Valheim oppfordrer til kreativitet for alle

Valheim Blacksmith Banner

Tilbake i 2021 lanserte Iron Gate Studios et Vikinginspirert «Survival» spill som snart skulle få gamere over hele verden til å glemme at Covid-19 var en greie. I løpet av kort tid solgte Valheim over 5 millioner kopier via Steam, noe som gjorde at Valheim ble et av verdens mest populære spill.

Utviklingen av Valheim startet originalt med kun en person, Richard Svensson. Senere ble det ansatt hans «partner in crime» Henrik Törnqvist, og litt tid etter fulgte det 3stk andre som til sammen ble Iron Gate Studios. Valheim jobbes enda med i dag av utviklerne, og har nylig sluppet enda en stor update, «Hildir’s Request».

Grunnarbeidet til Authentic Valheim Blacksmith | ninebyte | YouTube

Den beste Valheim bygningen til dags dato

Vi skal nå introdusere en YouTuber som er tydelig hekta på Valheim, «ninebyte». Til dags dato har han “kun” 15.5 tusen subscribers, men arbeidet og bygningene han lager kunne lett ha tiltrukket seg enda mer. ninebyte bruker litt mods under byggingen sin, men forklarer også tips og triks til hvordan du kan replikere noe av det han gjør i videoene sine, hendig.

I denne artikkelen går vi over en video fra ca 3 uker siden, hvor ninebyte bygger det han kaller «Authentic Blacksmith in Valheim». Vi snublet over videoen på YouTube og tenkte den ville være veldig innafor å dele med dere. Dette er en av de beste, hvis ikke den beste kreasjonen vi noensinne har sett i Valheim til dags dato.

Valheim kan også moddes

For å kunne replikere det ninebyte gjør, om du ikke har noe i mot å bruke litt mods, så vil det følge en liten liste under. Det er noen som absolutt hater å bruke mods (inkludert oss), og den enkle grunnen til dette er at vi helst vil spille spillet som det var ment til å spilles slik utviklerne ønsket. Kan vi ikke replikere det vi ser her så kan vi heller ikke bygge det, enkelt og greit.

LES OGSÅ: Valheim Modding vs Iron Gate Studio – Utvikleren vil aldri offisielt støtte mods.

Mods brukt i Authentic Valheim Blacksmith videoen.

Mer av grunnarbeidet til Authentic Valheim Blacksmith | ninebyte | YouTube

Valheim er godt for den kreative sjela

Valheim er et spill som lett oppfordrer til det å være kreativ sjel, eller ikke, valget er ditt. Dette er en av de tingene som setter Valheim så godt på kartet, fordi valget er ditt. Ønsker du bare en enkel trehytte eller en boks du kan leve i, så kan du det.

LES OGSÅ: Valheim stakk av med seier i Topp 5 lista vår for beste spill i 2021.

Det er dog litt lettere for deg om du faktisk bruker noen ekstra minutter på en bygning hvor du kan lagre alle tingene dine i, lage litt mat, ordne en seng og slenge på et godt varmt bål. Jo mer du lager rundt deg jo bedre blir det, for om du legger til alle type items som gir deg «comfort», jo raskere blir regenerasjonsevnen din. Dette vil drastisk hjelpe deg når du er ute på tokt, og er helt unødvendig å være foruten. Du er ikke nødt til å gjøre dette, men det hjelper veldig godt på vei.

Detaljeringen til Authentic Valheim Blacksmith | ninebyte | YouTube

Etter over 400 timer i Valheim kan vi trygt si at vi også har god erfaring med det meste dette fantastiske spillet har å by på. Og det vi kan si med en gang er at om du ønsker å ha en god bygning som er en fryd for øynene, er detaljstyring ekstremt viktig. Bruk gjerne noen timer ekstra på detaljering om du er glad i å bygge, det har alt og si for sluttproduktet, kutter du kort i svingene her og stresser med å bli ferdig så blir nok bygningen din dårligere enn forventet. Men som i alt annet her i livet, øvelse gjør mester.

Sluttresultatet til Valheim Authentic Blacksmith

Du ender kanskje ikke opp med et sluttresultat som ser ut som dette om du skal spille «Vanilla Valheim», men om du er kreativ nok så kommer du nok veldig nær. Mye av detaljene her kan du kun skaffe ved hjelp av mods, så ikke la dette stoppe deg om du ikke er interessert i sånt, bygg til krampa tar deg. Trenger du inspirasjon kan du lett søke deg opp på YouTube, her finnes det tusenvis av «Let’s build» videoer med bygninger du aldri kunne tro at noen har laget i Valheim.

Ferdigstilte prosjektet Authentic Valheim Blacksmith | ninebyte | YouTube

Valheim er til den dag i dag fortsatt meget relevant, og ønsker du selv å komme i gang så er det bare å kjøre på. Spillet finner du på Steam og det koster ikke all verdens, her kan du holde på i flere hundre timer, så vi vil gjerne si at “investeringen” er verdt alle penga. Det er på tide med et Valheim review snart, så vi får se når denne artikkelen kommer ut.

LES OGSÅ: Valheim ble med i multiplayerbonanza artikkelen vår for 2023 PC.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!