System Shock kommer i 2023

Ikke lang ventetid igjen for System Shock.

Spillåret ser ut til å bli fantastisk, det er mange nye titler på vei, små og store. Dette er en av de vi gleder oss til. En remake av originalen fra 1994, som kan også minne mye om de nyere Doom spillene. Det ser i hvertfall ut at det har mye av de samme horror elementene som Doom også har.

System Shock, YouTube.

System Shock byr på mye gøy

System Shock byr på en blanding av horror elementer, cyberpunk, fps og skumle monstere. Det er foreløpig ikke mye informasjon rundt denne remaken annet enn en demo man kunne prøve i pre-alpha og noen gameplay klipp på YouTube, ellers holder Nightdive Studios kortene tett til brystet frem til 30. Mai.

Original-versjonen fra 1994 var en av de spillene som var langt forut sin tid, dette var en av titlene som var i “ekte” 3D hvor en kunne se opp, ned og side til side. Med rollen som en navnløs hacker tar hendelsene plass i en romstasjon i året 2072. Oppgaven din på romstasjonen vil være å stoppe planene til et AI-Vesen “SHODAN” (Sentient Hyper-Optimized Data Access Network) med et sterkt gudekompleks, som har dårlige intensjoner for menneskeheten. Utviklerne av denne skumle AI-en er TriOptimum Corporation, som vi håper vi får lære mye mer om i spillet.

System Shock

Tri-Optimum Corporation Logo.

Dette blir gøy å teste i slutten av Mai, og burde være noe å se frem til for de “eldre” gamerne der ute. Det spekuleres litt om det blir noe merch til dette i og med det er en kult klassiker. Om det kommer hadde det vært morsomt å plukke med seg litt, slik at man kan mimre litt om gamle dager og historiens gaming pionerer.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!