Topp 10 Nintendo Switch Spill fra 2017 – 2023

Topp 10 Nintendo Switch Spill Mario Kart 8 Deluxe

I dag skal vi ta en titt på hvilke topp 10 Nintendo Switch spill vi har fra 2017 – 2023. Det er absolutt få her i verden som ikke har hørt om hva Nintendo handler om. De fleste av oss har vokst opp sammen med selskapet, og har vært med på å definere barndommen til mange av oss. Hånd i hånd med karakterer fra Pokemon, Super Mario, Donkey Kong, og Zelda ble dette en slags trygg havn for mange av oss frem til her i dag.

Nintendo ble grunnlagt helt tilbake i 1889 av Fusajiro Yamauchi og begynte opprinnelig som produsent av håndlagde japanske spillekort, kalt “hanafuda”. Det var ikke før på 1980-tallet at Nintendo forvandlet seg til det selskapet vi kjenner til i dag. Særlig med lanseringen av NES (Nintendo Entertainment System) i 1985 begynte Nintendo å virkelig snike seg inn i folkets hjem verden over.

Mario vs. Donkey Kong
Mario vs. Donkey Kong | Nintendo | Topp 10 Nintendo Switch Spill

Animert graf viser Topp 10 Nintendo Switch Spill

Nintendo har lenge hatt overtaket på de fleste selskaper. Med sine ultrapopulære franchiser som både Super Mario, The Legend of Zelda, Animal Crossing og fler, viser Nintendo at de nermest er ustoppelige, og hvorfor deres topp 10 Nintendo Switch spill selger så godt som de gjør. Det faktumet at Mario Kart 8 Deluxe har solgt over 60 millioner kopier siden lansering er helt hinsides. Og at Mario franchisen alene har vokst seg til hele 226 millioner kopier solgte på Nintendo Switch plattformen viser bare at Nintendo like så godt rangerer til å være en av de sterkeste selskapene i spillhistorien.

LES OGSÅ: Historien om Super Mario: En ikonisk spillserie.

Det er kanskje ikke alle som har like god økonomi som det Nintendo kan skryte over at de har. Men det vi tror mange selskaper gjør feil er at de ikke satser på en diversifisert portefølje. Nintendo har kanskje vært på banen i noen år slik at de har fått spisset seg godt, men allikevel kan en dra lærdom av dette. Playstation og Xbox er ikke like store, men de har holdt tritt på sine egne måter.

YouTuber Pierre485 har satt sammen en god video for topp 10 Nintendo Switch spill som demonstrerer hvor mye hver enkelte Nintendo franchise har solgt gjennom 2017 og frem til 2023. Tallene er nok ikke 100% nøyaktige, men du får en god forklaring på hvor Nintendo har satt sine spor mellom disse årstallene. Er du en solid nerd på tall og allerede holder et godt øye over Nintendo, har du nok allerede fått med deg hvilke topp 10 Nintendo Switch spill det er snakk om, og hva denne videoen viser.

Med Nintendo Switch kun 1 million snaue salg unna fra å være Japans mest populære konsoll vil nok Nintendo holde en god fest om ikke så lenge. Konsollen det er snakk om som ligger over Nintendo Switch i skrivende stund er selveste Nintendo DS, med hele 32,99 millioner salg i Japan alene, og 154.02 millioner på verdensbasis. Nintendo Switch ligger på ca 132.46 millioner salg på verdensbasis.

Om en snau måned blir Nintendo Switch 7 år gammel, og om vi skal følge rykter begynner Switch Gen “2” å nerme seg med stormskritt. Ryktemaskinen har allerede snappet opp et massivt parti med 8 tommers skjermer, noe Nintendo visstnok ikke bruker i andre produkter.

LES OGSÅ: Nintendo 3DS og Wii U blir nettløse i april.

Nintendo Switch ender nok opp med å bli verdens mest solgte håndholdte konsoll fra Nintendo ila året, og alt som gjenstår nå vil vel å spekulere på om Switch Gen “2” blir like populær som forgjengeren. Uansett har nok Nintendo en lys fremtid i horisonten, tross alt er jo selskapet blitt en folkefavoritt verden over. Og det faktumet av at dine egne topp 10 Nintendo Switch spill utkonkurrerer de fleste titlene fra store trippel a-selskaper er noe en kan ta med seg til bordet.


Siste Nyheter

PlayStation VR2

PlayStation VR2 kommer endelig til PC

Sony slipper bomben i sitt eget blogginnlegg. Nå kommer PlayStation VR2 til PC …
Shadow of the Erdtree

Elden Ring Shadow of the Erdtree er avduket

Endelig er ventetiden over. Nå er nyhetene rundt Shadow of the Erdtree ikke lenger bare et rykte …
Helldivers 2

Helldivers 2 kapasiteten er sprengt

Helldivers 2 byr på eksplosiv moro, men nå sliter selskapet litt med kapasiteten …
Nintendo Switch 2 Banner

Nintendo Switch 2 kommer i 2025

Rykter forteller nå at NIntendo Switch 2 er klar for første kvartal i 2025. Det ble ingen jul med Switch …
Øke pris Dragon's Dogma

Capcom er neste i linja for å øke prisen

Capcom ser seg nå nødt til å øke prispunktet på deres produkter med tanke på dagens pengepolitikk …
Topp 10 Beste Spill 2024

Topp 10 Beste Spill vi forventer blir store i 2024

Spillåret 2024 vil kanskje ikke bli like stort som fjoråret, men vi har likevel noen forventninger til hva som blir …
Topp 5 Beste Spillene fra 2020 Banner

Topp 5 Beste Spillene fra 2020

Vi tar en titt på et av de tidligere spennende årene, og kårer det vi synes var de topp 5 …
Nintendo 64 Super Nintendo Spill Ekstrautstyr

Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Vi tar et dypdykk i historien og forteller om gode minner, oppveksten, og alt ekstrautstyret til spillkonsollene …
EA Sports WRC 2023

EA Sports WRC 2023 og alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om det nye EA Sports WRC …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!