The Lost Wild imponerer med en unik sjanger

The Lost Wild

The Lost Wild-teamet, Great Ape Games, imponerer med en unik sjanger og spillopplevelse du sent vil glemme. I et marked hvor det slippes tusenvis av nye spill, både indie og triple-A, hver eneste måned, er det utrolig viktig å gjøre prosjektet sitt så unikt og fangende som overhodet mulig. Spillet ser ut til å være utviklet i Unreal Engine 5, så det blir spennende å se hva de har å tilby i det grafikale departementet.

raptor fight

The Lost Wild prøver seg på en risikabel sjanger

Det å begi seg ut på et dinosaureventyr kan virke som en no-brainer for de fleste som er fans av de vakre prehistoriske udyrene. Men i virkeligheten er det få ting som er mer nisjebasert enn nettopp dette. På 90-tallet florerte det med Jurassic Park-spill til både Nintendo, Sega, og andre håndholdte nisjekonsoller, men siden den gang har det vært få titler som er blitt sluppet og fått ordentlig suksess.

De spillene vi husker aller best er Jurassic Park: Operation Genesis, Turok, The Isle, Ark: Survival Evolved, Jurassic World Evolution og Jurassic World Evolution 2, hvorav det siste var mer av en skuffelse enn noe annet ved lanseringen. Alle disse har hatt varierende grad av suksess og er ganske forskjellige i natur, men de har alle noe unikt å tilby.

Det vi håper teamet bak The Lost Wild jobber med, er nettopp suksess. Ikke fordi vi er store tilhengere av sjangeren, men fordi spillet i seg selv ser ut til å være et solid og ærlig stykke arbeid. Dette er ikke et forsøk på å rusle gjennom trippel-A-mølla for å selge mest mulig, men heller noe som spillutviklerne brenner for. Ideen om å plassere prehistoriske øgler på steroider inn i en survival-horror-sjanger er genial, og man kan undre seg over hvorfor det ikke har blitt gjort på denne måten og skala tidligere.

Explore a prehistoric wilderness where you’re squarely in the center of the food chain. Keep your head down, stay alert, and evade. If all else fails, run or try to intimidate using non-lethal weaponry, resulting in intense cat and mouse-style gameplay.

-The Lost Wild

I The Lost Wild står du midt inne i næringskjeden, og det er opp til dine ferdigheter om du overlever eller ikke. Din oppgave er å løse mysteriet rundt øya og forstå hvordan alt har blitt som det er. Du vil utforske mange forskjellige forlatte og farlige anlegg, hvor dinosaurer lurer bak hjørne. For hvert sted du besøker, vil du få mer informasjon om hva som har skjedd, og hva du må gjøre videre for å sikre din overlevelse.

Det mest skremmende med The Lost Wild er kanskje det faktum at du ikke har mye å forsvare deg med. Dine våpen er ild, ditt eget mot, og annet småtteri du kan bruke til å skremme vekk dinosaurene. I spillet beskrives de som nysgjerrige og adaptive, akkurat som villdyr i naturen ofte er. Din beste beskyttelse vil være å være oppmerksom på hvordan de oppfører seg, og hvis du bruker hodet litt ekstra, kan du kanskje overleve hele opplevelsen som Great Ape Games har kastet mot deg.

The Lost Wild ser ut til å bli et av de bedre dinosaurspillene som er lansert på markedet, ut fra det vi allerede har sett, men det er klart at veien fremdeles er lang for spillstudioet. Du kan allerede legge spillet til ønskelisten din på Steam, også via deres nettsider, eller besøke deres Discord for å bli en del av det voksende samfunnet av dinosaur-elskere.

Spillet het tidligere Lost World Returns, og er vært i utvikling siden ca 2018. Teamet har stadig blitt større, og det finnes mye ekstra informasjon og snacks på deres twitter/x-side og eller deres YouTube-kanal.

LES OGSÅ: The Isle er alvorlig dinosaurmoro for alle.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!