Zelda smadrer forventningene igjen

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda: Tears of the Kingdom har knapt vært ute i to dager, the hype is real.

Startskuddet for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom startet 12. Mai, og så langt har spillere delt tusenvis av videoer med gameplay vi kan kose oss med. Alt fra story til episke kamper og utforskning, men kronen på verket må kanskje være det nye crafting systemet vi var mest nysgjerrige på. Allerede 2 dager ut i launch har spillere laget de mest merkelige ting. Give a man a fish and he’ll eat for a day. Give the man some weird looking tools and he’ll build you the craziest inventions?

Zelda Korok tortureres

Den mest torturerte skapningene i Tears of the Kingdom må jo trones, og så langt ser det ut som om den stakkars lille Koroken vinner, kjent også fra The Wind Waker og Breath of the Wild. Hvor mange som lurer seg i nyutgivelsen vet vi ikke enda.

Kan ikke klappe hunden i Zelda

Hva er vitsen med spillet nå? Hvorfor gi oss A, men ikke B? Nintendo, kom igjen a, ikke vær sånn her! Tears of the Kingdom byr på mange forskjellige skapninger, men ikke alle er skremmende. Skulle bare ønske det gikk an å ha en “pet” funksjon også. Hvem vil ikke klappe the goodest of bois?

Det nye crafting systemet har skapt elleville kreasjoner allerede, det tar helt av faktisk. Kanskje man kan smelle på en flammekaster på våpenet sitt så får du et ganske potent våpen.

De kuleste og mest idiotiske kreasjonene vi har sett så langt, og det tar ikke lang tid å scrolle før du kommer over den som kanskje topper det å være mest barnslig: (NSFW) På video nr 1.

Det er lov å drømme?
Og det er lov å feile?
Det funka nesten…
Zelda: Tears of the Kingdom

Alle burde kjøpe Tears of the Kingdom

Tears of the Kingdom burde være på lista til alle som har en Nintendo Switch, både store og små. Her er det underholdning og glede i mangfoldige timer. I skrivende stund koster spillet 699,- og finnes i de fleste butikker som selger elektronikk.

Noen kaller dette det beste spillet noensinne laget, les VGC sitt review på Zelda her.

Hva slags kreasjoner og eventyr dette spillet kommer til å by på i fremtiden er omtrent endeløst, men det er lite å lure på her. Nintendo har klart det igjen, de leverer, og når det kommer til underholdning og spillglede har de levert siden tidenes morgen.

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!