Super Mario Wonder er Nintendos største lansering noen sinne

Super Mario Bros. Wonder Banner Super Mario Wonder

Super Mario Wonder er det aller nyeste tilskuddet i den fantastiske Super Mario Bros.-serien, en tidløs klassiker for stort sett alle. Dette spillet tar spillere med på et spennende eventyr fylt med fargerike verdener, nye morsomme baner, og fiendene vi kjenner godt til.

Med en blanding av klassisk Mario-spillmekanikk og 2.5D grafikk, tar Super Mario Bros. Wonder spillere med på en nostalgisk reise samtidig som det bringer noe friskt til publikum. Utforsk en verden fylt med overraskelser og oppdagelser, og opplev gleden av å redde prinsessen (igjen), i denne nye tidløse favoritten.

Ferske tall fra Super Mario Wonder

I Nintendos nyeste kvartalsrapport kan det massive spillselskapet melde om rekordtall etter lanseringen av Super Mario Wonder. Dette har da ført til at det nye Super Mario Wonder har blitt den største spillslippen til Nintendo etter de startet med samling av data tilbake ved Wii-lanseringen.

Super Mario Wonder ble lansert den 20. Oktober, og har på to uker solgt hele 4,3 millioner kopier.

President for Nintendo, Shuntaro Furukawa sier blant annet i rapporten at de opplever økning i antall solgte hardware, slik som Nintendo Switch og økning i antall solgte software siden lansering av det nye Zelda: Tears of the Kingdom og Mario Bros. Filmen.

LES OGSÅ: Ute etter en ny Powerbank? Her er topp 5 valg for å holde deg oppladet på farten.

Skal vi gå for tradisjon kommer nok 2023 til å bli et av Nintendos største år for inntjening, og alle som har eierskap i Nintendo vil juble. Vi trer nå hvert øyeblikk inn i juletider, og selvom renta er høy kommer nok det til å selges mye glede fra Nintendo. Særlig vil folk gå for Nintendo Switch, Zelda: Tears of the Kingdom, og nå Super Mario Wonder.

Super Mario Wonder
Super Mario Bros. Wonder Multiplayer | Nintendo

President Shuntaro Furukawa kunne også melde i kvartalsrapporten at Nintendo hadde solgt 17.6 millioner kopier av Zelda: Tears of the Kingdom siden lansering i mai. Videre har Pikmin 4 solgt 2,5 millioner kopier siden juli. Dette har gjort Pikmin 4 til å bli det største spillet i Pikmin-serien noensinne.

Nintendo har planlagt hele fem nye spill i Mario-universet, og kommer til spillkonsollen Nintendo Switch fortløpende.

Spillene som er planlagt er:

LES OGSÅ: Super Mario får en ny samarbeidspartner: Møt Kevin Afghani.

Nintendo har hatt mye på blokka i år, og med Charles Martinet som har overlevert stafett-pinnen til Kevin Afghani, blir nok de kommende årene like travle. Vårt kjære spillselskap leverer stort sett alltid topp kvalitet, og vi kan vel ikke forvente annet når de setter standarden så høyt som de gjør. Det kommer sjeldent noe skvip ut fra Nintendo, selvom oppskriften som følges er stort sett den samme. Hvorfor forandre noe som virker så godt?


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Gaming headset: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Gaming mus: Test av de beste på markedet (2024)

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha, så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!