Tekken 8 karakterene lekket fra EVO

Tekken 8 Banner

Under verdens største slåssespillmesse, EVO, har bilder blitt lekket som viser tilstanden til Tekken 8 sin karakter roster. Om dette er det utviklerne av Tekken 8 ønsker er usikkert, men det er hvertfall med på å skape god stemning for spillet og hva vi kan forvente fremover.

Tekken 8 får mer og mer fart

Tekken 8 er neste spill i rekken fra utvikler Arika, Bandai Namco Studios, og er sannelig på tide. Forrige lansering av Tekken 7 skjedde sist i 2015 til arkade, men senere i 2017 til Playstation, Xbox og Windows. Tekken kom for første gang på markedet i 1994 til arkaden, men senere til Playstation i 1995. Det var her vi og resten av verden falt pladask for spillserien, Tekken var virkelig det som satte fart på slåssesjangeren når det kom til hjemmekonsollen og de har holdt det gående helt siden da.

Det ble sluppet 2stk YouTube videoer med avsløring av to nye spillere en kan få lov til å kose seg med når Tekken 8 blir lansert. Disse to er «Raven» og «Azucena» og har fått egne videoer hos YouTube-kanalen til Bandai Namco og kan kikkes på under. Tekken 8 er laget med den nyeste Unreal Engine 5 og her kan vi vel forvente å se enestående grafikk og ytelse.

Tekken 8 roster lekket under EVO

Visstnok skal en person ha fått sneket til seg et bilde av rosteroppsettet til Tekken 8 på verdens største slåssespillmesse, Evo. Dette er delt via Twitter / X, men er i dårlig forfatning, slik alle lekkasjer på mystisk vis blir. Vi kan se noen ansikter i lista, noen ukjente og noen kjente, men det blir isåfall opp til ekspertisen og navngi alle sammen, for så bra ser ikke noen her på kontoret. Listen skal visstnok allerede ha blitt lekket via «Cheat Engine» og kan kikkes på via reddit eller esports.net sine hjemmesider.

Rosteren skulle visstnok ikke være komplett, men det ble lekket via cheat engine at det var tegn til seks stk karakterer som tidligere ikke hadde blitt annonsert. Nå er det jo kun Bandai Namco som har fasiten til dette, men det er utrolig moro å se hvor mye energi det blir brukt til å finne så mye informasjon som en bare kan under lukkede tester, betaer og annet hvor kortene er holdt tett til brystet.

Mer og mer info rundt Tekken 8

Denne gangen er vi særlig interessert i de nye gameplay mekanikkene til Tekken 8 da vi tidligere fikk se i en 36 minutter lang stream ved en lukket alpha test. Har du gått glipp av videoen finner du den under her.

Så langt så ser det ikke ut som om Tekken 8 skal komme ila 2023, vi har jo enda fire måneder igjen men fortsatt ingen beskjed fra Bandai Namco om release dato. Det vi kan håpe på er en release tidlig i 2024 eller kanskje første halvår. Slike store spill tar tid og må gjøres 100% før det kan slippes. Om det skulle være noen gamebreaking bugs så ville dette være katastrofalt for Tekken og Bandai Namco da spillet gjerne har lite variert core gameplay.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!