The Lamplighters League ble en kommersiell skuffelse

The Lamplighters League Banner

The Lamplighters League er en fengslende fortelling som dykker ned i verdenen til et hemmelig samfunn av voktere, dedikert til å bevare restene av en glemt verden, disse er kalt Lamplighters. Satt i den mystiske og stemningsfulle bakgrunnen av en steampunk-inspirert storby, navigerer en mangfoldig gjeng av karakterer seg gjennom et labyrintisk nettverk av hemmeligheter og utfordringer.

Spillet til Harebrained Schemes ble utgitt den 28. September i år, og ble en kommersiell skuffelse. Paradox Interactive har skrevet av tittelen som et finansielt tap. Etter skuffelsen og permitteringen av stort sett alle i Harebrained Schemes har utvikleren satt seg planer om å rive seg løs fra Paradox Interactive, dette bekrefter Brian Poel fra utviklerselskapet, og Charlotta Nilsson fra Paradox Interactive.

Kritikken er delt for The Lamplighters League

Selvom kritikken oftest er god, eller blandet for The Lamplighters League er ikke dette alltid det som trengs for suksess, særlig når selskapet er avhengig av salg.

LES OGSÅ: Kom i gang med spillstreaming i 2024.

The Lamplighters League har fått god kritikk fra Sports Illustrated, Gamestar.de og Screenrant.com – Men her ser det ut til at dette ikke hjelper så mye med større navn.

The Lamplighters League Score

Utgivelsen av The Lamplighters League kommer nok ikke på det beste tidspunktet. Med verdenssuksessen Baldur’s Gate 3, som er av samme spillsjanger, har nok The Lamplighters League nubbsjans til å få noe særlig lys. Her kan vi kun gjette, men om det hadde kommet ut på et bedre tidspunkt hadde det nok gått litt bedre for Harebrained Schemes.

LES OGSÅ: Mental helse med fokus på videospill.

Med den oppkommende splittelsen for Harebrained Schemes og Paradox Interactive vil utgiverselskapet beholde rettighetene til The Lamplighters League. Datoen for splittelsen er satt til 1. januar, 2024, og vil være en ende for det 5 år lange samarbeidet for utvikleren og utgiveren etter oppkjøpet i 2018.


Relatert til Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming i 2024

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gamere i 2024

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!