The Last Hope fjernet fra Nintendo

The Last Hope Nintendo Switch Zombiespill

Det ligger alltid litt i kortene når man prøver seg på et slikt stunt som utviklerne av The Last Hope gjorde. Et forsøk på å kopiere et annet spill har vi ikke sett maken til på en god stund, dette var jo så tvers igjennom åpenbart som det kunne bli. Nå er spillet fjernet fra Nintendo eShop og YouTube.

VGC og Eurogamer melder det samme, linkene er fjernet, videoene er borte og spillet er ikke å se noen sted. Eurogamer melder også at The Last Hope er et av de værste spillene de noengang har gjort review av, ikke heldig for utviklerne, men dette så vi nok komme for det traileren viste virket jo lavere kvalitet enn et indiestudio på to ansatte kan få til på egenhånd. Hovedproblemet her var jo at det oste copyright claim av hele opplegget, det var jo kun et spørsmål om tid før Sony satt ned foten og fikk utviklerne til å trekke spillet fra markedet.

The Last Hope

Ingen kommentar fra Sony eller Nintendo om The Last Hope

En kan alltid hente inspirasjon fra andre, dette er standard prosedyre i de fleste markeder og vi ser det rundt oss hele tiden, hver eneste dag. Men det å kopiere og lage noe som kommer så nerme plagiat som The Last Hope ble mot Sony sitt The Last of Us er bare sløvt og karakterløst.

De som kjøpte spillet kan fremdeles få lov til å spille det, men det ser ikke ut til at det er noe muligheter for å få kjøpet refundert. Sony eller Nintendo gir heller ingen kommentarer på hvorfor The Last Hope er fjernet, men dette sier seg selv.

Dårlig plott fra VG Games

The Last Hope: Dead Zone Survival var meningen at skulle være et spill om hovedperson Brian Lee sin kamp gjennom et sted i fremtiden som hadde gått galt. Han fikk i oppdrag å finne ut hva som var galt og hvorfor det var zombier der, men ender så opp isteden med å måtte redde datteren sin som helt mysterisk hadde satt seg fast der også. Plottet var noe shaky og mangelfullt, men dette var vel egentlig å forvente fra noe som så ut som en dårlig bacheloroppgave.

Det er usikkert at utvikleren «VG Games» vil fortsette prosjektet sitt, men dette er nå en gyllen mulighet til å starte prosessen med å gjøre spillet til noe som ikke er en blåkopi av The Last of Us. Zombiespill er generelt alltid moro og en god oppskrift til suksess, men som alltid så må det gjøres på en ordentlig måte samtidig som det må være originalt nok og ha en god pitch.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!