mange, så har allerede flere store studioer annonsert at de vil holde egne arrangementer. Derfor er det bare å ta fatt på disse storspillene mens man venter på neste runde med store nyheter.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Nintendo Switch. Lanseringsdato Fredag den 12. Mai.

Det første av storspillene er hele 6 år siden spillets forgjenger, The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble lansert. Nå er det på tide med et nytt, og forventningene er skyhøye. Fra det vi vet så blir det ganske likt som forgjengeren, bare milevis større og med flere muligheter for utforsking og eventyr.

Tears of the Kingdom lover og byr på et stort arsenal av nye leketøy. Øverst på lista til mange så ser det ut som det kommer et slags crafting system hvor du kan kombinere flere type gjenstander med hverandre. Det ser til ut at du kan feste raketter på skjoldet ditt, spleise våpen oppå andre våpen samt lage kjøretøy som tar deg over land, strand og luft, noe som er kjekt da verden er massiv.

tears

Vi gleder oss til å se hva dette spillet har å by på!

Miasma Chronicles

Xbox, PS5 og Windows. Lanseringsdato Tirsdag den 23. Mai.

Fra skaperne av Mutant Year Zero: Road to Eden kommer et av de nye storspillene med hard fokus på en dystopisk fremtid med taktiske kamper. Hovedfienden er det som i tittelen, Miasma. Dette er en substanse som ødelegger alt rundt seg.

Hovedprotagonisten her heter morsomt nok Elvis, og han har en hanske som kan kontrollere Miasmaen. Storerbror til Elvis er en robot, og sammen må de legge ut på et eventyr for å finne ut hva Miasma er og hvorfor den har kommet samt hvordan den kan stoppes. Underveis møter vi på mange forunderlige karakterer, ødemarker og særegne objekter.

miasma

The Lord of the Rings: Gollum

PS4, PS5, Xbox, Windows. Lanseringsdato Torsdag den 25. Mai.

Det har vært mye skepsis og kontrovers rundt dette spillet. Gollum er jo en av de største i Tolkiens Ringenes Herre serie og med dette vil jo det dra spillet ganske langt, men hvor langt? Spillets hovedmekanikk dreier seg om sniking, noe Gollum er ekstremt god på om du har sett alle filmene. Dette i seg selv kan være ganske gøy om det gjøres riktig.

I spillet følger vi Gollum parallelt med handlingen i Ringenes Brorskap, og han må alene ut på reise for å få tilbake sin precious. Under reisen møter han på en hel hær av de kjente karakterene som er beskrevet i bøkene. Vi kan bare glede oss til hva utviklerne hos Daedalic har kokt sammen her, absolutt noe som skal spilles blandt LOTR fans.

Lord of the Rings Gollum

Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!