Ubisoft ut av E3

E3 L.A Spillåret 2023

De lovet å delta, men ubisoft trakk seg kort tid etter, noe som var med på å få E3 kansellert.

Det ser ut som om alle de store, slik som Sony, Nintendo, Microsoft og fler heller ønsker å holde egne show, noe som er et minus for oss andre dødelige. Selvom selskapet inviterer til fest så vil det aldri kunne måle seg med det å føle seg som et barn i godtebutikken på en fredags ettermiddag, altså å kunne ha muligheten til å virre rundt i spillbodene på selveste E3.

Ubisoft trekker seg

Ubisoft melder kort tid etter de trakk seg fra E3 om at de heller ønsker å avholde sitt eget uavhengige spillshow, og det ser ut som om dette blir trenden fremover.

I uttalelsen sin til Video Game Chronicles forklarer selskapet at de har valgt å gå en annen retning. Dette blir noe de omtaler som “Ubisoft Forward Live” enn så lenge, som skal holdes i LA Mandag den 12. Juni – Altså dagen før E3.

Vi hadde i utgangspunktet planlagt å være på E3, men etter tanke har vi bestemt oss for å gå i en annen retning og vil holde et Ubisoft Forward Live-arrangement den 12. Juni i Los Angeles, sier en talsperson fra selskapet.

Hva de ønsker å vise oss under showet er ikke bekreftet, men fler detaljer kommer etterhvert.

Uttalelsen kom i kjølvannet av de andre store da de valgte å holde seg borte fra E3 i år.

ReedPop, som overtok styringen av E3 i fjor, kom den 02. April  med en forklaring på hvorfor årets messe ble avlyst:

E3 2023 fikk dessverre ikke den interessen som vi hadde håpet på i år, og med dette kan vi heller ikke gi en god showcase på hvilken kraft, størrelse, styrke og hvilken innvirkning vår industri har.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!