Summer Game Fest starter i dag

Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest er blitt en årlig konvensjon som ble lansert i 2020 av spilljournalisten Geoff Keighley. Arrangementet ble opprettet som en erstatning for E3 (Electronic Entertainment Expo), som ble kansellert hovedsaklig av COVID-19-pandemien. Summer Game Fest har siden blitt et populært samlingspunkt for spillentusiaster, utviklere og utgivere over hele verden.

Summer Game Fest 2024

Summer Game Fest er ikke bare en dans på roser

Tidligere denne uken har det blitt lekket en del informasjon på nettet over hvilke priser utviklere og indie-studioer må betale for å få en plass på Summer Game Fest. En skulle tro at det ikke var så ille, men etter å ha sett summene, er det egentlig ganske muggent. Showet i seg selv koster nok litt å avholde, men over 100 millioner? Neppe.

Funcoms’ nye Dune Awakening

Uansett. Det er noen spill som er allerede satt i stein for visning under årets begivenhet. Et av disse er Funcoms’ nye Dune Awakening. Dette spillet er lenge planlagt med tanke på de to Dune-filmene vi har fått de siste årene. Funcom er definitivt rette utvikler for å begi seg ut på noe som det her, og hva vi har sett så langt av spillet er ikke annet enn positivt.

Geoff Keighley, arrangøren av hele Summer Game Fest hadde også et par ting å si før hele eventen har kick-off klokken 23:00 i kveld.

One of the things you’ll see with the show this week is we really tried to programme some unexpected things, from smaller teams and independent studios, into the show as well, alongside some big blockbuster games and franchises that you will see in the show as well.

-Geoff Keighley

Slitterhead avdukes ved Summer Game Fest

Det nye spillet til utviklerne av Silent Hill skal også avdukes i kveld. Slitterhead byr på nådeløse og blodtørstige ekle monstere som er ute etter nettopp deg. En litt enkel oppskrift, men hvor kan en ta feil med dette.

Traileren til det nye spillet ble lekket tidligere i dag, men ble fort tatt ned igjen fra nettet. Utvikleren har ikke gitt noen kommentarer rundt hendelsen, og har heller ikke gitt noe spesifikk informasjon rundt deres nye spill. Det vi vet er at det er et horror-spill, samt det var annonsert tilbake i 2021 av Bokeh Game Studio.

Bokeh Game Studio Inc. er en videospillutvikler basert i Tokyo, Japan. Det ble grunnlagt av Keiichiro Toyama etter hans avgang fra Sony Interactive Entertainment.

Du kan følge med på Summer Game Fest her

Ønsker du å følge med på Summer Game Fest kan du gjøre dette i video-linken under.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!