World of Warcraft får tre nye planlagte utvidelser og Cataclysm Classic

World of Warcraft Anduin The War Within

Det snart 20 år lange eventyret vi kjenner ved navn World of Warcraft fikk nå under Blizzcon noen saftige nyheter som fansen kan glede seg til. Så langt med ni stk gigantiske expansion packs, tusenvis med timer av content, og nå med tre nye som er planlagt til 2024 og fremover. World of Warcraft er og blir kanskje verdens mest populære online nettrollespill hittil i gamingens historie.

Selv har vi lagt inn sammenlagt et alt for stort antall med timer inn i World of Warcraft, vi snakker langt i overkant av hvertfall tusen timer for hver av oss her på kontoret. Og det å kunne se vårt kjære nettrollespill bli tatt til nye høyder er en ganske stor og emosjonell opplevelse.

World of Warcraft The Worldsoul Saga

Under Blizzcon i år kunne Microsoft Activision Blizzard friste med tre stk nye World of Warcraft expansion packs. Disse tre til PC er lagt i det de kaller The Worldsoul Saga, hvorav det første av de, The War Within, som blir lansert en eller annen gang i 2024. The War Within tar med spillerene til det nye kontinentet Khaz Algar, hvor levelcap økes på nytt til level 80. Her blir det nok massevis av nyheter, questhubs, interessante NPC-er, items, og masse mer.

LES OGSÅ: Start din egen gamingkanal på YouTube.

Som en god og saftig start får vi en smakebit på en av tingene Blizzard er aller best på, nemlig det å lage en knakende cinematic. Vi kan telle på kun én hånd hvor mange av Blizzard sine cinematics som er dårlige, og det er den nette sum av null. The War Within byr på følelser, et stort mysterie og flott skuespill fra Thrall og Anduin.

Videre under Blizzcon får vi et par innblikk i hva The War Within har å by på av features, som inkluderer nye områder, raids og spennende content. De to neste planlagte utvidelsene til World of Warcraft og The Worldsoul Saga har ingen foreløpige lanseringsdatoer. Navnene til nummer to og nummer tre er Midnight og The Last Titan.

World of Warcraft Cataclysm Classic

Den “nyeste” utvidelsen til World of Warcaft Classic i rekka blir den gangen da Deathwing snudde Azeroth og universet til World of Warcraft på hodet. Kontinentene led massive ødeleggelser, og alt en kjente som hånd i egen lomme ble nå en ukjent og fryktet verden.

Spillerne ble videre kastet inn i en episk reise for å bekjempe større krefter av ondskap og bevare Azeroths skjøre balanse. Med en rekke nye funksjoner, inkludert to nye spillbare raser, Worgen og Goblins, samt en økt nivågrense, oppdaterte soner og utfordrende raid, tilbød Cataclysm en enestående spillopplevelse som fanget både lojale blodfans og andre “tapte sjeler” som ønsket å prøve seg på dette fantastiske universet.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2020.

Tiden er nå snart inne for å gjenoppleve det World of Warcraft hadde å by på med 2010-utgivelsen, det er bare å se frem til denne fantastiske eraen av det vi synes er Blizzard på noe av sitt beste.

World of Warcraft Season of Discovery

Sist men ikke minst kunne spillutviklerne i Blizzard avsløre en ny modus i World of Warcraft Classic. Denne fikk navnet Season of Discovery og vil la spillere oppleve World of Warcraft på en helt ny måte. Spillere kan nå skreddersy sine klasser, og vil nå kunne for eksempel spille en Mage som tank, eller en Rogue som healer. Ikke helt vår greie, men det er sikkert mange som vil kose seg med denne opplevelsen.

Level cap på dette er satt til lvl 25 og vil kunne gå inn i dungeons som raid modus med 10 spillere, eller kunne ta del i åpne PvP kamper i diverse soner. Dette er så nisjebasert man får til, og vil nok være et ganske sjeldent syn generelt, sett fra et perspektiv fra oss med alt for mange timer bak World of Warcraft. Dette blir uansett spennende saker, og varmer våre Blizzard-hjerter.

LES OGSÅ: Topp 5 Beste Spillene fra 2018.

World of Warcraft bruker en spillmotor utviklet av Blizzard Entertainment selv, kalt “Blizzard’s World of Warcraft Engine” eller “WoW Engine“. Denne motoren er spesifikt designet for å støtte WoW’s massive online verden, og har blitt kontinuerlig oppdatert og forbedret siden spillets lansering i 2004.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!