Xbox lanserer 3 nye konsoller

Xbox Games Showcase

Under årets Xbox Games Showcase var det en del selskapet ønsket å dele med resten av verden. Og i ett av innslagene til Xbox kunne de briljere med 3 nye versjoner av den eksisterende Xbox-konsollen. Den skulle få seg en mye trengt overhaling, og publikum tok vel i mot den gode nyheten.

Xbox Konsoller

Xbox Series X All-Digital & Special Edition

De tre “nye” Xbox-konsollene det er snakk om er kun små variasjoner fra dens originale innfatning. Xbox Series X “All-Digital” vil komme med 1TB SSD slik som før, men vrien her er at den vil være uten diskdrev. Konsollen vil komme i fargen de kaller “Robot White”, og utover dette er det egentlig bare en helt normal Xbox-konsoll.

Neste i linja vil være det samme for brorparten, Xbox Series S. Denne har også “All-Digital”-løsningen, og kommer selvfølgelig uten diskdrev. Her er det bare nedlastbart materiell som gjelder, da den gode gamle CD-spilleren begynner å bli avleggs for mange. Den kommer med en 1TB SSD, og i fargen “Robot White”.

Xbox Series X Special Edition Galaxy Black derimot med en 2TB SSD derimot er litt andre boller. Her har Xbox slått på stortromma med en hel terrabyte ekstra med lagring, samt slengt på “Special Edition”-merkelappen for å gjøre den mer ekslusiv. Den kommer også med diskdrev, og har en litt annen variasjon i den sorte fargen, kontra det som allerede er standard. Hvor mye de vil prislegge denne på er noe usikkert, men vi snakker vel kanskje 1.500-2.000 kroner ekstra for ekstra lagring, special edition, samt en annen farge.

Alle de nye variantene av Xbox-konsollene vil bli sluppet rundt juletider.

LES OGSÅ: Xbox Games Showcase inviterer til spillshow.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Beste Gaming PC (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!