Xbox Games Showcase inviterer til spillshow

Forrige år inviterte Xbox til et storslagent spillshow. E3 var kansellert, og korona hadde tatt knekken på det meste av sosiale aktiviteter. Det resulterte i at de fleste valgte å kjøre sine egne nettbaserte løsninger, og fra Xbox kom det Xbox Games Showcase og Starfield Direct i 2023. I år byr de på enda et show, og det skal være nyheter fra mange forskjellige spillstudioer.

Xbox Games Showcase

Xbox Games Showcase er fastsatt

Xbox Games Showcase har endelig fått en fastsatt dato. Fans verden over kan markere kalenderne sine den 9. juni, da arrangementet vil sette i gang fra klokken 19:00 norsk tid. Det er en spennende tid for spillentusiaster, da Xbox-eiere og tilhengere av spilluniverset generelt kan se frem til å få et innblikk i kommende titler, innovasjoner og kanskje til og med noen overraskelser.

LES OGSÅ: Summer Game Fest arrangeres i år også.

Årets Xbox Games Showcase blir ikke bare et arrangement for Xbox Game Studios alene. Større selskaper som Blizzard, Bethesda og Activision vil også være til stede for å dele sine kommende prosjekter. Med disse gigantene i bransjen ombord, kan vi forvente oss et utrolig variert utvalg av spill og opplevelser som de vil dele med publikum.

Xbox har også nevnt at deres tredjeparts samarbeidspartnere vil være med på festen. Dette åpner opp dørene for enda flere overraskelser og muligheter.

Som i fjor vil det være et ekstra nummer fra Xbox Games Showcase. Starfield Direct var fjorårets, men i år vil det være en overraskelse. Alt vi vet er at det heter «XX»-Direct. De nevner at det er en spesifik franchise som skal få all fokus i denne ekslusive eventen. Kan det være Halo eller Call of Duty?

Todd Howard har allerede avslørt litt informasjon rundt Shattered Space DLCen til Starfield, så det vil ikke være utenkelig at det vil komme mer detaljer rundt dette på Xbox Games Showcase.

LES OGSÅ: Phil Spencer ønsker flere butikker på Xbox.

Du kan følge med på Xbox Games Showcase via deres kanaler på YouTube, Twitch og Facebook. Xbox har også lovet å holde fansen oppdatert på alt som skjer rundt arrangementet gjennom deres egne nettsider. Dette betyr at hvis du ønsker å grave enda dypere og få mer detaljert informasjon om spillene, utviklerne eller noen spennende overraskelser som kan dukke opp underveis, er det bare å holde øynene åpne og klikke deg inn på deres nettsider.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!