Zelda smadrer forventningene igjen

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Startskuddet for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom startet 12. Mai, og så langt har spillere delt tusenvis av videoer med gameplay vi kan kose oss med. Alt fra story til episke kamper og utforskning, men kronen på verket må kanskje være det nye crafting systemet vi var mest nysgjerrige på. Allerede 2 dager ut i launch har spillere laget de mest merkelige ting.

tears

Zelda Korok tortureres

Den mest torturerte skapningene i Legends of Zelda:Tears of the Kingdom må jo trones, og så langt ser det ut som om den stakkars lille Koroken vinner, kjent også fra The Wind Waker og Breath of the Wild. Hvor mange som lurer seg i nyutgivelsen vet vi ikke enda.

Kan ikke klappe hunden i Zelda

Hva er vitsen med spillet nå? Hvorfor gi oss A, men ikke B? Nintendo, kom igjen a, ikke vær sånn her! Tears of the Kingdom byr på mange forskjellige skapninger, men ikke alle er skremmende. Skulle bare ønske det gikk an å ha en “pet” funksjon også. Hvem vil ikke klappe the goodest of bois?

Det nye crafting systemet har skapt elleville kreasjoner allerede, det tar helt av faktisk. Kanskje man kan smelle på en flammekaster på våpenet sitt så får du et ganske potent våpen.

De kuleste og mest idiotiske kreasjonene vi har sett så langt, og det tar ikke lang tid å scrolle før du kommer over den som kanskje topper det å være mest barnslig: (NSFW) På video nr 1.

Det er lov å drømme?
Og det er lov å feile?
Det funka nesten…
Link

Alle burde kjøpe Tears of the Kingdom

Tears of the Kingdom burde være på lista til alle som har en Nintendo Switch, både store og små. Her er det underholdning og glede i mangfoldige timer. I skrivende stund koster spillet 699,- og finnes i de fleste butikker som selger elektronikk.

Noen kaller dette det beste spillet noensinne laget, les VGC sitt review på Zelda her.

Hva slags kreasjoner og eventyr dette spillet kommer til å by på i fremtiden er omtrent endeløst, men det er lite å lure på her. Nintendo har klart det igjen, de leverer, og når det kommer til underholdning og spillglede har de levert spillopplevelser som går rett inn i historiebøkene siden tidenes morgen.

Nintendo Switch OLED (2021)

Nintendo Switch med 7" OLED-Skjerm, 64GB med internlagring og forbedrede høyttalere. Hvite Joy-Con-kontrollere, svart konsoll og hvit dokkingstasjon.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Beste Gaming PC (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!