Topp 10 Nintendo Switch spill fra 2017 – 2023

Topp 10 Nintendo Switch Spill Mario Kart 8 Deluxe

I dag skal vi ta en titt på hvilke topp 10 Nintendo Switch spill vi har fra 2017 – 2023. Det er absolutt få her i verden som ikke har hørt om hva Nintendo handler om. De fleste av oss har vokst opp sammen med selskapet, og har vært med på å definere barndommen til mange av oss. Hånd i hånd med karakterer fra Pokemon, Super Mario, Donkey Kong, og Zelda ble dette en slags trygg havn for mange av oss frem til her i dag.

Nintendo ble grunnlagt helt tilbake i 1889 av Fusajiro Yamauchi og begynte opprinnelig som produsent av håndlagde japanske spillekort, kalt “hanafuda“. Det var ikke før på 1980-tallet at Nintendo forvandlet seg til det selskapet vi kjenner til i dag. Særlig med lanseringen av NES (Nintendo Entertainment System) i 1985 begynte Nintendo å virkelig snike seg inn i folkets hjem verden over.

Mario vs. Donkey Kong
Mario vs. Donkey Kong | Nintendo | Topp 10 Nintendo Switch Spill

Animert graf viser topp 10 Nintendo Switch spill

Nintendo har lenge hatt overtaket på de fleste selskaper. Med sine ultrapopulære franchiser som både Super Mario, The Legend of Zelda, Animal Crossing og fler, viser Nintendo at de nermest er ustoppelige, og hvorfor deres topp 10 Nintendo Switch spill selger så godt som de gjør. Det faktumet at Mario Kart 8 Deluxe har solgt over 60 millioner kopier siden lansering er helt hinsides. Og at Mario franchisen alene har vokst seg til hele 226 millioner kopier solgte på Nintendo Switch plattformen viser bare at Nintendo like så godt rangerer til å være en av de sterkeste selskapene i spillhistorien.

LES OGSÅ: Historien om Super Mario: En ikonisk spillserie.

Det er kanskje ikke alle som har like god økonomi som det Nintendo kan skryte over at de har. Men det vi tror mange selskaper gjør feil er at de ikke satser på en diversifisert portefølje. Nintendo har kanskje vært på banen i noen år slik at de har fått spisset seg godt, men allikevel kan en dra lærdom av dette. Playstation og Xbox er ikke like store, men de har holdt tritt på sine egne måter.

YouTuber Pierre485 har satt sammen en god video for topp 10 Nintendo Switch spill som demonstrerer hvor mye hver enkelte Nintendo franchise har solgt gjennom 2017 og frem til 2023. Tallene er nok ikke 100% nøyaktige, men du får en god forklaring på hvor Nintendo har satt sine spor mellom disse årstallene. Er du en solid nerd på tall og allerede holder et godt øye over Nintendo, har du nok allerede fått med deg hvilke topp 10 Nintendo Switch spill det er snakk om, og hva denne videoen viser.

Med Nintendo Switch kun 1 million snaue salg unna fra å være Japans mest populære konsoll vil nok Nintendo holde en god fest om ikke så lenge. Konsollen det er snakk om som ligger over Nintendo Switch i skrivende stund er selveste Nintendo DS, med hele 32,99 millioner salg i Japan alene, og 154.02 millioner på verdensbasis. Nintendo Switch ligger på ca 132.46 millioner salg på verdensbasis.

Om en snau måned blir Nintendo Switch 7 år gammel, og om vi skal følge rykter begynner Switch Gen “2” å nerme seg med stormskritt. Ryktemaskinen har allerede snappet opp et massivt parti med 8 tommers skjermer, noe Nintendo visstnok ikke bruker i andre produkter.

LES OGSÅ: Nintendo 3DS og Wii U blir nettløse i april.

Nintendo Switch ender nok opp med å bli verdens mest solgte håndholdte konsoll fra Nintendo ila året, og alt som gjenstår nå vil vel å spekulere på om Switch Gen “2” blir like populær som forgjengeren. Uansett har nok Nintendo en lys fremtid i horisonten, tross alt er jo selskapet blitt en folkefavoritt verden over. Og det faktumet av at dine egne topp 10 Nintendo Switch spill utkonkurrerer de fleste titlene fra store trippel a-selskaper er noe en kan ta med seg til bordet.


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!