Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Oppgraderingspakke

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å måtte bruke overveldende mye tid på å velge ut komponenter selv. Disse oppgraderingspakkene er valgt ut av eksperter på gaming PC og er designet for å gi deg en god pris for en pakkeløsning som passer best for deg og dine behov.

En av de største fordelene med oppgraderingspakker som allerede er valgt ut for en gaming PC er enkelheten rundt hele opplegget. Mange produsenter lar kundene velge spesifikke komponenter, for eksempel prosessor, grafikkort, RAM og lagringsplass, via nettsiden deres, men de forteller deg gjerne ikke hva som passer sammen uten at du undersøker dette mens du holder på å plukke selv. Så ved å velge en oppgraderingspakke får du muligheten til å skreddersy PC-en din uten at du trenger å tenke så mye selv, samtidig som du sparer tid og penger, samt unngår å kjøpe noe som ikke er kompatibelt med andre komponenter du har tenkt å skaffe.

En annen fordel med å velge en oppgraderingspakke er at produsenten eller butikken du handler fra kun velger ut de viktigste komponentene, slik at du ikke bruker unødvendig mye penger på ting du kanskje ikke trenger. Dette gir deg trygghet hvis du er litt usikker, og sikrer at du har det absolutt nødvendige. Når du vurderer å kjøpe en oppgraderingspakke, er det viktig å gjøre grundige undersøkelser, sammenligne spesifikasjoner og lese anmeldelser for å finne en pakke som passer til dine spesifikke behov og budsjett.

Nvidia 4090

Beste oppgraderingspakker til gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Oppgraderingspakkene vi har valgt ut er nøye gått gjennom for å sørge for at du får det du behøver i din eksisterende gaming PC. Disse løsningene tilbyr alt fra rå kraft, stødig FPS, gode oppsett for kreative behov, samt budsjettvennlige valg for de som ikke ønsker å tømme lommeboken på en ny datamaskin. Ved å bruke disse pakkene, sparer du tid og krefter på å finne de riktige komponentene selv, og du kan være sikker på at oppgraderingspakkene vi har valgt, gir deg den ytelsen du ser etter.

1. Komplett Upgrade 5 – 5800X3D

Denne oppgraderingspakken inkluderer AMD Ryzen 7 5800X3D, en kraftig prosessor som gir utmerket ytelse for både gaming og fleroppgavekjøring. Med B550 hovedkortet får du gode tilkoblingsmuligheter og stabil drift, noe som gjør det til en solid base for datamaskinen din.

Pakken inkluderer 16GB DDR4 RAM, som sikrer rask og effektiv datahåndtering. Grafikkortet RX 6950XT leverer imponerende grafikkytelse, noe som gjør det perfekt for å håndtere de nyeste spillene og grafikkintensive applikasjoner uten problemer.

Til slutt, med en 1TB SSD, får du raske lastetider og rikelig med lagringsplass for spill, programmer og andre filer. Denne oppgraderingspakken er et godt valg for å forbedre datamaskinen din, enten du er en ivrig gamer eller trenger en kraftig datamaskin til arbeid.

Komplett Upgrade 5 - 5800X3D

Denne oppgraderingspakken inkluderer AMD Ryzen 7 5800X3D og et B550 hovedkort for god ytelse og stabil drift. Med 16GB DDR4 RAM får du rask datahåndtering, og RX 6950XT grafikkortet leverer imponerende grafikkytelse. En 1TB SSD gir raske lastetider og mye lagringsplass. Dette er en ideell oppgradering for gamere og de som trenger en kraftig maskin til arbeid.

Fordeler:
 • Høy ytelse CPU og GPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Romslig lagringsplass
 • Siste generasjons PCIe-4
Ulemper:
 • Stiv pris
 • Begrenset oppgraderingsmulighet på hovedkort
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Krever kraftig strømforsyning
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Komplett Upgrade 9 – 13900F

Komplett Upgrade 9 – 13900F er en kraftig oppgraderingspakke for datamaskinen din som tar ytelsen til et nytt nivå. Den inneholder en Intel i9-13900F prosessor, som gir høy ytelse for både gaming og andre krevende oppgaver. Denne prosessoren sikrer at systemet ditt håndterer multitasking og intense applikasjoner uten problemer.

Pakken inkluderer også et B760 hovedkort, som gir god stabilitet og mange tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er designet for å fungere sømløst med i9-13900F og gir deg fleksibiliteten til å oppgradere og tilpasse datamaskinen din videre.

Med 16GB DDR5 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som forbedrer responsen og hastigheten på datamaskinen din. Denne kombinasjonen av komponenter gir en solid base for både gaming og arbeid, og sikrer at du får mest mulig ut av datamaskinen din.

Komplett Upgrade 9 - 13900F

Komplett Upgrade 9 - 13900F er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inneholder en Intel i9-13900F prosessor for høy ytelse, et B760 hovedkort for stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, og 16GB DDR5 RAM for rask og effektiv datahåndtering. Dette settet gir en solid base for både gaming og krevende oppgaver.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Romslig lagringsplass
 • Mange tilkoblingsmuligheter
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Noe høy varmeutvikling
 • Færre PCIe-spor
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Komplett Upgrade 7 – 13700F

Komplett Upgrade 7 – 13700F er en imponerende oppgraderingspakke som tar datamaskinen din til neste nivå. Den inkluderer en Intel i7-13700F prosessor, kjent for sin sterke ytelse i både gaming og krevende arbeidsoppgaver. Med denne prosessoren kan du forvente jevn multitasking og raske responstider.

Pakken inneholder også et B760 hovedkort som gir stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er ideelt for å bygge videre på et kraftig system, og gir deg muligheten til å legge til flere komponenter og oppgraderinger etter behov.

Med 16GB DDR5 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som gjør hele systemet mer responsivt. Dette oppgraderingssettet gir en solid grunnmur for å forbedre ytelsen til datamaskinen din, enten du bruker den til gaming, arbeid eller begge deler.

Komplett Upgrade 7 - 13700F

Komplett Upgrade 7 - 13700F er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i7-13700F prosessor, et B760 hovedkort for stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, samt 16GB DDR5 RAM for rask datahåndtering. Perfekt for både gaming og krevende oppgaver.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Tilkoblingsmuligheter på hovedkort
 • Pris
Ulemper:
 • Varmeutvikling
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Færre PCIe-spor
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Komplett Upgrade 5 – 13400F

Komplett Upgrade 5 – 13400F er en oppgraderingspakke som gir datamaskinen din et solid løft. Den inneholder en Intel i5-13400F prosessor, som er kjent for å levere god ytelse både for gaming og daglig bruk. Denne prosessoren sikrer at systemet ditt kan håndtere flere oppgaver samtidig uten problemer.

Pakken inkluderer også et B760 hovedkort, som gir stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter. Hovedkortet er godt utstyrt for å støtte de nyeste teknologiene og komponentene, noe som gjør det enkelt å utvide og oppgradere datamaskinen din i fremtiden. Dette gir deg en robust plattform å bygge videre på.

Med 16GB DDR4 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som gjør at applikasjonene dine kjører jevnt og responsivt. Denne kombinasjonen av komponenter gir en pålitelig og kraftig base for å oppgradere datamaskinen din, enten du bruker den til gaming, arbeid eller begge deler.

Komplett Upgrade 5 - 13400F

Komplett Upgrade 5 - 13400F er en solid oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i5-13400F prosessor for god ytelse i både gaming og hverdagsbruk, et B760 hovedkort for stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter, samt 16GB DDR4 RAM for rask datahåndtering. Perfekt for å oppgradere systemet ditt til en kraftigere maskin.

Fordeler:
 • God ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Pris
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Færre PCIe-spor
 • Kun 2stk RAM-slots
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. Komplett Upgrade 7 – 5800X

Komplett Upgrade 7 – 5800X er en imponerende oppgraderingspakke som gir datamaskinen din et betydelig ytelsesløft. Den sentrale komponenten er AMD Ryzen 7 5800X prosessoren, kjent for sin sterke ytelse både i gaming og fleroppgavekjøring. Med denne prosessoren kan du forvente raske responstider og jevn drift, uansett hvilke applikasjoner du kjører.

Pakken inkluderer også et B550 hovedkort, som gir deg gode tilkoblingsmuligheter og sikrer stabil drift av systemet. Hovedkortet støtter de nyeste teknologiene og gjør det enkelt å tilpasse og utvide systemet ditt i fremtiden. Det gir et solid fundament for en kraftig og pålitelig PC.

Til slutt, med 16GB DDR4 RGB RAM, får du ikke bare rask datahåndtering, men også et stilig utseende med RGB-belysning. Denne RAM-en sikrer at systemet ditt kjører jevnt, selv under krevende oppgaver, og tilfører et estetisk preg som gjør datamaskinen din unik. Dette oppgraderingssettet er ideelt for de som ønsker å ta PC-ytelsen til neste nivå.

Komplett Upgrade 7 - 5800X

Komplett Upgrade 7 - 5800X er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inneholder en AMD Ryzen 7 5800X prosessor som gir utmerket ytelse for både gaming og fleroppgavekjøring. Med et B550 hovedkort får du gode tilkoblingsmuligheter og stabilitet, mens 16GB DDR4 RGB RAM sørger for rask og stilfull datahåndtering. Perfekt for å løfte systemet ditt til et nytt nivå.

Fordeler:
 • God ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
 • Pris
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet
 • Eldre teknologi
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Totalt sett er dette våre fem beste valg av oppgraderingspakker til en gaming PC som er verdt å vurdere i for dine planer i 2024. Disse oppgraderingspakkene tilbyr en god balanse mellom ytelse, kostnad, holdbarhet og fremtidsrettethet, noe som gjør dem til en god investering for seriøse gamere og kreative sjeler.

Våre utvalgte oppgraderingspakker har rot i diverse tester fra troverdige nettstedet slik som LTT, TechRadar, Tek, Komplett, Computersalg, Shark Gaming og flere. Som alltid, legger vi inn mye tid og krefter for å finne ut av hva som kan passe best for deg og dine behov når det kommer til gaming, og å kjøre 3D-programmer som Blender, Maya, Autodesk, og eventuelle behov for spillprogrammering som Unity, Godot eller Unreal Engine.

AMD7000

Faktorer å vurdere ved kjøp av en oppgraderingspakke til gaming PC

Når du ser etter en oppgraderingspakke til din eksisterende gaming PC, er det viktig å vurdere en del faktorer for å sikre at du får den beste pakken for dine fremtidige behov. Oppgraderingspakker kan være en smart løsning for å forbedre ytelsen på datamaskinen din uten å måtte starte fra bunnen av. I denne delen av guiden vår vil vi gå gjennom de mest avgjørende punktene du bør se etter når du skal velge din neste oppgraderingspakke.

1. Preparasjon

Først og fremst må du sørge for at de nye komponentene, som prosessor, hovedkort og RAM, er kompatible med de delene du allerede har. Dette gjelder spesielt kabinettet og strømforsyningen. Kompatibilitet er avgjørende for å unngå problemer under installasjonen og for å sikre at alt fungerer som det skal og at du har nok plass til dine nye komponenter.

2. Hva bruker du din datamaskin til?

Du bør også tenke på hva du bruker datamaskinen din til. Er du en ivrig gamer som elsker å spille de nyeste, mest grafikkintensive spillene? Eller kanskje du jobber med kreative prosjekter som videoredigering, 3D-modellering eller musikkproduksjon? Eller kanskje du er en student eller en profesjonell som trenger en solid, pålitelig maskin til daglige oppgaver og litt gaming på fritiden? Å vite hva du skal bruke datamaskinen til, hjelper deg med å velge de riktige komponentene.

3. Budsjett

En annen viktig faktor er budsjettet ditt. Hvor mye er du villig til å investere i oppgraderingen? Det er lett å bli fristet av de dyreste komponentene på markedet, men det er ikke alltid nødvendig å bruke en formue for å få en betydelig ytelsesforbedring. Vi har derfor satt sammen oppgraderingspakker i ulike prisklasser, slik at du kan finne noe som passer både behovene og lommeboken din. Husk at noen ganger kan en rimeligere pakke gi deg mer verdi for pengene.

4. Prosessor

Når det gjelder prosessoren, er det viktig å velge en som passer dine behov. For gaming kan en høyere klokkefrekvens være viktig, da dette kan gi bedre ytelse i spill. Hvis du også bruker datamaskinen til multitasking eller kreative oppgaver som videoredigering eller 3D-modellering, kan flere kjerner være fordelaktig. En kraftigere prosessor kan gi en betydelig forbedring i ytelse og gjøre datamaskinen din mer fremtidssikker.

5. Grafikkort

Grafikkortet er en av de mest kritiske komponentene i en gaming PC da det bestemmer grafikkens kvalitet under spill. Når du velger hvilket grafikkort du skal ha, bør du sikre deg at det er kraftig nok til å håndtere de spillene du ønsker å spille. For å få en optimal spillopplevelse er det viktig å velge et grafikkort som gir deg høy oppløsning, jevn bildefrekvens og støtte for de nyeste grafikkteknologiene som DLSS og ray tracing.

6. Hovedkort

Hovedkortet er en annen kritisk komponent. Du må sjekke at hovedkortet støtter alle dine eksisterende og nye komponenter. Dette inkluderer å ha nok RAM-spor, støtte for ønsket prosessorsokkel (denne skal allerede være sikker i en oppgraderingspakke), og nødvendige tilkoblinger for lagringsenheter og eksterne enheter. Et godt hovedkort vil også ha muligheter for fremtidige oppgraderinger, slik at du kan oppgradere videre uten å måtte bytte ut hele datamaskinen igjen.

7. RAM

RAM-en er også viktig. Mengden og hastigheten på RAM-en kan ha stor innvirkning på ytelsen til datamaskinen din. For gaming anbefales minst 16GB, mens kreative oppgaver kan dra nytte av enda mer. Det er også viktig å sørge for at RAM-hastigheten er kompatibel med hovedkortet for å få best mulig ytelse (igjen, dette er allerede sjekket ved utvalgt oppgraderingspakke).

8. Kjøling

Kjøling er en annen faktor du ikke bør overse. Effektiv kjøling er avgjørende for å opprettholde ytelse og levetid på komponentene. Kjøleløsningene som følger med pakken skal være tilstrekkelige, men sjekk gjerne at de passer i kabinettet ditt. God kjøling kan forhindre overoppheting, som kan føre til ytelsestap eller skade på komponentene.

Med disse punktene i bakhodet, vil du være godt rustet til å velge den oppgraderingspakken som passer best for din eksisterende gaming PC. Ved å investere litt tid i å forstå dine behov og de tilgjengelige alternativene, kan du sikre at du får mest mulig ut av oppgraderingen din, uten å møte unødvendige problemer underveis.

NvidiaGameTrucks

Beste budsjett oppgraderingspakker til din gaming PC

Vi har sett på en rekke faktorer for å sikre at disse oppgraderingspakkene til en datamaskin ikke bare gir god ytelse, men også høy kvalitet og holdbarhet. Dette inkluderer alt fra prosessorens og grafikkortets kraft til mengden RAM og typen kjøling. Ved å balansere disse komponentene har vi funnet alternativer som ikke bare håndterer de nyeste spillene med letthet, men også er egnet for andre krevende oppgaver som videoredigering og 3D-modellering med tanke på budsjett.

1. Komplett Upgrade 9 – 12900F

Komplett Upgrade 9 – 12900F er en kraftig oppgraderingspakke som virkelig kan løfte datamaskinen din til nye høyder. Kjernen i denne pakken er Intel i9-12900F prosessoren, som gir utmerket ytelse for både gaming og krevende arbeidsoppgaver. Denne prosessoren håndterer multitasking og tunge applikasjoner uten problemer, noe som gjør den ideell for brukere som krever mye av systemet sitt.

Pakken inkluderer også et B760 hovedkort, som gir stabilitet og mange tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er bygget for å støtte de nyeste teknologiene og gir deg fleksibiliteten til å oppgradere ytterligere i fremtiden. Den solide byggekvaliteten sikrer en pålitelig drift, uansett hvilke oppgaver du setter det til.

Med 16GB DDR4 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som forbedrer systemets responsivitet og ytelse. Denne mengden minne er mer enn nok for de fleste moderne spill og arbeidsapplikasjoner, og bidrar til å sikre at alt kjører jevnt. Samlet sett gir denne oppgraderingspakken en robust base for enhver PC-bruker som ønsker høy ytelse og pålitelighet.

Komplett Upgrade 9 - 12900F

Komplett Upgrade 9 - 12900F er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i9-12900F prosessor for utmerket ytelse i både gaming og arbeid, et B760 hovedkort for stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, og 16GB DDR4 RAM for rask datahåndtering. Denne pakken gir en solid base for å løfte systemet ditt til nye høyder. Perfekt for krevende brukere.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
Ulemper:
 • Pris
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Komplett Upgrade 9 – 7900

Komplett Upgrade 9 – 7900 er en imponerende oppgraderingspakke som gir datamaskinen din et betydelig ytelsesløft. Den inneholder en AMD Ryzen 9 7900 prosessor, som gir kraftig ytelse for både gaming og krevende oppgaver. Denne prosessoren håndterer alt fra tung multitasking til grafikkintensive spill uten problemer, noe som gjør den ideell for brukere med høye krav.

Pakken inkluderer også et B650 hovedkort, kjent for sin stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet gir et solid fundament for systemet ditt og støtter de nyeste teknologiene, noe som sikrer at datamaskinen din er godt rustet for fremtidige oppgraderinger. Det gir også pålitelig ytelse og stabil drift, uansett hva du bruker PC-en til.

Med 16GB DDR5 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som gir forbedret systemrespons og ytelse. Denne mengden minne er tilstrekkelig for de fleste moderne spill og arbeidsapplikasjoner, og bidrar til å sikre at PC-en din kjører jevnt og effektivt. Samlet sett er dette oppgraderingssettet perfekt for de som ønsker en kraftig og pålitelig datamaskin.

Komplett Upgrade 9 - 7900

Komplett Upgrade 9 - 7900 er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en AMD Ryzen 9 7900 prosessor for høy ytelse, et B650 hovedkort som sikrer stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, og 16GB DDR5 RAM for rask datahåndtering. Dette settet gir en solid base for både gaming og krevende oppgaver. Perfekt for de som ønsker en rask og pålitelig PC.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Pris
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Varmeutvikling
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Komplett Upgrade 7 – 12700F

Komplett Upgrade 7 – 12700F er en utmerket oppgraderingspakke som gir datamaskinen din et betydelig løft. Den er utstyrt med en Intel i7-12700F prosessor, som gir kraftig ytelse for både gaming og krevende arbeidsoppgaver. Denne prosessoren sikrer at du kan håndtere multitasking og tunge applikasjoner med letthet.

Pakken inkluderer også et B760 hovedkort, kjent for sin stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet gir et solid fundament for systemet ditt, og støtter de nyeste teknologiene og komponentene. Det gir også fleksibilitet for fremtidige oppgraderinger, slik at du kan tilpasse systemet etter dine behov.

Med 16GB DDR4 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som forbedrer systemresponsen og ytelsen. Denne mengden minne er tilstrekkelig for de fleste moderne spill og applikasjoner, og sikrer at datamaskinen din kjører jevnt. Samlet sett er denne oppgraderingspakken perfekt for de som ønsker å gi systemet sitt et kraftig ytelsesløft.

Komplett Upgrade 7 - 12700F

Komplett Upgrade 7 - 12700F er en solid oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i7-12700F prosessor som gir utmerket ytelse for både gaming og krevende oppgaver. Med et B760 hovedkort får du gode tilkoblingsmuligheter og stabilitet, og 16GB DDR4 RAM sikrer rask og effektiv datahåndtering. Perfekt for å gi systemet ditt et kraftig ytelsesløft.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Pris
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet
 • Varmeutvikling
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Komplett Upgrade 7 – 5800X

Komplett Upgrade 7 – 5800X er en kraftig oppgraderingspakke som gir datamaskinen din et betydelig ytelsesløft. Kjernen i denne pakken er AMD Ryzen 7 5800X-prosessoren, kjent for sin sterke ytelse i både gaming og fleroppgavekjøring. Med denne prosessoren kan du forvente raske responstider og jevn drift, uansett hvilke applikasjoner du kjører.

Pakken inkluderer også et B550 hovedkort, som gir gode tilkoblingsmuligheter og sikrer stabil drift av systemet. Dette hovedkortet støtter de nyeste teknologiene, noe som gjør det enkelt å tilpasse og utvide systemet ditt i fremtiden. Det gir et solid fundament for en kraftig og pålitelig datamaskin.

Til slutt, med 16GB DDR4 RGB RAM, får du ikke bare rask datahåndtering, men også et stilig utseende med RGB-belysning. Denne RAM-en sikrer at systemet ditt kjører jevnt, selv under krevende oppgaver, og tilfører et estetisk preg som gjør PC-en din unik. Dette oppgraderingssettet er ideelt for de som ønsker å ta PC-ytelsen til neste nivå.

Komplett Upgrade 7 - 5800X

Komplett Upgrade 7 - 5800X er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inneholder en AMD Ryzen 7 5800X prosessor som gir utmerket ytelse for både gaming og fleroppgavekjøring. Med et B550 hovedkort får du gode tilkoblingsmuligheter og stabilitet, mens 16GB DDR4 RGB RAM sørger for rask og stilfull datahåndtering. Perfekt for å løfte systemet ditt til et nytt nivå.

Fordeler:
 • God ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
 • Pris
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet
 • Eldre teknologi
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. Komplett Upgrade 5 – 12400F

Komplett Upgrade 5 – 12400F er en utmerket oppgraderingspakke for datamaskinen din. Den inkluderer en Intel i5-12400F prosessor, som gir god ytelse for både gaming og daglige oppgaver. Denne prosessoren sikrer at systemet ditt kan håndtere multitasking og krevende applikasjoner uten problemer.

Pakken inneholder også et B760 hovedkort, som gir stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter. Hovedkortet er bygget for å støtte de nyeste teknologiene og komponentene, noe som gir et solid fundament for din datamaskin. Dette gjør det enkelt å oppgradere og tilpasse systemet etter behov i fremtiden.

Med 16GB DDR4 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som forbedrer systemets responsivitet og ytelse. Denne mengden minne er ideell for de fleste moderne spill og applikasjoner, og bidrar til å sikre at datamaskinen din kjører jevnt og effektivt. Perfekt for de som ønsker en balansert og kraftig oppgradering.

Komplett Upgrade 5 - 12400F

Komplett Upgrade 5 - 12400F er en solid oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i5-12400F prosessor som gir god ytelse for både gaming og hverdagsbruk, samt et B760 hovedkort som sikrer stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter. Med 16GB DDR4 RAM får du rask datahåndtering, noe som forbedrer systemets responsivitet. Perfekt for de som ønsker en balansert og kraftig oppgradering.

Fordeler:
 • God allrounder
 • Innebygget WiFi
 • Pris
Ulemper:
 • Eldre teknologi
 • Ikke fremtidsrettet
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Uansett om du er en entusiastisk nybegynner som nettopp har begynt å utforske den spennende verdenen av gaming, eller en erfaren spiller som leter etter et pålitelig og kraftig alternativ, vil disse oppgraderingspakkene til din datamaskin tilfredsstille dine behov. De tilbyr en kombinasjon av høy ytelse, kvalitet og verdi som er vanskelig å slå, og er designet for å gi deg timevis med glede og underholdning i spillverdenen eller ved kreative oppgaver.

KingstonFuryBeastDDR501

Beste premium oppgraderingspakker til din gaming PC

Disse pakkene har blitt valgt ut basert på deres imponerende spesifikasjoner og evne til å forbedre ytelsen på en gaming PC, betydelig. Med kraftige prosessorer som gir lynraske prosesseringstider, samt imponerende RAM og kjølingskapasitet kan du forvente sømløs spilling selv med de mest krevende spillene på markedet. Dette er avgjørende for å oppnå en jevn og responsiv spillopplevelse, noe som både nybegynnere og erfarne spillere vil sette pris på.

1. Komplett Upgrade 9 – 13900F

Komplett Upgrade 9 – 13900F er en imponerende oppgraderingspakke som virkelig tar PC-ytelsen til nye høyder. Den inneholder en Intel i9-13900F prosessor, kjent for sin eksepsjonelle ytelse i både gaming og krevende arbeidsoppgaver. Med denne prosessoren kan du forvente at systemet ditt håndterer multitasking og intense applikasjoner med letthet.

Pakken inkluderer også et B760 hovedkort, som gir enestående stabilitet og mange tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er perfekt designet for å samarbeide med i9-13900F, og gir deg fleksibiliteten til å oppgradere og tilpasse systemet ditt etter behov. Du får en robust og pålitelig plattform som støtter de nyeste teknologiene og komponentene.

Med 16GB DDR5 RAM får du lynrask og effektiv datahåndtering, noe som merkbart forbedrer systemets respons og hastighet. Denne oppgraderingspakken gir en solid base for både gaming og profesjonelt arbeid, og sikrer at du får maksimalt ut av PC-en din, uansett hvilke oppgaver du kaster på den. Perfekt for de som ønsker topp ytelse og pålitelighet.

Komplett Upgrade 9 - 13900F

Komplett Upgrade 9 - 13900F er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inneholder en Intel i9-13900F prosessor for høy ytelse, et B760 hovedkort for stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, og 16GB DDR5 RAM for rask og effektiv datahåndtering. Dette settet gir en solid base for både gaming og krevende oppgaver.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Romslig lagringsplass
 • Mange tilkoblingsmuligheter
Ulemper:
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Noe høy varmeutvikling
 • Færre PCIe-spor
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Komplett Upgrade 9 – 7900X

Komplett Upgrade 9 – 7900X er en imponerende oppgraderingspakke som virkelig kan gi datamaskinen din et betydelig ytelsesløft. Den sentrale komponenten er AMD Ryzen 9 7900X prosessoren, kjent for sin høye ytelse både i gaming og krevende oppgaver. Denne prosessoren sikrer at du kan håndtere alt fra tunge arbeidsapplikasjoner til de nyeste spillene uten problemer.

Pakken inkluderer også et B650 hovedkort som gir stabilitet og mange tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er designet for å støtte de nyeste teknologiene, noe som gjør det enkelt å tilpasse og oppgradere systemet ditt i fremtiden. Den solide byggekvaliteten gir en pålitelig plattform for alle dine behov.

Med 16GB DDR5 RAM får du rask og effektiv datahåndtering, noe som forbedrer systemets respons og ytelse merkbart. Denne oppgraderingen gir en solid base for både gaming og arbeidsoppgaver, og sikrer at datamaskinen din kjører jevnt og effektivt. Perfekt for de som ønsker en rask og pålitelig datamaskin med topp ytelse.

Komplett Upgrade 9 - 7900X

Komplett Upgrade 9 - 7900X er en kraftig oppgraderingspakke som gir PC-en din et betydelig ytelsesløft. Den inkluderer en AMD Ryzen 9 7900X prosessor for høy ytelse, et B650 hovedkort for stabilitet og fleksible tilkoblingsmuligheter, samt 16GB DDR5 RAM for rask datahåndtering. Denne pakken gir deg en solid base for både gaming og krevende oppgaver. Perfekt for de som ønsker en rask og pålitelig PC.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
 • Fleksible tilkoblingsmuligheter
Ulemper:
 • Varmeutvikling
 • Pris
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Komplett Upgrade 7 – 13700F

Komplett Upgrade 7 – 13700F er en fantastisk oppgraderingspakke som virkelig kan ta datamaskinen din til neste nivå. Denne pakken inneholder en Intel i7-13700F prosessor, som er kjent for sin sterke ytelse i både gaming og krevende arbeidsoppgaver. Med denne prosessoren kan du forvente sømløs multitasking og lynraske responstider, noe som gir en jevn og effektiv brukeropplevelse.

I tillegg får du et B760 hovedkort som gir solid stabilitet og et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter. Dette hovedkortet er perfekt for å bygge videre på et kraftig system, med muligheter for å legge til flere komponenter og oppgraderinger etter behov. Det gir et robust fundament som støtter de nyeste teknologiene og sikrer pålitelig drift under alle forhold.

Med 16GB DDR5 RAM oppnår du rask og effektiv datahåndtering, noe som gjør hele systemet mer responsivt og effektivt. Denne mengden minne er ideell for både gaming og arbeid, og sikrer at datamaskinen din kan håndtere alt du kaster på den. Komplett Upgrade 7 – 13700F gir en solid grunnmur for å forbedre ytelsen til datamaskinen din, uansett om du bruker den til underholdning eller profesjonelle oppgaver.

Komplett Upgrade 7 - 13700F

Komplett Upgrade 7 - 13700F er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en Intel i7-13700F prosessor, et B760 hovedkort for stabilitet og gode tilkoblingsmuligheter, samt 16GB DDR5 RAM for rask datahåndtering. Perfekt for både gaming og krevende oppgaver.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Tilkoblingsmuligheter på hovedkort
 • Pris
Ulemper:
 • Varmeutvikling
 • Ikke fremtidsrettet mengde RAM
 • Færre PCIe-spor
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Komplett Upgrade 7 – 7700X

Komplett Upgrade 7 – 7700X er en kraftig oppgraderingspakke som virkelig kan løfte datamaskinen din til nye høyder. Den inkluderer en AMD Ryzen 7 7700X prosessor, kjent for sin sterke ytelse i både gaming og krevende oppgaver. Med denne prosessoren kan du forvente rask og jevn drift, noe som gir en utmerket brukeropplevelse.

Pakken inneholder også et B650 hovedkort som gir stabilitet og fleksibilitet. Dette hovedkortet er perfekt for å bygge videre på et kraftig system, med mange tilkoblingsmuligheter og støtte for de nyeste teknologiene. Det gir deg friheten til å tilpasse og oppgradere systemet ditt etter behov.

Med 16GB DDR5 RAM får du lynrask datahåndtering, noe som forbedrer responsen og ytelsen til datamaskinen din. Dette oppgraderingssettet er ideelt for de som ønsker en pålitelig og effektiv maskin, enten det er til gaming, arbeid eller andre krevende oppgaver. Med Komplett Upgrade 7 – 7700X får du en solid base som sikrer topp ytelse og pålitelighet.

Komplett Upgrade 7 - 7700X

Komplett Upgrade 7 - 7700X er en kraftig oppgraderingspakke for PC-en din. Den inkluderer en AMD Ryzen 7 7700X prosessor for høy ytelse, et B650 hovedkort for stabilitet og fleksibilitet, samt 16GB DDR5 RAM for rask datahåndtering. Perfekt for både gaming og krevende oppgaver, gir denne pakken PC-en din et betydelig ytelsesløft. Ideell for de som ønsker en pålitelig og effektiv maskin.

Fordeler:
 • Høy ytelse på CPU
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
 • Fremtidsrettet
 • Pris
Ulemper:
 • Varmeutvikling
 • Eldre teknologi
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. Komplett Build 9 – 13900F

Komplett Build 9 – 13900F er en imponerende sammensetning av deler som gir din eksisterende datamaskin et solid løft uten å totalt ødelegge lommeboken. Denne pakken inkluderer en stabil Intel i9-13900F prosessor, kjent for sin sterke ytelse i både gaming og krevende oppgaver. Med denne prosessoren kan du forvente jevn og rask drift, noe som forbedrer den generelle brukeropplevelsen.

I tillegg får du et kraftig grafikkort som sikrer at selv de nyeste spillene kjører jevnt og med høy kvalitet. Den medfølgende mengden RAM er tilstrekkelig for de fleste moderne applikasjoner og spill, noe som gir rask datahåndtering og forbedret systemrespons. Dette gjør at systemet ditt blir mer effektivt og pålitelig i hverdagsbruk.

Strømforsyningen i denne pakken er fremtidsrettet og gir nok kraft til å støtte de oppgraderte komponentene, samt eventuelle fremtidige oppgraderinger du måtte ønske. Komplett Build 9 – 13900F er en velbalansert oppgraderingspakke som gir deg mye for pengene, og er perfekt for de som ønsker å forbedre ytelsen til datamaskinen sin uten å bruke en formue.

Det er også verdt å merke seg at denne oppgraderingspakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med å bygge din egen gaming PC. Dette er ikke en pakke for å oppgradere en eksisterende datamaskin, men heller for å skaffe seg en helt ny hvis man ønsker å bygge selv.

Komplett Build 9 - 13900F

Komplett Build 9 - 13900F er en sammensetning av deler til din eksisterende datamaskin som ikke totalt ødelegger lommeboken din. Her får du et kraftig grafikkort, stabil prosessor, passende mengde RAM og en strømforsyning som er fremtidsrettet.

Fordeler:
 • Fremtidsrettet
 • Alt-i-ett
 • Tilstrekkelig mengde RAM
 • Innebygget WiFi
Ulemper:
 • Varmeutvikling
 • Pris
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Konklusjon

I denne guiden vi har fokusert på de beste oppgraderingspakkene som tilbyr det beste fra begge verdener – høy ytelse og flott design, og som gjør at du igjen får den beste gaming pc-en du fortjener. Disse pakkene er det ideelle valget for både nybegynnere som ønsker å gjøre sine første oppgraderinger, og erfarne spillere som vil maksimere ytelsen på sine systemer. Med enkle installasjonsprosesser og komponenter som er designet for å arbeide sømløst sammen, vil du raskt merke en betydelig forbedring i spillopplevelsen din.

Samlet sett representerer disse oppgraderingspakkene det ypperste innen gaming-teknologi og -design. De er perfekte for å oppgradere din eksisterende maskin og gi deg den ekstra ytelsen og påliteligheten du trenger for å kunne spille uten bekymringer. Enten du er ny i gamet eller en erfaren spiller, vil disse pakkene gi deg timevis med glede og en betydelig forbedring i ytelsen til din gaming PC.

LES OGSÅ: Best i test ferdigbygd Gaming PC i 2024.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Ofte stilte spørsmål

Er det billigere å kjøpe en oppgraderingspakke?

Oppgraderingspakker er ofte betydelig rimeligere enn å kjøpe en helt ny PC. Ved å oppgradere kun de nødvendige komponentene, kan du oppnå en markant ytelsesforbedring uten å måtte investere i en ny maskin. Dette gjør det mulig å få mer ut av ditt eksisterende budsjett og forbedre ytelsen kostnadseffektivt.

Hvordan tilpasser jeg en oppgraderingspakke?

Når du oppgraderer spesifikke komponenter som prosessor, grafikkort eller RAM, kan du skreddersy PC-en din for å møte dine spesifikke behov, enten det gjelder gaming, profesjonelt arbeid eller kreative prosjekter. Dette gir deg fleksibiliteten til å forbedre de områdene som er viktigst for deg, og oppnå en mer optimal brukeropplevelse.

Hva er levetiden til en oppgraderingspakke?

Ved å oppgradere nøkkelkomponenter som CPU, GPU eller lagring, kan du forlenge levetiden til din eksisterende PC betydelig. Dette betyr at du kan utsette behovet for å kjøpe en ny maskin, noe som sparer deg for penger på lang sikt og gjør det mulig å få mer ut av din opprinnelige investering.

Får jeg bedre ytelse ved å skaffe en oppgraderingspakke?

En oppgraderingspakke kan gi en betydelig ytelsesforbedring ved å øke hastigheten på oppstartstider, forbedre grafikkytelsen og gjøre multitasking mer effektiv. Dette gir en generelt bedre brukeropplevelse, enten du bruker PC-en til arbeid, spill eller andre oppgaver, og sikrer at maskinen din kan håndtere moderne programvarekrav.

Er det miljøvennlig å kjøpe en oppgraderingspakke?

Ved å oppgradere eksisterende komponenter i stedet for å kjøpe en helt ny PC, reduserer du mengden elektronisk avfall. Dette er en mer bærekraftig løsning som bidrar til å minimere miljøpåvirkningen ved å forlenge levetiden til de komponentene du allerede har, og dermed redusere behovet for nye ressurser og produksjon.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Beste PC RAM for gaming (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!