Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros Wonder

Som de fleste har fått med seg ble det ikke E3 i år, og det ser dårlig ut for de neste årene også skriver nettsiden The Verge. Men når en dør lukkes, åpnes gjerne en annen. Og i dette tilfellet var dere flere dører som ble åpnet når alle de store holder sine egne spillshow. Nintendo Direct med Super Mario Bros ble holdt den 21. Juni, og ga oss mye underholdning og det kan jo virke som om dette er det neste steget innenfor “E3”.

Super Mario og Kevin Afghani

Super Mario er verdens største spillfigur

Super Mario er diskutabelt kanskje den mest originale og ikoniske figuren innenfor spillverdenen. Hver gang Nintendo annonserer et nytt Mario spill ser man et like stort smil om munnen på alle som får med seg begivenheten. I Super Mario Bros. Wonder er det stort fokus på nyskapning, slik Nintendo alltid streber etter. Denne gangen får vi nye spillmekanikker som ser ut til å kunne svømme opp fossefall, strekke seg til å bli flere meter lang, det å kunne bli til en Super Elefant? Hva enn nå dette kommer til å bli til. Og selvfølgelig som vi alltid elsker, det å få hjelp fra venner.

Det ser ut som om vi må samle på noe som heter Wonder Seeds, dette valgte Nintendo å være meget vage på men er det noe vi tror så vil nok mye av Super Mario Bros. Wonder bygges rundt denne mekanikken. Det vi kan ta fra noen av sekvensene til Nintendo Direct var at hvis du samlet på dette så ble du sendt til en form for drømmeverden der alt kommer til live. De velkjente grønne rørene beveger seg, fargene forandres og det kan virke som om Super Mario begynner å hallusinere, er Mario på dop? Uansett ser det veldig gøy ut og det er sannelig et godt og friskt pust til Super Mario serien.

Super Mario og Kevin Afghani

En ny og god tittel for Super Mario

Super Mario Bros. Wonder dropper endelig “new” tittelen, og takk for det. New New New Super Mario Bros begynte å bli litt småteit, så vi håper at Nintendo holder seg borte fra det for godt. Noe vi gleder oss veldig til er å kunne få oppleve hvordan multiplayer biten fungerer, for det er ikke alltid Nintendo har fått til dette like godt. Et eksempel på dette hvor det absolutt ikke var nødvendig var i titler som Super Mario Galaxy og Super Mario Maker 2. Det virket litt som de gikk tom for krutt her, og kunne heller kuttet det ut.

I Super Mario Bros. Wonder får vi være max 4.stk på skjermen. Her kan du velge mellom Daisy, Peach, Luigi, Toad, Yoshi, og selvfølgelig Super Mario. Vi vet ikke om dette kun blir lokal coop eller nettbasert spilling. Uansett så blir det nok gøy for vennegjengen og familien, dette er tross alt ment for “barn”. Så langt så ser det ut som om du kan kombinere alle former for karaktervalg.

Super Mario og Kevin Afghani

Endelig får vi ny sidescroller

Det er over 10 år siden vi har fått smake på et nytt 2D sidescroller eventyr fra Nintendo, og det er jammen meg på tide at vi får et nytt et. Sist som var på listen var New Super Mario Bros. U fra 2012 til Wii U og New Super Mario Bros. 2 fra 2012 til 3DS. Vi tviler på at du skal redde Princess Peach denne gangen, så vi får se hva Nintendo har tenkt til å bruke som end game. Vi ser vel kanskje for oss den samme oppskriften som alltid, knus trynet til Bowser. Dette er vel noe oppbrukt, men er dog en oppskrift som er alltid like gøy!

Lansering i Oktober for Super Mario Bros. Wonder

Super Mario og Kevin Afghani

Super Mario Bros. Wonder er satt til å lanseres den 20. Oktober i år. Fikk du ikke med deg Nintendo Direct showet kan du se den i videoen under. Her var det fullspekket med nyheter og gameplay fra Nintendo og teamet.

LES OGSÅ: Hvilke spillutviklere står bak ditt favorittspill?


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!