Thalassa: Edge of the Abyss blir utsatt

Thalassa: Edge of the Abyss

Thalassa: Edge of the Abyss, Sarepta Studios nyeste prosjekt, blir holdt tilbake for å ytterligere pusse på kvaliteten slik at spillere får seg den opplevelsen spillstudioet mener er verdig. Sarepta Studios har tidligere stått for BAFTA-vinneren, My Child Lebensborn, og deres mindre kjente spill, Shadow Puppeteer.

Sarepta Studio er stolte over Thalassa: Edge of the Abyss

Utviklerne i spillstudioet Sarepta Studio melder via deres sosiale mediekanal X at de har tatt en vanskelig beslutning over å utsette deres nyeste spill Thalassa: Edge of the Abyss.

Deres plan er nå å utsette lanseringen til 1. august, samt dele ny informasjon om spillet i små snippets på SteamNextFest som avholdes denne uken.

De som ønsker en liten smakebit av det nyeste innslaget fra Sarepta Studio kan imidlertid kose seg med en demo som er tilgjengelig denne uken ifbm SteamNextFest. Det er ingen informasjon om at denne fjernes etter festen, men en kan gå ut i fra det.

Tidligere skrev vi litt om Thalassa: Edge of the Abyss, hvor spillet er en historiedrevet psykologisk thriller som er satt til 1905. Ditt oppdrag vil være å utforske skjebnen til det sunkne skipet Thalassa, hvor du en gang var med i besetning.

Du spiller som Cam, ei dyphavsdykker i et mannskap av eventyrere og pionerer ombord på et ekstraordinært herskapshus-lignende skip, Thalassa. Mens du forbereder oppdraget ditt, som skulle være en stor dag for historien, tar ting en vending til det verre.

Dine tidligere mannskapskamerater er borte, og du må dykke ned i dypet for å avdekke den mystiske skjebnen som har rammet dine tidligere kolleger og venner. Alene i havet, med dykkerstøtten din, Bailey, som guider deg fra overflaten, er det opp til deg å sette sammen ledetrådene som er etterlatt i vraket og finne ut hva som egentlig skjedde i de siste øyeblikkene ombord på skipet.

Fordyp deg i en stemningsfull historie om selvoppdagelse og sorg ombord på Thalassa.

-Sarepta Studio

Sammen med publiseringsselskapet Team17 skal Sarepta Studio få Thalassa ut til folket. Det er litt usikkert hvorfor de ønsket å ha med seg et publiseringsselskap, da My Child Lebensborn trakk såpass mye oppmerksomhet som det gjorde. Sarepta Studio er allerede godt plassert på kartet, men det er unektelig god drahjelp fra et selskap som vet hva de holder på med når det kommer til publisering.

LES OGSÅ: Sarepta Studio snart ferdig med ny tittel.


Siste Historier & Anmeldelser

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 review: en oppslukende reise for alle motorfans

Forza Horizon 5 var et fantastisk eksempel på sim-cade-opplevelsen. Vakker grafikk sammen med godt tilpassede spillmekanismer brakte denne serien til …
Topp 5 Beste Spillene fra 2020 Banner

Topp 5 beste spillene fra 2020

Vi tar en titt på et av de tidligere spennende årene, og kårer det vi synes var de topp 5 …
Nintendo 64 Super Nintendo Spill Ekstrautstyr

Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Vi tar et dypdykk i historien og forteller om gode minner, oppveksten, og alt ekstrautstyret til spillkonsollene …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!