World of Warcraft får seg spennende ny modus

World of Warcraft: Remix

World of Warcraft (WoW) er et banebrytende MMORPG utviklet av Blizzard Entertainment, først utgitt i 2004. Spillet tilbyr spillere en massiv åpen verden å utforske med tusenvis av oppdrag å fullføre, kamper mot monstre og andre spillere, samt samarbeid i store og små grupper for å takle utfordrende fiender.

Med en dyp historie og et variert utvalg av karakterklasser og raser, har WoW forblitt et av de mest innflytelsesrike spillene i verden, både for andre MMORPG og forskjellige sjangre.

WoW

World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria

Blizzard introduserer nå en ny modus for dagens World of Warcraft. Den midlertidige modusen gir spillerne en sjanse til å oppleve Mists of Pandaria slik det var før, men i stedet for å være permanent, vil den være tilgjengelig for en angitt periode før expansionen lanseres for fullt om noen år i World of Warcraft Classic.

LES OGSÅ: World of Warcraft får tre nye planlagte utvidelser og Cataclysm Classic.

WoW Remix: Mists of Pandaria blir tilgjengelig ved den kommende 10.2.7-oppdateringen. Modusen er helt separat fra både World of Warcraft Retail og World of Warcraft Classic. Spillere må opprette nye karakterer som starter på level 10 og kan spille frem til level 70. Spillerne vil også få en boost som øker levelingen betydelig raskere enn det opprinnelig var da Mists of Pandaria var live.

Karakterene som er opprettet på WoW Remix: Mists of Pandaria-serveren, vil bli overført til vanlig -Retail når Blizzard avslutter prosjektet. Datoen for start og slutt er foreløpig ikke kunngjort.

Oppdatering 10.2.7 markerer avslutningen på World of Warcraft; Dragonflight, og Blizzard vil nå fokusere på den kommende The War Within expansion-pakken som skal lanseres senere i år.

Den nye modusen introduserer også en ny valuta kalt Bronze. Denne valutaen kan tjenes ved å konvertere våpen og annet utstyr spillerne ikke lenger ønsker, og er kjent fra andre RPG-spill. Bronze kan brukes til å oppgradere utstyr, skaffe kosmetiske gjenstander og kjøpe mounts som ikke er tilgjengelige i WoW-Retail eller Classic.

LES OGSÅ: Warcraft kan åpnes for andre studioer.

Det er usikkert hva som vil overføres til WoW-Retail når modusen avsluttes, men det antas at det vil inkludere kosmetikk, mounts og muligens en begrenset mengde gull og andre verdifulle gjenstander for å unngå store endringer på markedet


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!