Super Mario og Kevin Afghani får samarbeide

Super Mario Bros. Wonder Banner Super Mario Wonder

For ca en drøy måned siden meldte Nintendo via det sosiale nettstedet Twitter/X at Charles Martinet, stemmeskuespilleren til Mario er nå gått over til å være en ambassadør for Nintendo istedenfor. Charles Martinet sto i rollen som stemmeskuespilleren til Super Mario i hele 27 år. Martinet har vært med millioner av barn og voksne gjennom deres liv, og har bidratt til å glede så utrolig mange mennesker.

Visste du at karakteren Mario opprinnelig het “Jumpman” og først ble introdusert i det klassiske arkadespillet “Donkey Kong” i 1981? Navnet “Mario” ble senere tatt i bruk som en hyllest til Mario Segale, utleieren til Nintendos kontor i Amerika, som angivelig stormet inn og krevde forfalt leie under et møte, og inspirerte selskapet til å bruke hans navn for deres ikoniske karakter.

Charles Martinet Super Mario

Den nye Super Mario stemmeskuespilleren er Kevin Afghani

I et innlegg via det sosiale nettstedet Twitter/X skriver den nyansatte stemmeskuespilleren Kevin Afghani at han er intet mindre enn stolt over at han har fått lov til å være stemmen til Mario og Luigi i det nye Super Mario Bros. Wonder som nå skal bli sluppet den 20. Oktober i år.

LES OGSÅ: Super Mario Wonder er Nintendos største lansering noen sinne.

Mario og Kevin Afghani blir nok en god hit fremover, og en kan være stolt over å få lov til å ha en så viktig stemme for så mange mennesker verden over.

Kevin Afghani

“Incredibly proud to have voiced Mario and Luigi in Super Mario Bros. Wonder. Thanks to Nintendo for inviting me into the Flower Kingdom!”

Stemmeskuespilleren Kevin Afghani har tidligere hatt en rolle i Genshin Impact som karakteren Arnold.

Når stemmeskuespilleren til Super Mario, Charles Martinet sa fra seg rollen sin og heller ble Nintendo sin egen ambassadør var det ingen nyheter om hvem som skulle ta rollen hans. Men nå med Mario og Kevin Afghani bak rattet kan en kun spekulere om han blir permanent eller om det kun er midlertidig ansettelse.

LES OGSÅ: Nintendo lager Super Mario RPG remake fra 1996.

Super Mario Bros. Wonder, som blir sluppet den 20. Oktober i år vil være en god etterkommer og neste innslag i Mario franchisen. Nintendo har lenge tenkt seg frem og jobbet seg mot en verdig vinner som kunne ta over for New Super Mario Bros 2. og New Super Mario Bros som ble sluppet for over 10 år siden på Nintendo 3DS og vanlig Nintendo DS. Dette nyskapende spillet tar spillere med på en fengslende og fantasifull reise gjennom en verden fylt med spennende utfordringer, fargerike landskap og unike karakterer.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!