The Witcher 3 REDkit er nå tilgjengelig for test

The Witcher 3 Next Gen

The Witcher 3: Wild Hunt er et episk action-rollespill satt i en mørk fantasy-verden. Spillerne påtar seg rollen som Geralt of Rivia, en dyktig monsterjeger kjent som en Witcher, på en reise for å finne sin adopterte datter, Ciri, forfulgt av den onde Wild Hunt.

Spillet inneholder en enorm åpen verden fylt med rik historie, komplekse karakterer og moralsk tvetydige valg. Med sine fantastiske visuelle effekter, dyptgående historiefortelling og utfordrende spillmekanikk har The Witcher 3 fått lidenskapelige følgere, og har sikret seg en plass blant de største RPG-ene gjennom tidene.

The Witcher 3 REDkit modding kan nå testes

Vi skrev forleden en artikkel om mulighetene rundt modding av The Witcher 3, og at CD Projekt Red var i full sving med å utvikle et offisielt verktøy for dette. REDkit er også tilgjengelig for The Witcher 2.

LES OGSÅ: The Witcher 3 CD Projekt Red legger endelig til moddingverktøy.

Nå viser det seg at spillstudioet er klare for at offentligheten kan teste deres nye verktøy. Selskapet melder at verktøyet vil rulles ut i flere runder til de som er interesserte og har meldt seg på via Steam. Det er ikke før senere i år at REDkit vil være fullt tilgjengelig, slik det ofte forekommer med betatesting.

The Witcher 3 REDkit er basert på de samme verktøyene spillutviklerne bruker ved utviklingen av selve spillet, og gir brukerne nærmest uendelige muligheter til å modifisere spillet etter eget ønske.

REDkit vil garantert gi nytt liv til den gamle arbeidshesten CD Projekt Red har brukt mye ressurser på. Spillstudioet har allerede laget en Remaster til The Witcher 3, som dog ikke helt gikk feilfritt. Men oppgraderingen er likevel der, og gir spillerne en visuelt imponerende opplevelse de kan kose seg med når spillet er i gang.

LES OGSÅ: The Witcher 3 passerer ny milepæl.

Det ser ut til at modding blir veien å gå for CD Projekt Red, og med dette settes nok en ny standard for alle deres fremtidige spill. Modding er og forblir en ekstra form for engasjement for å holde spillerne lengre i spillet, og vil garantert generere mer inntekt for selskapet.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!