Warcraft Rumble slippes ved Blizzcon

Warcraft Rumble Key Art

I det siste har det poppet opp mye reklame og nyhetsbrev om at «Warcraft Rumble» endelig er på vei. Nå er slippdatoen satt, og det skal være samtidig som årets Blizzcon.

Warcraft Rumble er et mobilspill, utviklet av Activision Blizzard, og som navnet tilsier er det selvfølgelig satt i det massive og verdenskjente Warcraft universet. Her vil vi få gjensyn med alle karakterene vi allerede er godt kjent med, og vil få kose oss med et nytt og friskt spill fra en av verdens største spillkjemper.

Warcraft Rumble har lenge vært på agendaen

For å vite når Warcraft Rumble ble annonsert må vi helt tilbake i Mai. 2022. Først da fikk vi vite at det var planlagt et spill som ville komme til Android og iOS, tittelen var «Free-To-Play» og ble annonsert under en livestream. Annonseringen kan kikkes på i videoen under.

Warcraft Rumble vil være et «Strategy Fast-Paced Hero Collector and Villain Collector»-spill, ifølge Activision Blizzard. Det er også sagt at det skal ha en rimelig svær «PVE»-kampanje, raids, dungeons, og selvfølgelig muligheter for «PVP», her blir det mye å hente fra World of Warcraft.

LES OGSÅ: Warcraft Rumble var bra i starten men så begynte «Grindfesten»

Spillet skal være en sammensetning av mange forskjellige sjangre, men det vi har sett av det minner oss mest om et «Tower Defense» med ekstra funksjonalitet. Warcraft Rumble ser utrolig morsomt ut, og kanskje er dette spillet som får oss litt på mobilsiden også, samt en hel haug med nye rekrutter i alle aldre som kanskje oppdager mobilspilling fra første gang, eller allerede er der.

Warcraft Rumble slippes på mobile enheter den 3. november, 2023. Spillet kan også spilles via PC ved å emulere mobil med nedlastbart programvare.

Warcraft Rumble Alliance

Blizzcon tilbake i Anaheim California

Vi skal helt tilbake til 2019 for å kunne mimre om siste Blizzcon som ikke var en online event, og med Covid-19 ute av spill, samt verden tilbake i forholdsvis normal standard, så er det nå på tide med en fysisk event.

Det har vært tradisjon tro for Activision Blizzard å ha sine Blizzcon i Anaheim Convention Center i California U.S.A. Dette stammer helt tilbake til 2005, året etter World of Warcraft ble lansert og tok verden med storm. Siden den gang har Blizzcon vært en årlig greie, og har hatt stor suksess med publikum.

Chris Metzen er tilbake i Activision Blizzard

For de som har fulgt med litt, og kjenner til Chris Metzen, så har man kanskje fått med seg at han er en stor greie i selskapet. Metzen har vært med i Blizzard omtrent siden start, og har hatt diverse roller i selskapet. Han har stemmen til den kjente Orc-karakteren «Thrall», som er en av hovedprotagonistene gjennom Warcraft universet. Også har han vært senior visepresident for historie-avdelingen, samt også hjulpet til med utviklingen av franchise-avdelingen til Blizzard.

Metzen står også for mye av jobben bak Diablo og Starcraft universet, de andre to massive suksessene til Blizzard selskapet. Med andre ord så har Chris Metzen vært en kraftig bærebjelke for selskapet siden start.

LES OGSÅ: Først til lvl 60 med World of Warcraft Classic Hardcore Mode.

I 2016 forlot Metzen selskapet for å fokusere mer på familien sin, og særlig siden han nå hadde nettopp fått et tredje barn. Dog sluttet han ikke for godt, og ble med igjen på Warcraft lederskapslaget som en «Creative Advisor» i Desember, 2022. I en pressemelding fra Activision Blizzard er Chris Metzen nå tilbake i heltidsstilling som «Executive Creative Director» for hele Warcraft universet, og skal nå lede hele gjengen som holder på med Warcraft gjennom nye høyder.


Siste Nyheter

NFI

NFI ansetter redaksjonell gamer.no-sjef

Audun Rodem, sjef for redaksjonen hos gamer.no bestemmer seg for at det er tid for nytt beite. Da NFI utlyste …
Resident Evil 9

Resident Evil 9 er annonsert

Koshi Nakanishi, direktøren bak Resident Evil VII – Biohazard, har kunngjort via Capcoms egen kanal at et nytt Resident Evil-spill …
Steam Salg Steam Logo Steam Fjerner Støtte

Steam Game Recording går inn i beta

Valve lanserer Steam Game Recording i beta. Spillopptak direkte i Steam-appen uten behov for tredjepartsprogrammer …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!