XDefiant håper å kunne konkurrere

XDefiant

Den 21. mai åpnet Ubisoft dørene for sitt nye FPS-spill, XDefiant. Dette er noe helt nytt for Ubisoft, da de vanligvis foretrekker å utvikle spill som dreier seg mer rundt en co-op med noen få spillere, eller opplevelser der det kun er mulighet for enspiller. Med XDefiant håper Ubisoft på å kunne konkurrere med de store.

XDefiant er en ny plattform for FPS

XDefiant er det nyeste arena shooter fps-spillet fra Ubisoft, og det virker som om alle har lyst til å ta en del av FPS-kaka om dagen. Riot Games med sitt Valorant, Blizzard met sitt Overwatch 1 & 2, Activision med sitt Call of Duty:Modern Warfare, Embark Studios med The Finals, og mange fler. Noen av disse er selvfølgelig mer suksessrike enn andre, men alle vil og skal ha en del av det, og det skal ikke stå på valgfriheten på hva du skal spille i morgen om du går lei av det du spiller for øyeblikket.

Konkurransen blant FPS-arena shooters, og FPS generelt er beinhardt om dagen så det skal en del til for at Ubisoft kan håpe å få et godt fotfeste. I disse tider lanseres det også et annet spill hvor det har vært stor oppmerksomhet, nemlig Arena Breakout, og det har fått ekstremt god kritikk fra flere hold.

XDefiant Founder's Pack

XDefiant er gratis, men Ubisoft har lansert sitt eget skreddersydde battlepass for å ta igjen for tapte salgsinntekter. Du kan også velge mellom tre forskjellige versjoner av DLC?, hvorav den første, XDefiant Founder’s Pack, koster 20 dollar, og XDefiant Elite Founder’s Pack, koster 40 dollar, og XDefiant Ultimate Founder’s Pack, koster 70 dollar.

Det selges også XCoins i fem forskjellige pakker som kan brukes på ekstrautstyr inne i spillet. Oppskriften er ganske standard, og det er uten tvil at Ubisoft vil tjene tilbake produksjonskostnadene til XDefiant. Men om det slår an blir en helt annen historie.

XDefiant har mye godsaker å by på

XDefiant lanseres med 5 forskjellige moduser, 14 kart, 24 våpen og 44 forskjellige tillegg og ekstrautstyr til våpnene. Disse er oppgraderinger og forskjellige løp til våpen, frontskinner, optikk, magasiner, bakre grep og kolbe, som alle kan påvirke våpenets skade, skuddtakt, nøyaktighet og mer. Primærvåpen har fem tilgjengelige festespor, mens pistoler har fire. Og jo mer du bruker et våpen, desto mer våpen-XP vil du tjene for å låse opp nye tilbehør til det våpenet, slik at du kan tilpasse det enda mer.

I god tradisjon, for flere selskaper som har en stor lineup med forskjellige spill, er de forskjellige fraksjonene i XDefiant inspirert av tidligere spill fra Ubisoft. Disse fraksjonene består av Cleaners, Echelon, Phantoms, Libertad og Dedsec. Hver av disse fraksjonene har forskjellige egenskaper, slik som at Cleaners er mer aggressive og bruker mye flammeinspirerte våpen. Echelon bruker skygge og sniker seg rundt for å ta sine motstandere, og hvor Phanoms er på den mer defansive siden. Libertad fungerer som in-game support, og Dedsec-fraksjonen er stengt ved oppstart av spillet, og må åpnes ved å gjøre diverse oppdrag.

XDefiant har også flere typer spillmoduser, men disse kan deles inn i et par kategorier, mer følger under direkte fra Ubisoft sine hjemmesider.

XDefiant’s game modes fall into one of two categories: Arena and Linear. Arena modes see players duking it out across all areas of a map, while Linear modes sort teams into attacking and defending positions, and pit them against one another in progressive objective points across the map. The Arena modes include Occupy, Domination, and HotShot, while the Linear modes are Escort and Zone Control.

-Ubisoft

XDefiant ble lansert til PC, PlayStation og Xbox, og vil fylle et hull i Ubisoft som vil mest sannsynlig garantere en stabil og god inntekt for de. Per nå er dette det eneste spillet de har som virkelig satser hardt på en oppskrift som tillater kjøp av gjenstander i selve spillet. Mange av deres andre spill har noe smått, men ikke på denne skalaen som er i XDefiant.

LES OGSÅ: Ubisoft Subscription på nye eventyr.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!