Team17 mister en hel del ansatte

Team17 Join Us

For Team17 blir spillåret 2023 også en av de drøyeste stabskuttene vi har vært borti. Microsoft har kuttet rundt 1.000 ansatte, hvorav 343 Game Studios og Bethesda er de som har fått kjenne skoen hardest. Epic Games har latt 830 få fyken, Sega har stengt døra for 121 stykker og CD Projekt Red har meldt hard stabskutt. Det er mange fler i lista, men dere skjønner tegningen her.

I en melding fra en ukjent kilde, rapportert av VG247 melder nå Team17 at de i en restrukturering må kutte i deres ansattliste med 20-30% i flere avdelinger. Marked er kanskje den største som får kjenne hvor skoen trykker hardest.

Team17 Worms

Team17 må restrukturere

En talsperson fra selskapet melder at de også har mistet sin CEO, Michael Pattison, og at restruktureringen av selskapet er i gang. Omtrent 50 stillinger i selskapets Q&A avdeling forsvinner, hvor spillstudioet nå skal bruke et eksternt firma til sin kvalitetskontroll.

In response to the reports concerning the departure of Michael Pattison from Team17, we can confirm we have amicably parted ways with Michael,” . “We can also confirm that we have sadly entered into a period of consultation today within Team17 Digital, with Astragon and Storytoys remaining unaffected by the restructuring plans.

-Team17

Pattison har jobbet for spillutviklerne i ca to år. Før Team17 var Pattison ansatt hos Playstation group og Capcom. Han har også ofte blitt kritisert for å ta ut for mye lønn, dette faller gjerne ikke godt hos ansatte som ikke har så mye fra før av.

LES OGSÅ: Spillåret 2023 – Det beste for gaming på lenge.

Det er ikke første gang i år at selskapet har kutt i staben. Tidligere i år måtte en del mennesker i utviklingsavdelingen gå, inkludert flere fra design og art. Grunnen til dette var at Team17 skal fokusere hardere på publisering enn intern utvikling av titler.

Hvem er Team17

Om du har vært i gamet lenge, altså like lenge som noen av oss “eldre” på kontoret, så kjenner du kanskje til «Worms». Dette var vel en av Team17 sine første hits, hvor Team17 også var på utviklersiden. Større deler av barndommen gikk på å sitte med venner foran PCn sammen hvor vi knuste trynene, og sprengte hverandre i fillebiter med de små markene på dataskjermen.

Team17 har siden den gang hatt større suksess med spill i nyere tid, som Hell Let Loose og Dredge.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2020.

Hell Let Loose er et FPS-spill som baserer seg på hendelsene i andre verdenskrig. Her får du tidsriktige uniformer, våpen, biler og tanks. Et veldig underholdende spill om du er interessert i dette.

Dredge er et spill hvor du kan kjøre rundt i din egen båt, og gjøre diverse oppdrag for diverse havner du kjører innom. Dredge er ikke ditt helt “vanlige” fiskespill, men fokuserer heller på å gjøre sjøen og stemningen rundt spillet til det noe eklere og skumle. Fiskene er muterte og ondsinnede, og monstre lurer rundt i sjøen. For de som ikke har testet dette er det et absolutt anbefalt spill, billig er det også.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!