The Witcher 3: Passerer ny Milepæl

The Witcher 3

The Witcher 3 selger enda bra for CD Project Red.

Siden slipp i 18. Mai 2015, har nå The Witcher III: Wild Hunt bikket over 50 millioner solgte kopier. CD Project Red melder også i en annen twitter post at hele serien har passert 75 millioner solgte. Tidligere i Desember 2022 relanserte også CD Project Red The Witcher III: Wild Hunt med 4K skalering og Ray Tracing, samt tonnevis av andre forbedringer i det populære spillet sitt.

The Witcher 3 på et godt sted

The Witcher serien består nå av The Witcher fra 2007, The Witcher II: Assassins of Kings og The Witcher III: Wild Hunt. I en egen blogpost fra CD Project Red fra 2022 sier spillutvikleren at de har inngått partnerskap sammen med Epic Games og vil da lage alle videre spill i Unreal Engine 5. De har også nevnt at The Witcher 4 har gått inn i pre-produksjonsstadiet.

Witcher Tease

Ulvemedaljongen til Geralt. The Witcher.

Det jobbes også med en remake til det første Witcher spillet, og det vil ifølge CD Project Red, dekket hos IGN, få en åpen verden. The Witcher serien er en av de mest populære spillseriene som finnes, og neste spill i serien vil være veldig avgjørende for CD Project Red sin fremtid som spillselskap etter Cyberpunk flausen.

Utvikleren for nok mye å bryne seg på da det er brukt en annen spillmotor fra og med utviklingen av The Witcher II: Assassins of Kings. For de som har vært innom Unreal Engine 4 og Unreal Engine 5 så vet man at det ikke er “bare bare” å kunne utvikle et slikt spill. Og for å svare på et annet spørsmål ang utvikling, ja det er mulig å gjøre alt selv, men om du vil bli ferdig før år 2050 med et “Triple A” produkt så er det lurt å være i et team som er kvalifiserte. Les også vår artikkel om spillmotorer om dette fyrer litt av nysgjerrigheten.

CD Projekt Red med ny Witcher

Det blir spennende å se hva CD Project Red har planlagt rundt det nyeste Witcher spillet, og det kan vel ventes rundt 2025-2026 om spekulasjonene er riktige. For et spill som The Witcher så er vel antatt produksjonstid rundt 3-4 år. Det er vel “normalt” å påregne mer tid og kostnader enn det tidsperspektivet om dagen. Om man skal sammenligne så kostet Cyberpunk 2077 5 millioner dollar, og tok 5 år å lage. Forventningene til det nye Witcher spillet er nok ikke så labert nå når man nå ser hva CD Project Red er kapable til.

Og sånn sist ikke minst siden vi allerede er litt inne på CD Project Red sitt andre prosjekt, la oss ta et lite tilbakeblikk på hvor katastrofalt Cyberpunk 2077 ble når business møter entertainment. Å slippe et uferdig spill er ikke alltid like lurt.

Cyberpunk 2077, CD Project Red – YouTube.
Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!