Ubisoft deaktiverer kontoen din

Assassin's Creed Ubisoft

logger du ikke inn i Ubisoft kontoen din står den i fare for å bli deaktivert.

Det har vært store nyheter og mye forvirring over hva Ubisoft ønsker å gjøre hvis ikke du har logget inn på kontoen din over en viss periode. Publikum har mildt sagt spyttet ild de siste dagene, og nå kommer endelig oppklaringen fra Ubisoft selv.

Penger i dass hos Ubisoft

De som har handlet hos Ubisoft står nemlig i fare for å miste litt av hvert hvis de ikke logger inn, men slapp av, har du ikke logget inn på over fire år så er det også en liten sjans for at du heller ikke kommer til å spille de spillene igjen. Ordet er nå endelig og Ubisoft har kommet med en del oppklaringer etter stuntet som kom for noen dager siden.

Dette gjelder dog kun for de som ikke har handlet PC-spill av Ubisoft. Har du ikke handlet PC-spill så er det nok stor risiko for at disse forsvinner. Saken fikk en ny flamme da twitter bruker <<PC_enjoyer>> fikk en e-post fra selskapet om at hvis han ikke logget inn så ville kontoen bli slettet etter 30 dager.

PC_enjoyer | Twitter

Ubisoft meldte dette på forhånd

Dette er jo egentlig meldt fra Ubisoft, og burde heller ikke ha kommet som en bombe. Men det var noe som fortsatt var skrevet i liten tekst eller ikke kom frem så godt som det burde. Hvor ble det så av spillene og pengene en hadde gitt til selskapet? Ubisoft har tidligere informert om at de gjør dette pga GDPR retningslinjer, noe en kan forstå. Det er lite trolig at et selskap ønsker å holde på kundeinformasjon og stå ansvarlig over det hvis fare skulle oppstå.

Under brukerstøtten for kontoer som er markert for nedstengelse står det nå i klar skrift, etter en oppdatering fra Ubisoft, at kontoer med aktiv subscription eller som er knyttet til PC-spill er ikke klarert for sletting, dette gjelder også for spill kjøpt gjennom Steam. Gode nyheter for oss som også har PC synes nå vi.

I en post tilbake i 2021 gjort av NME forklarer de her at suspendering og sletting var originalt planlagt til å bli utført etter knappe seks måneder. Noe tidlig spør du oss, det kan fort ta noen måneder mellom hver playthrough av Far Cry 5 og Assassin’s Creed for vår del. I posten gjort av NME informerer det at via undersøkelser gjort av PC World så var det en nordmann som fikk kontoen sin suspendert og slettet ved to års inaktivitet. Det er mye frem og tilbake her, men det ser nå ut til at talen er klar og grensen er satt til fire år. Vi får se om dette holder mål denne gangen.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!