Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Deadlock

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at deres neste tittel, Deadlock, ble lekket på internett. Flere nettsider skriver om nettopp dette, og nå er det endelig mer informasjon å hente via en video og noen få bilder av det nye spillet til Valve.

Deadlock oser av Team Fortress og Smite

Det første man ser i videoen av Deadlock er at spillet ligner en del på Valve sitt gamle Team Fortress. Naturligvis har Valve en egen stil ved siden spill, slik de fleste utviklere har, og det er ingen sjokkerende nyhet at Deadlock kan ligne på en av deres tidligere kreasjoner.

Vi vet også at Deadlock tar en del inspirasjon fra tidligere spill fra Valve, samt mange andre spill, slik flinke spillutviklere gjerne gjør, de låner av hverandre. I videoen nevnes det at man kan tenke på Overwatch, Valorant, Orcs Must Die, Smite, og Dota 2 i en stor smeltedigel så får du Deadlock. Vi er enige her, da mye av lekkasjen faktisk minner om disse spillene.

Slik Deadlock er satt opp for øyeblikket er det seks mot seks spillere i en modus der det er fire lanes, slik som man kan se for seg i Dota 2 og League of Legends der det er 3 lanes, top, mid, og bot. Oppsettet ser jo ut til at det enten er 1v1v2v2 eller 1v1v1v3, dette gjetter vi bare.

Deadlock har blant annet den legendariske utvikleren som startet en spillsjanger i seg selv, nemlig IceFrog. Denne karen utviklet det første konseptet rundt DotA, og for de som ikke kjenner det, eller er gamle nok, kommer Defense of the Ancients innenifra Warcraft III: Reign of Chaos. Ved dets spede start fortsatte DotA å gro en stabil følgerskare, og som senere ble til DotA 2 med Valve i ryggen. Under denne prosessen ble også spill som Smite og League of Legends født, og endte opp med å bli en av verdens største spill innenfor esport og moba-kategorien.

Også som nevnt i videoen over er det ekstremt lite informasjon rundt hva som faktisk skjer med Deadlock. Valve har ikke nevnt noe som helst om tittelen, men det deles et bilde via X at, Geoff Keighly, ansvarlig for Summer Game Fest, hvor man kan se at Steam er med i første runde av begivenheten. Steam er generelt aldri med på slike ting, annet enn hvor de faktisk har noe å annonsere. Så her er det absolutt lov til å håpe på en offentlig annonsering av Deadlock. Summer Game Fest er bare noen få dager unna, planlagt 7. juni, og vil by på mye moro, samt en hel haug av nye kommende titler.

SummerGamesPartners

Spillet gikk under kodenavnet Neon Prime, og dukket først opp rundt oktober 2022, så langt vi vet. Det var sagt at det skulle blande flere av Valve sine originale spill, og til den dag i dag ser det også slik ut. Deadlock blir nok enda en type Hero Arena Shooter, hvor det allerede ser ut til å bli fullt nok fra før av med spill som Overwatch 2, Apex Legends, Battlefield, Warzone, Valorant, Fortnite, og nå med Ubisoft sitt nye XDefiant. Er markedet allerede mettet, eller vil Valve også seire med en stor bit av denne kaka? Time will tell.

LES OGSÅ: XDefiant håper å kunne konkurrere.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!