Best i test Gamingbriller i 2024

Gunnar Glasses GamingBriller

Gamingbriller er et av flere viktige tilbehør du burde bruke hvis du sitter i lange sessions foran datamaskinen din. Skjermen din gir ut et ganske sterkt blått lys som forstyrrer din naturlige balanse av søvnhormonet, melatonin. Dette kan føre til at du får problemer med å sovne og at kvaliteten på søvnen din blir dårligere.

Gamingbriller er spesialdesignede briller som hjelper til med å blokkere UV og blått lys, slik at kroppen ikke blir bombadert med lys som kan forstyrre innsovning og søvn. Ved å bruke gamingbriller under lange spilløkter kan du redusere den negative effekten blått lys har på søvnmønsteret ditt. Dette kan bidra til at du føler deg mer uthvilt og opplagt, både under og etter gamingøktene dine.

I tillegg til å forbedre søvnkvaliteten, kan gamingbriller også redusere belastningen på øynene. Langvarig eksponering for skjermlys kan føre til symptomer som tørre øyne, hodepine og generelt ubehag. Gamingbriller kan lindre disse symptomene ved å redusere mengden blått lys som når øynene dine.

Det finnes også innstillinger i dag som hjelper mot blått lys, bakt inn som funksjoner i operativsystemer som Windows. Disse innstillingene kan endre fargetemperaturen på skjermen for å redusere blått lys, men de kan også ødelegge fargegjengivelsen når du spiller. Dette kan være distraherende og redusere spillopplevelsen. Gamingbriller, derimot, filtrerer blått lys uten å påvirke fargekvaliteten på samme måte. Dette gjør dem til et bedre alternativ for seriøse gamere som ønsker å beskytte øynene sine uten å kompromisse på spillopplevelsen.

Gamingbriller er også et relativt billig alternativ for å forbedre både søvnkvalitet og øyehelse. Med priser som ofte er langt lavere enn spesialiserte skjermer med innebygd blålysfilter, er de en kostnadseffektiv løsning for de fleste gamere.

GunnarOptiks Gamingbriller Banner

De beste Gamingbrillene i 2024

Mens utvalget av de beste gamingbrillene kanskje ikke er det mest mangfoldige, er det likevel et godt spekter av alternativer som tilbyr alt du trenger for å beskytte øynene dine og forbedre spillopplevelsen din. Med et begrenset antall navn på markedet, kan det være enklere å navigere for forbrukere som ønsker å velge det beste alternativet for deres individuelle behov og preferanser. Her er en liste over de beste typene og passformene på gamingbriller, slik at du kan velge det som både ser best ut og passer best for deg.

LES OGSÅ: Gaming PC: Alt du trenger å vite.

Gunnar Optiks

Gunnar Optiks gamingbriller har en lang og imponerende historie på markedet, med en tilstedeværelse siden 2007. Disse brillene har etablert seg som et av de mest pålitelige og populære valgene blant gamere og profesjonelle esports-utøvere. De har gjennomgått betydelige utviklinger siden begynnelsen, fra de klumpete og kanskje unødvendig iøynefallende designene til mer moderne og stilige alternativer som ligner på briller man kan finne i en vanlig brillebutikk. Denne utviklingen har blitt positivt mottatt av brukere over hele verden, da den tilbyr både funksjonalitet og estetisk appell. I dag er GUNNAR Optiks gamingbriller ofte sett under esportssendinger og andre konkurranser, og de er anerkjent for sin evne til å beskytte øynene mot det skadelige blå lyset fra skjermer, samtidig som de gir en behagelig visuell opplevelse under lange spilløkter. Med sin lange historie med innovasjon og kvalitet forblir GUNNAR Optiks en pålitelig og foretrukket merkevare blant gamere over hele verden.

Gunnar Optiks Razer FPS Onyx Amber

GUNNAR Optiks Razer FPS Onyx Amber er et samarbeid mellom GUNNAR Optiks og Razer, rettet mot gamere som ønsker å forbedre sin visuelle ytelse og beskytte øynene under lange spilløkter. Disse gaming brillene er utstyrt med amberfargede linser som filtrerer ut det skadelige blå lyset fra digitale skjermer, noe som reduserer overanstrengelse på øyne dine og bidrar til å opprettholde øyehelsen. Med sin moderne onyxramme kombinerer Razer FPS Onyx Amber stil og holdbarhet, og brillene har vanligvis en lett og behagelig passform for langvarig bruk.

Gunnar Optiks Razer FPS Onyx Amber

Lavprofil briller med sleek design, sort innfatning, Amber BLPF 65, 57mm, blokkerer UV og blått lys

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Gunnar Optiks Enigma Onyx Amber

Gunnar Optiks Enigma Onyx Amber er en nyere modell av gamingbriller fra Gunnar Optiks og med Enigma Onyx Amber-briller kan gamere og skjermbrukere nyte en behagelig og beskyttet visuell opplevelse mens de opprettholder øyehelsen over lange spilløkter og digitale aktiviteter.

Gunnar Optiks Enigma Onyx Amber

Diskré og dristig. Enigma er designet for å være briller på høyeste nivå. 100% UVA/UVB-vern, antireflektivt linsebelegg, 3-trommelshengsler

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Gunnar Optiks Intercept Onyx Amber

GUNNAR Optiks Intercept Onyx Amber-briller tilbyr en rekke fordeler for gamere og de som tilbringer mye tid foran skjermen. I tillegg til å filtrere ut det skadelige blå lyset fra digitale skjermer, har disse brillene et bredt synsfelt som er nyttig for raske og nøyaktige bevegelser under spill. Den amberfargede linsen bidrar til å redusere overanstrengelse og visuell tretthet, slik at man kan spille i lengre perioder med mindre ubehag.

Gunnar Optiks Intercept Onyx Amber

Sort innfatning, Amber BLPF 65, 58mm, blokkerer UV og blått lys

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Gunnar Optiks Menlo Onyx Amber

Gunnar Optiks Menlo Onyx Amber er en annen variant av gamingbriller fra Gunnar Optiks, kjent for sitt fokus på å ivareta øyehelsen under langvarig skjermbruk, inkludert gaming. Disse brillene er utstyrt med amberfargede linser som effektivt filtrerer ut det skadelige blå lyset fra digitale skjermer. Med en moderne onyxramme som kombinerer både stil og holdbarhet, tilbyr Menlo Onyx Amber-brillene en behagelig og beskyttet visuell opplevelse.

Gunnar Optiks Menlo Onyx Amber

Sort innfatning, Amber BLPF65, 56mm, blokkerer UV og blått lys

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Gunnar Optiks Maverick Onyx Amber

Disse brillene har amberfargede linser som filtrerer ut det skadelige blå lyset fra digitale skjermer, og de har en moderne onyxramme som kombinerer stil og solid konstruksjon. Med fleksible tempelstenger for en tilpasset passform, anti-reflekterende belegg på linsene for redusert gjenskinn, tilbyr Maverick Onyx Amber-brillene både stil og funksjonalitet for en mer behagelig og beskyttet visuell opplevelse under lange spilløkter og andre digitale aktiviteter.

Gunnar Optiks Maverick Onyx Amber

Sort innfatning, Amber BLPF 65, 57mm, blokkerer UV og blått lys

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Ta nattesøvnen på alvor

Gamingbriller er briller spesielt utviklet for spillentusiaster med formål om å redusere anstrengelse på øynene og forbedre visuell komfort under lengre spilløkter. Disse brillene er designet for å filtrere ut blått lys som kommer fra dataskjermer, TV-er, og andre digitale enheter. Blått lys kan være skadelig for øynene dine og kan påvirke søvnmønsteret ditt negativt, noe som gjør gamingbriller til et viktig verktøy for seriøse gamere.

Det kan kanskje virke “dumt” eller “teit” å ha på seg briller når du sitter og gamer, eller føles rett og slett overflødig. Mange tenker kanskje at gamingbriller er unødvendige eller bare en gimmick, men sannheten er at de kan ha en betydelig positiv innvirkning på både helse og ytelse. Når du ikke har problemer med å sovne fordi du har sittet for lenge foran pc-en, kan du takke brillene dine.

Gamingbriller bidrar til å redusere digital øyebelastning, noe som er en vanlig plage blant folk som bruker mye tid foran skjermer. Symptomer på digital øyebelastning inkluderer tørre øyne, hodepine, uklart syn og generell ubehag. Ved å filtrere ut blått lys og redusere blending, kan gamingbriller hjelpe med å lindre disse symptomene, noe som gjør dem til et verdifullt verktøy for å opprettholde god øyehelse.

Bruken av gamingbriller kan også forbedre din visuelle opplevelse under spill. Mange gamingbriller er utstyrt med spesielle linser som forbedrer kontrasten og reduserer gjenskinn, noe som gir et klarere og skarpere bilde. Dette kan ikke bare gjøre spillopplevelsen mer behagelig, men kan også gi deg en konkurransefordel ved å redusere visuell tretthet og forbedre reaksjonstiden.

Det er enkelt, kjapt, billig og hendig å bruke gamingbriller. De fleste modeller er lette og komfortable å ha på seg i lange perioder, og de kommer i et bredt utvalg av stiler og design som passer til ulike preferanser. Prisen på gamingbriller er ofte langt lavere enn spesialiserte skjermer med innebygd blålysfilter, noe som gjør dem til en kostnadseffektiv løsning for de fleste gamere.

I tillegg til deres funksjonelle fordeler, kan gamingbriller også gi et stilig preg til din gamingoppsett. Med et bredt utvalg av design tilgjengelig, kan du finne et par som ikke bare beskytter øynene dine, men også ser bra ut mens du gjør det. Dette kan bidra til å gjøre gamingbriller til en naturlig og integrert del av ditt daglige gamingutstyr.

Alt i alt anbefales gamingbriller virkelig for alle som tilbringer mye tid foran en skjerm. De er en enkel, rimelig og effektiv måte å beskytte øynene på, forbedre søvnkvaliteten og optimalisere spillopplevelsen. Ved å investere i et par gamingbriller, kan du sikre at du spiller smartere og sunnere, og nyter fordelene av bedre øyehelse og en mer komfortabel gamingopplevelse.

LES OGSÅ: De Beste Gaminglaptoppene for Gaming på farten i 2024.


Siste innen Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Ofte stilte spørsmål

Er gamingbriller dyrt?

Sammenlignet med spesialiserte skjermer med innebygd blålysfilter, er gamingbriller en relativt billig løsning for å beskytte øynene dine. De tilbyr en enkel og rimelig måte å redusere eksponeringen for skadelig blått lys på uten å måtte investere i dyrt utstyr.

Er det forskjellige gamingbriller?

Gamingbriller kommer i et bredt utvalg av design og stiler, noe som gjør det mulig for brukere å finne et par som passer deres personlige smak og preferanser. Dette inkluderer alt fra minimalistiske til mer futuristiske og sporty modeller.

Er gamingbriller bra for øyne mine?

Langvarig eksponering for skjermlys kan føre til digital øyebelastning, som inkluderer symptomer som tørre øyne, hodepine, og uklart syn. Gamingbriller bidrar til å lindre disse symptomene ved å redusere den totale belastningen på øynene.

Ser jeg skjermen bedre med gamingbriller?

Ved å redusere blending og øke kontrasten, kan gamingbriller gi en klarere og mer behagelig visuell opplevelse. Dette kan redusere øyetretthet og gjøre det lettere å fokusere på skjermen over lengre tid.

Hva gjør gamingbriller?

Gamingbriller er designet for å filtrere ut blått lys som sendes ut fra digitale skjermer. Blått lys kan forstyrre kroppens produksjon av melatonin, noe som påvirker søvnmønsteret negativt og kan gjøre det vanskeligere å sovne.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!