The Elder Scrolls VI er fortsatt i gang skal vi tro Bethesda

The Elder Scrolls VI

Bethesda Game Studios, grunnlagt i 1986 av Todd Howard, har etablert seg som en ledende kraft innen åpne verden-rollespill (RPG). Deres mest bemerkelsesverdige suksess er The Elder Scrolls-serien, startet med “The Elder Scrolls: Arena” i 1994.

Serien er kjent for sine omfattende verdener og ikke-lineære spillstruktur, som gir spillere friheten til å utforske det varierte landskapet i Tamriel i eget tempo, delta i oppdrag, og mestre håndverk og kamp. The Elder Scrolls er kjent for sin rike historie, som er fylt med minneverdige karakterer og intrikate fraksjoner. Bethesda har kontinuerlig utvidet serien, og den har blitt hyllet for sin dybde og fengslende spillopplevelse.

Elder Scrolls 30th

The Elder Scrolls IV jobbes med i følge Bethesda

Bethesda feirer 30 år med The Elder Scrolls og gir en liten oppdatering angående det resten av verden venter på, nemlig neste kapittel i Elder Scrolls-sagaen. Det er ingen hemmelighet at spillstudioet er i gang med neste tittel, da Todd Howard avslørte at teamet bak Starfield også er det teamet som skal jobbe med The Elder Scrolls VI.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

I feiringen hyller Bethesda deres Elder Scrolls-serie, som startet med The Elder Scrolls: Arena i 1994, etterfulgt av The Elder Scrolls II: Daggerfall i 1996, The Elder Scrolls III: Morrowind i 2002, The Elder Scrolls IV: Oblivion i 2006, og til sist, The Elder Scrolls V: Skyrim i 2011. Spillene kan spilles på alt fra PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, og snart også på mobil, med lanseringen av The Elder Scrolls: Castles.

Todd Howard og Bethesda holder fremdeles kortene tett til brystet når det kommer til planene rundt neste kapittel i Elder Scrolls-sagaen, men det er i det minste noe å vite at det fremdeles arbeides med.

Last but not least, yes, we are in development on the next chapter – The Elder Scrolls VI. Even now, returning to Tamriel and playing early builds has us filled with the same joy, excitement, and promise of adventure.

-Bethesda Game Studios

Mye av selskapets ressurser går fremdeles til videreutviklingen og retting av Starfield, men nå som spillet er lansert, er det satt av mer arbeidskraft til å utvikle neste Elder Scrolls. Ifølge interne dokumenter avslørt i FTC-saken, hadde selskapet planer om å slippe spillet tidligst i 2026, med forbehold om forsinkelser.

LES OGSÅ: Elder Scrolls VI er så langt unna.

Det vi har fått så langt fra Todd og teamet, er kun en liten teaservideo som viser at vi flyr over et landskap og møter logoen og skriften til neste Elder Scrolls-spill. Denne kunngjøringen er allerede snart 6 år gammel, og hvis tempoet fortsetter, er det sannsynlig at spillet ikke vil være klart før 2026 eller 2027. Det er en stund å vente for fans som har måttet kose seg med Skyrim i rundt 17 år. Todd Howard har beklaget avdukingen og uttrykt ønske om å vente til nærmere lanseringen, men slik ble det dessverre ikke.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!