Summer Game Fest arrangeres i år også

Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest, grunnlagt av spilljournalisten Geoff Keighley i 2020, er en årlig digital begivenhet som bringer spillindustrien og fansen sammen for å feire og utforske de nyeste spillene, kunngjøringene og nyhetene.

Arrangementet, som strekker seg over flere uker om sommeren, inneholder pressekonferanser, presentasjoner, intervjuer og spilldemonstrasjoner. Dette gir en plattform for store utgivere, spillutviklere og andre aktører i bransjen til å dele kommende prosjekter og nyheter med et globalt publikum.

Summer Game Fest 2024

Hold av datoen for Summer Game Fest

Som kjent er Summer Game Fest blitt en ny begivenhet spillere over hele verden kan glede seg til hvert år. Siden 2020 har Geoff Keighley avholdt og laget en plattform mange spillutviklere og spillstudioer kan bruke for å reklamere om deres produkter. Er dette vår nye E3?

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Datoen for Summer Game Fest er endelig satt, og Geoff Keighley bringer nyhetene. Årets Summer Game Fest 2024 skal avholdes fredag 7. juni i Los Angeles. For oss i Norge vil presentasjonen begynne nogenlunde sent, klokken 23:00 går startskuddet og varer i ca 2 timer.

Da E3 er kansellert for godt, vil bare Summer Game Fest fortsette å vokse eksponensielt. Det er rom for en aktør slik som de på markedet, spesielt med tanke på de som ikke er like store som f.eks Microsoft Xbox, Ubisoft, PlayStation og Nintendo. Disse større aktørene vil nok kjøre sine egne løp, da de har mer enn nok ressurser til dette.

Det er ikke satt opp noen liste for hvilke utviklere eller spill som skal presenteres. Så hva som venter bak gardinene til Summer Game Fest vet vi enda ikke. Geoff Keighley har ikke nevnt annet enn at det blir spillkunngjøringer, trailere og mer.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Spillfans vil få store muligheter til å engasjere seg direkte gjennom arrangementer som Q&A-sesjoner og livestreams. Og med det har Summer Game Fest blitt en viktig del av spillkalenderen, og bidrar til å bygge opp forventningen og spenningen rundt kommende spillutgivelser og begivenheter i spillbransjen.


Samletester

Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Best i test Gaming PC i 2024

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Best i test PC RAM for Gaming i 2024

Vår offisielle guide for å velge det beste RAM-oppsettet for din Gaming PC …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!