Zelda: Tears of the Kingdom knuser salgsrekorder

Tallene er dog ikke offisielle fra nintendo, men tears of the kingdom knuser alt.

Release våren er i full sving allerede, og vi har mottat titler som remaken til storsuksessen Dead Space, Hogwarts Legacy, Horizon Call of the Mountain – Sammen med Playstation VR2, Sons of the Forest – Etterfølgeren av The Forest, og mange mange fler. Spillåret 2023 bringer med seg over 100 nye titler og salg av nyheter er som regel alltid spennende når det virkelig eksploderer.

Nintendo sier lite om salgstallene til Tears of the Kingdom

Selvom Nintendo holder kortene tett til brystet, også salgstall, melder flere kilder at Zelda: Tears of the Kingdom allerede har knust flere salgsrekorder, samt andre spill ved launch. Blandt ett av de er Hogwarts Legacy, hvor Zelda har angivelig solgt over 50% fler kopier fra butikk enn det Hogwarts gjorde ved slippdato, og dette er kun fra butikk, nettsalg får vi ikke noe status på.

Christopher Dring, sjefen for Gamesindustry.biz melder ca 54% mer “boxed” salg enn Hogwarts. Men med tanke på at Hogwarts også kom til fler konsoller enn kun “en” så er tallene enda mer imponerende.

Christopher Dring, Twitter.

Han legger også til at det nye spillet har “over” solgt andre spill som Zelda: Wind Waker, Skyward Sword og A Link Between Worlds. Tears of the Kingdom er allerede det åttende mest solgte spillet i Zelda sagaen.

Vi tipper på at Zelda: Tears of the Kingdom kanskje er et av verdens mest etterlengtede spill for folkemassen. Dette er helt sinnsyke tall og vil sørge for at Nintendo vil fortsette å levere underholdning til verden. Vi ser frem til alt de har å by på.

Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda: Tears of the Kingdom

Les gjerne om VGC sin anmeldelse av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom her. De fleste kritikerne er i gjennomsnittet enige om at dette er en verdig etterfølger av forgjengeren, Breath of the Wild.

Se også de mest spinnville kreasjonene spillerne i det nye Zelda spillet har laget, her er det kun fantasien som setter grenser. Og vi gleder oss til å se enda mer av dette fantastiske spillet.

Legg igjen en kommentar