TikTok lanserer nytt inntektsgenererende program for innholdsprodusenter

tiktok på skjerm

TikTok har offisielt lansert Creativity Program Beta, sitt reviderte inntektsgenererende initiativ, med mål om å gi mer lukrative inntjeningsmuligheter for innholdsprodusenter på plattformen. Dette innovative inntektsdelingssystemet ble først introdusert i februar som et invitasjonsbasert initiativ og er nå tilgjengelig for alle kvalifiserte innholdsprodusenter i USA.

For å kvalifisere må innholdsprodusenter være minst 18 år gamle, ha minimum 10 000 følgere og ha oppnådd 100 000 videovisninger i løpet av den siste måneden. Programmet ble utviklet som svar på tilbakemeldinger fra Creator Fund og tar sikte på å imøtekomme bekymringer om lave utbetalinger.

TikTok Tik Tok

Creativity Program Beta fokuserer også på langt, høykvalitets, originalt innhold, med krav om at produsenter lager videoer som er lenger enn ett minutt. Denne endringen oppmuntrer innholdsprodusenter til å investere mer tid og krefter i arbeidet sitt, og belønner dem med høyere inntekt for den ekstra verdien de gir.

Et oppdatert kontrollpanel følger med programmet og gir innholdsprodusenter innsikt i estimert inntekt, videoprestasjonsmålinger og kvalifiseringskrav. Selv om innholdsprodusenter som for øyeblikket er påmeldt Creator Fund kan bytte til Creativity Program Beta, vil de ikke kunne gå tilbake til Creator Fund etter å ha foretatt endringen. TikTok har ennå ikke bekreftet om Creativity Program vil erstatte Creator Fund helt.

TikTok lanserer flere verktøy for inntektsgenerering

I tillegg til Creativity Program Beta tilbyr TikTok en rekke verktøy for inntektsgenerering for innholdsprodusenter, som LIVE-abonnementer, TikTok Pulse og funksjoner for in-app-tipping. I mars introduserte plattformen også “Series”, en funksjon som gjør det mulig for kvalifiserte innholdsprodusenter å legge ut premiuminnhold bak en betalingsmur. Med opptil 80 videoer i hver serie kan innholdsprodusenter sette sine egne priser for tilgang til eksklusivt innhold.

Disse utviklingene gjenspeiler TikToks engasjement for å tilby inntektsgenererende muligheter for sitt samfunn av innholdsprodusenter. Ettersom plattformen fortsetter å utvikle sine inntektsfunksjoner, kan innholdsprodusenter se frem til et mangfoldig utvalg av muligheter for å dele sine talenter, underholde publikum og bygge en bærekraftig levevei.

Creativity Program Beta rulles for øyeblikket ut i USA, Frankrike og Brasil, med planer om å utvide til flere regioner snart. TikToks dedikasjon til å skape et miljø som verdsetter og belønner innholdsprodusentenes bidrag, viser deres kontinuerlige støtte for innholdsprodusenter og lover en lys fremtid for digital underholdning.


Det siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!