Twitch retningslinjene blir oppdatert igjen

Twitch Banner

Twitch.tv er det mest ettertraktede stedet for direktesending av spill, kreativt materiale og annen interaktiv underholdning. Twitch.tv så dagens lys i 2011 og etablerte seg raskt som en pioner innen livestreaming, og den gir innholdsskapere, kalt “streamers”, muligheten til å dele sine liveopptredener med et globalt publikum. Nå får twitch retningslinjene seg en overhaling, og publikum er ikke glade.

Kjernefokuset til Twitch.tv er innen spillstreaming, der publikum kan følge med på andre spillere i sanntid mens de spiller videospill. Dette har ført til en stor vekst av dyktige profesjonelle spillere, og e-sportsligaer som tiltrekker seg en stor følgerbase. Imidlertid gir plattformen også støtte for livestreaming av en rekke andre aktiviteter, inkludert musikk, kunst, matlaging og talkshows. Og det er det sistnevnte vi skal prate litt om i dag.

Sjokkerende nye Twitch retningslinjer

Twitch.tv har nå offentliggjort en oppsiktsvekkende oppdatering av sine retningslinjer, som vil løsne litt på reglene rundt nakenhet og støtende innhold på streaming-plattformen. Bakgrunnen for de nye Twitch retningslinjene er i bunn og grunn tidligere utestengelse av flere brukere som har strømmet “sensitivt” eller seksuelt innhold, slik som å være toppløs, eller at de rett og slett viser for mye hud, noe som skapte sterk motstand både blant streamerne selv og deres følgerbase.

LES OGSÅ: Streaming og oppskrifter for suksess i 2024.

Dette har nå ført til at Twitch.tv vil tillate aktiviteter som “erotisk dans”, kunstnerisk nakenhet, “twerking” og kroppspositivt innhold.

Med de nye Twitch retningslinjene oppleves dette av tusenvis av mennesker som et enormt skritt tilbake, da det introduserer mer nakenhet og seksuelt utfordrende innhold til en plattform som opprinnelig var nærmest eksklusivt for strømming av spill.

Twitch.tv har vært stedet for våre faste esportssendinger og har også vært vertskap for mange av verdens største esportsturneringer. Nå vil det også, i tillegg til dette, være et mer tilgjengelig sted for de som ønsker å strømme erotisk og utfordrende show uten konsekvenser. Et slag under beltestedet for en så respektert streamingplattform som Twitch.tv, men de også skal jo tjene pengene sine et sted. Erotisk innhold er unektelig populært, men det hører kanskje ikke hjemme på en plattform som er ment for spill.

Under de nye, mer liberale Twitch retningslinjene, er nå tidligere begrenset innhold “endelig” tillatt – men det er under en viktig forutsetning. Hvis for eksempel en streamer vil “twerke”, må de tydelig merke innholdet med riktig etikett, og dette betyr at “vokseninnholdet” holdes atskilt fra Twitch.tv sin hovedside. Hvis en streamer unnlater å følge den nye regelen og sender støtende innhold uten korrekte merkelapper, blir de senere straffet, men ikke suspendert.

LES OGSÅ: Twitch.tv – Den ultimate guiden til streamingplattformen.

Det nye regelsettet er nå, i bunn og grunn, mye mer avslappet enn det det er for de som streamer content fra spill, programmering, og andre sjangere som kaster en DMCA på deg så fort du kikker i feil retning. Er du heldig, kan du miste kanalen din for godt om det skjer for mange ganger.

Twitch retningslinje advarsel

Dette er Twitch sine nye retningslinjer

Dette er nå tillatt i henhold til de oppdaterte Twitch-reglene:

  • Erotiske danser som involverer avkledning.
  • Kroppsskrift på kvinnelige bryster og/eller rumpe.
  • Innhold som “bevisst fremhever bryster, rumpe eller det bekkenområdet.
  • Danser, som twerking, grinding og pole dancing.
  • Innhold med fokus på fiksjonaliserte seksuelle kroppsdeler.
  • Fiksjonaliserte, fullstendig eksponerte kvinnelige bryster og/eller kjønnsorganer eller rumpe, uavhengig av kjønn.

Disse nye reglene har som mål å unngå økt straff for særlig kvinnelige streamere, men også menn. Imidlertid har opplegget noen seriøse motskridelser. For eksempel har Twitch.tv presisert at selv om miniatyrbilder som viser dette innholdet vil bli fjernet fra toppsiden dems, vil det samtidig ikke bli fjernet fra den venstre menylinjen på hjemmesiden.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC i 2024.

Denne delen av Twitch.tv anbefaler deg streamere du kan se på basert på tidligere sesjoner, men gir ingen forhåndsvisning av strømmen, så du kan fortsatt bli oppfordret til å se dette innholdet fra hjemmesiden.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Kilde: esports.net

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!