Beste PC RAM for gaming (2024)

RAM Banner

Når du bygger en Gaming PC, er det avgjørende å velge riktig minne for å sikre optimal ytelse. Med så mange alternativer tilgjengelige på markedet, kan det være overveldende å velge det beste minnet for oppsettet ditt. Minnekapasiteten, hastigheten og forsinkelsen det tar før minnet klarer å sende noe informasjon tilbake er noen av de viktige faktorene å vurdere når du velger det beste PC RAM i 2024 for en Gaming PC.

Minnekapasitet er en viktig faktor å vurdere når du leter etter det beste minnet for en Gaming PC. Minnekapasiteten bestemmer hvor mye data PC-en kan lagre og få tilgang til til enhver tid. De fleste moderne spill krever minst 8GB RAM, mens noen AAA-titler krever 16GB eller mer. Det er viktig å velge et minne som kan håndtere behovene til spillet og Gaming PC-ens andre applikasjoner. Et ideelt scenario ville være å sikte mot minst 32GB RAM, men hvis du har et stramt budsjett, bør 16GB være satt som standard, og 8GB for ekstreme tilfeller.

KingstonFury

Best i test PC RAM for gaming: Test av de beste på markedet (2024)

I denne samletesten vil vi gå grundig gjennom de punktene som er viktigst for deg å tenke på ved valg av riktig RAM for din nye, eller gamle, gaming PC. RAM, eller Random Access Memory, spiller en avgjørende rolle for ytelsen til datamaskinen din, spesielt når det gjelder gaming. Valg av riktig RAM kan forbedre hastigheten, responsen og den generelle opplevelsen når du spiller krevende spill.

Minnetyper

Når det gjelder en gaming PC, er det avgjørende med riktig RAM for optimal ytelse. Å ha dårlig RAM kan føre til stort FPS-tap, bremse ned datamaskinen din, og gjøre spilløktene til en dårlig opplevelse. Det er to hovedtyper PC RAM i 2024 som vanligvis brukes i en Gaming PC, disse er: DDR4 og DDR5.

DDR6 RAM er for tiden under utvikling, men vi vet ikke når den forventes å bli lansert.

DDR4-Minne

DDR4 er den mest vanlige minnetypen for PC RAM i 2024 i din Gaming PC. Den tilbyr høye hastigheter og lav forsinkelse, noe som gjør det til et godt valg for gaming. DDR4-minne er tilgjengelig i forskjellige hastigheter, fra 2133 MHz til 4800 MHz. Høyere hastighet betyr vanligvis bedre ytelse, men ikke nødvendigvis når det gjelder kompatibilitet med resten av din Gaming PC. Imidlertid kan høyhastighetsminne også ofte være mye dyrere.

DDR4-minne er også tilgjengelig i forskjellige størrelser, fra 4GB til 32GB per brikke. Det anbefales å ha minst 16GB minne for en Gaming PC. Dette vil gi jevn spilling og evnen til å kjøre flere applikasjoner samtidig. Du kan velge RAM-oppsettet ditt ved å ha enten fire pinner med 4GB RAM eller to pinner med 8GB RAM. Å ha en enkelt RAM-pinne anbefales ikke, men det er mulig hvis det er den eneste du har råd til.

DDR5-Minne

DDR5 er den nyeste minnetypen for PC RAM i 2024 og tilbyr enda høyere hastigheter og lavere forsinkelse enn DDR4. Den er designet for å gi raskere og mer effektiv ytelse enn DDR4. DDR5-minne forventes å være tilgjengelig i hastigheter fra 4800 MHz til 8400 MHz.

DDR5-minne forventes også å ha større kapasiteter enn DDR4, med brikkene fra 16GB til 64GB. Dette vil muliggjøre enda mer multitasking og raskere lastetider og brukes regelmessig til tyngre oppgaver, som AI og bilde-/videorendering eller redigering.

LES OGSÅ: Hvordan å komme i gang med Streaming.

Imidlertid er DDR5-minnet ennå ikke bredt tilgjengelig og kan være dyrere enn DDR4. Det er også bare kompatibelt med nyere hovedkort som støtter DDR5, noe som kan by på en liten utfordring.

Generelt sett er både DDR4- og DDR5-minne gode alternativer for din Gaming PC. DDR4 er for øyeblikket det mest brukte og tilbyr god ytelse til en overkommelig pris. DDR5 er det nyeste og raskeste alternativet, men det er fortsatt relativt dyrt og ikke bredt tilgjengelig. Men hvis du har sjansen, gå for dette alternativet.

Corsair Vengeance RAM

Topp 5 beste PC RAM til gaming PC

Når det kommer til utvalget vi har kommet frem til her så er det snakk om en god blanding. Vi har tenkt på budsjett, vi har tenkt på merker, og vi har tenkt på ytelse. Hvilke behov du har, og hva som er kompatibelt med ditt spesifikke hovedkort må du også tenke på før du kjøper PC RAM i 2024.

1. Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 6800Mhz 64GB

Dominator-serien til Corsair representerer toppkvalitet, enestående ytelse og luksus i hver eneste komponent. Disse minnemodulene er designet for å møte kravene til de mest krevende brukerne, enten du er en gamer på jakt etter den ultimate ytelsen eller en kreativ profesjonell som arbeider med krevende applikasjoner og tung multitasking.

Corsair Dominator-serien har en imponerende evne til å håndtere alt du kaster på den, fra de mest intensive spillene til de mest komplekse kreative arbeidsflytene. Denne serien er et sikkert valg for alle som vil ha pålitelig og høytytende RAM for å maksimere både spillopplevelse og produktivitet.

Skulle du trenge enda mer kraft og kapasitet, spesielt for ekstreme bruksområder som avansert videoredigering, 3D-modellering, eller simuleringer, kan du enkelt doble opp med et sett på 128GB RAM. Dette sikrer at systemet ditt alltid kjører jevnt og effektivt, selv under de mest krevende forholdene. Med Corsair Dominator-serien er du godt rustet for enhver utfordring som kommer din vei, og du kan nyte en kompromissløs ytelse og en luksuriøs brukeropplevelse.

 • Minnehastighet: 6800 MHz
 • Teknologi: DDR5 SDRAM
 • Formfaktor: DIMM 288-pin
Toppvalget
Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 6800MHz 64GB

Corsair Dominator Platinum DDR5 gjør alt, og de gjør det raskere. I mange-kjerne-æraen sørger den enestående behandlingshastigheten til DDR5 for at den avanserte CPU-en din får data på en rask og enkel måte. Enten du spiller, lager innhold, åpner 100 faner eller multitasker, kan PC-en din klare komplekse oppgaver raskere enn noen gang før.

Fordeler:
 • Hastighet
 • Kompatibilitet
 • Nok kapasitet for de fleste
Ulemper:
 • Pris
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Corsair Vengeance RGB PRO SL DDR4 3600Mhz 32GB

32GB-pakken fra G.Skill Trident-serien består av DDR4-brikker som er designet for å møte behovene til selv de mest krevende brukerne. For de fleste vil denne mengden RAM være mer enn tilstrekkelig, og den gir både hastighet og god stabilitet. Minnet er raskt og optimalisert for å utnytte alle dine RAM-porter, samtidig er det utstyrt med imponerende RGB-belysning som kan tilpasses for å matche resten av riggen din.

Det som virkelig skiller G.Skill Trident Z Neo fra andre brikker, er dens spesifikke optimalisering for systemer med AMD-Ryzen prosessorer og X570-brikkesettet på hovedkortet. Dette betyr at du kan forvente maksimal ytelse og kompatibilitet, noe som er spesielt viktig for gamere og profesjonelle som krever toppytelse fra sine systemer. G.Skill Trident Z Neo gir deg den påliteligheten og kraften du trenger, enten du driver med gaming, streaming, eller avansert multitasking.

Skulle du derimot ha behov for enda mer RAM for ekstrem multitasking, tunge kreative applikasjoner eller profesjonelle arbeidsoppgaver som krever større minnekapasitet, må du vurdere et annet oppsett med høyere kapasitet. Det finnes alternativer som kan tilby mer RAM, men G.Skill Trident Z Neo er en fremragende løsning for de fleste brukere som vil ha en pålitelig og høytytende minnemodul.

 • Minnehastighet: 3600 MHz
 • Teknologi: DDR4 SDRAM
 • Formfaktor: DIMM 288-pin
Anbefalt
Corsair Vengeance RGB PRO SL DDR4 3600Mhz 32GB

Corsair Vengeance RGB PRO SL DDR4 3600MHz 32GB er en høyytelses RAM med stilige RGB-lys. Den tilbyr rask datahåndtering med 3600MHz hastighet. Kompatibel med de fleste moderne hovedkort og optimalisert for overklokking. Lav profil design gir bedre kompatibilitet med flere systemer og kjølere.

Fordeler:
 • Høy ytelse
 • RGB
 • Kompatibilitet
 • Nok kapasitet for de fleste
Ulemper:
 • BIOS-innstillinger ved overklokking
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 7200MHz 32GB

Denne pakken med 32GB fra Kingston Fury Renegade er et kraftverk av et minnesett, perfekt for de som ønsker det beste av det beste. Det kan virke som overkill for mange, men har du budsjettet til det, trenger du ikke bekymre deg for noe annet når det kommer til RAM. Dette minnesettet er en investering, og det gir deg ytelsen og stabiliteten du trenger for de mest krevende oppgavene.

Kingston Fury Renegade DDR5 representerer den nyeste generasjonen av RAM-teknologi, og det setter en ny standard for hastighet og effektivitet. Med DDR5-minne får du forbedret båndbredde, høyere frekvenser, og lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Dette betyr raskere dataoverføring, forbedret respons og en generell forbedring av systemytelsen.

For content creators som arbeider med videoredigering, 3D-animasjon, eller komplekse grafiske prosjekter, vil ett sett av 32GB kanskje være tilstrekkelig for mange oppgaver. Men for å virkelig sikre at du aldri går tom for minne, kan du doble opp og installere to sett, noe som gir deg hele 64GB RAM. Dette vil gi deg rikelig med kapasitet til å håndtere flere krevende applikasjoner samtidig uten å oppleve noen form for ytelsesnedgang.

 • Minnehastighet: 7200 MHz
 • Teknologi: DDR5 SDRAM
 • Formfaktor: DIMM 288-pin
Premium DDR5
Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 7200MHz 32GB

Kingston Fury Renegade DDR5 briljerer når du lager innhold, multitasker eller presser grensene til det ytterste i avanserte spill, er Kingston FURY Renegade DDR5 RGB-minnet det ideelle valget for gamere, entusiaster, innholdsskapere og ekstreme overklokkere.

Fordeler:
 • Ekstrem ytelse
 • DDR5-teknologi
 • Fremtidssikring
 • Nok kapasitet for de fleste
Ulemper:
 • Noe overkill for enkelte brukere
 • Krever moderne hovedkort
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Corsair Vengeance RGB RT DDR4 4600MHz 32GB

32GB-pakken fra Corsair Vengeance er en førsteklasses RAM-løsning bestående av DDR4-moduler som er kjent for sin enestående kvalitet og ytelse. Disse minnemodulene er ideelle for brukere som ønsker pålitelighet og høy hastighet, enten det gjelder gaming, videoredigering, eller avansert multitasking. Corsair Vengeance er designet for å levere konsistent ytelse, noe som gjør den til et utmerket valg for de fleste.

Oppsettet gir også mulighet for fremtidig utvidelse. Hvis behovet oppstår for mer minne, kan du enkelt legge til en ekstra pakke med 32GB RAM, noe som gir deg totalt 64GB. Dette er spesielt nyttig for de som driver med tunge applikasjoner som krever mye minne, som for eksempel 3D-modellering, store behandlinger av data eller samtidig kjøring av flere virtuelle maskiner.

Corsair Vengeance-brikkene er over gjennomsnittet raske og er nøye laget for å være optimalisert for de nyeste AMD DDR4-hovedkortene som bruker Ryzen-prosessorer. Denne optimaliseringen sikrer at du får mest mulig ut av systemet ditt, med forbedret stabilitet og ytelse. Den høye hastigheten på disse modulene betyr raskere dataoverføring og bedre respons, noe som gir en jevnere og mer effektiv brukeropplevelse.

 • Minnehastighet: 4600 MHz
 • Teknologi: DDR4 SDRAM
 • Formfaktor: DIMM 288-pin
Anbefalt for Ryzen
Corsair Vengeance RGB RT DDR4 4600MHz 32GB

Corsair Vengeance RGB RT er optimalisert for maksimal båndbredde og korte responstider på de nyeste AMD DDR4-hovedkortene for å utfylle det banebrytende Ryzen-systemet ditt.

Fordeler:
 • Høy ytelse
 • Overklokkingsmuligheter
 • Lavprofil-design
 • Nok kapasitet for de fleste
Ulemper:
 • Kompatibilitetsproblemer ved overklokking
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. G.Skill Ripjaws V DDR4 3600MHz 16GB

Sist men ikke minst, har vi valgt ut et sett med G.Skill Ripjaws 2x 8GB-moduler, som gir deg muligheten til å utvide til totalt 32GB ved behov. Disse DDR4-modulene er designet for å levere solid ytelse og pålitelighet, og de er spesielt godt egnet for brukere som er nye innen bygging av egne systemer eller for de som jobber innenfor et strammere budsjett. G.Skill Ripjaws er kjent for sin høye kvalitet og gode pris-ytelsesforhold, noe som gjør dem til et utmerket valg for de som ønsker å få mest mulig ut av pengene sine.

Dette settet er mer enn tilstrekkelig for nybegynnere som ønsker å sette opp sitt første system, enten det er for generell bruk, gaming, eller lette kreative oppgaver. Med 16GB RAM har du nok minne til å håndtere flere applikasjoner samtidig, noe som er viktig for en jevn og effektiv brukeropplevelse. Og hvis behovet for mer minne skulle oppstå, kan du enkelt oppgradere til 32GB, noe som gir deg ekstra kapasitet for mer krevende applikasjoner og multitasking.

Skal du begynne med streaming, opprette innhold for YouTube, eller utføre andre oppgaver som krever pålitelig ytelse, er dette settet en utmerket introduksjon. G.Skill Ripjaws leverer den nødvendige kraften og fleksibiliteten som trengs for å komme i gang, samtidig som det gir rom for fremtidige oppgraderinger. Med dette minnesettet får du en balanse mellom kostnadseffektivitet og ytelse, noe som gjør det til en ideell løsning for de som ønsker å bygge et solid og pålitelig system uten å sprenge budsjettet.

 • Minnehastighet: 3600 MHz
 • Teknologi: DDR4 SDRAM
 • Formfaktor: DIMM 288-pin
Budsjett
G.Skill Ripjaws V DDR4 3600MHz 16GB

G.Skill Ripjaws V-serien er tilgjengelig i et bredt spekter av frekvensalternativer, og lar deg få en dataopplevelse med DDR4-hastigheter for gaming, video- og bilderedigering, gjengivelse og databehandling.

Fordeler:
 • God ytelse
 • Pålitelighet
 • Pris
Ulemper:
 • Mindre kapasitet
 • Ikke fremtidssikret
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Faktorer å vurdere for RAM

Igjen kan vi ikke understreke dette nok, men når du bygger en gaming-PC, er det avgjørende å velge riktig PC RAM i 2024 for å oppnå optimal ytelse. RAM spiller en kritisk rolle i hvordan systemet ditt håndterer data, og det kan ha stor innvirkning på spillopplevelsen din. Med den stadig økende kompleksiteten i moderne spill, er det viktigere enn noensinne å sørge for at du har tilstrekkelig med raskt og pålitelig minne for å støtte resten av systemet ditt.

Det er flere faktorer å vurdere når du velger minne for gaming:

Følg hovedkortets instruksjoner

Å følge spesifikasjonene til hovedkortet når du velger riktig RAM-pinne er avgjørende for å sikre at systemet ditt fungerer optimalt. Hovedkortet ditt er utformet med spesifikke krav og begrensninger, og det er viktig å velge RAM som er kompatibelt med disse spesifikasjonene. Dette inkluderer faktorer som RAM-type, kapasitet, hastighet, og latens. Å ignorere disse spesifikasjonene kan føre til systeminstabilitet, redusert ytelse, eller til og med at systemet ikke starter opp i det hele tatt.

GSkillCoolerMasterSetup

Minnehastighet

Minnehastighet er en viktig faktor å vurdere når du bygger en Gaming PC. Hastigheten til minnet måles i MHz, og jo høyere MHz, desto raskere minnet. Raskere minne kan og vil ofte forbedre spillytelsen, spesielt i spill som er mer CPU-intensive.

Det er imidlertid viktig å merke seg at minnehastigheten ikke er den eneste faktoren som påvirker spillytelsen. Andre komponenter, som CPU og GPU, spiller også en betydelig rolle i den generelle ytelsen. Når du setter opp et system, må du forsikre deg om at du vet hvilke komponenter som kan forårsake ekstreme flaskehalser. Prøv å ha en balansert oppsett der alt skaper en stabil og harmonisk ytelse.

Minnekapasitet

Minnekapasitet er en annen viktig faktor å vurdere når du bygger en Gaming PC. Mengden minne som trengs for gaming avhenger av de spesifikke spillene som spilles, samt de andre komponentene i PC-en.

De fleste spillere vil finne at 16GB minne er tilstrekkelig for de fleste spill. Imidlertid kan 32GB eller 64GB være nødvendig for mer krevende spill eller for de som liker å kjøre flere applikasjoner samtidig. Husk å ikke blande størrelser, og å ha samme merke er alltid et godt alternativ. Å ha en oppsett med en pinne på 4GB, en pinne på 8GB og en pinne på 16GB anbefales overhodet ikke og kan forårsake problemer.

Minneforsinkelse

Minneforsinkelse er tiden det tar for minnet å svare på en forespørsel fra CPU-en. Lavere forsinkelse er bedre, da det betyr at minnet kan svare raskere på forespørsler.

Det er imidlertid viktig å merke seg at minne med lavere forsinkelse kan være dyrere enn minne med høyere forsinkelse. For de fleste spillere bør en forsinkelse på rundt 16-18 (CAS) være tilstrekkelig.

LES OGSÅ: Start din egen Gamingkanal på YouTube.

Oppsummert er det viktig å vurdere faktorer som hastighet, kapasitet og forsinkelse når du velger RAM for en Gaming PC. Mens raskere minne kan bidra til å forbedre spillytelsen, er det ikke den eneste faktoren å vurdere. Til syvende og sist vil mengden og typen minne som trengs, avhenge av de spesifikke spillene som spilles og de andre komponentene i PC-en.

KingstonFuryBeastDDR5

Topp merker for RAM

Når det gjelder å velge det beste PC RAM i 2024 for en gaming-PC, er det noen få merker som virkelig skiller seg ut fra resten. Disse merkene har etablert seg som ledende innen ytelse, pålitelighet, og innovasjon. Corsair, G.Skill og Kingston er blant de mest populære og pålitelige merkene på markedet, og de tilbyr et bredt spekter av RAM-produkter som passer til ulike behov og budsjett.

Corsair

Corsair er et velkjent merke i spillindustrien, og det tilbyr et bredt utvalg alternativer for gamere. Selskapets minnebrikker er kjent for sin høye ytelse, pålitelighet og kompatibilitet med forskjellige hovedkort. Corsairs RAM kommer i forskjellige størrelser, hastigheter og design, inkludert den populære Dominator Platinum RGB-serien. Fordi det å ha RGB gjør oppsettet ditt stilig, og vi liker stilige oppsett, gjør vi ikke?

Corsair RAM Dominator

G.Skill

G.Skill er et annet toppmerke i spillindustrien som tilbyr høykvalitets minnebrikker for spillere. Selskapets RAM er kjent for sin høye hastighetsytelse, lave forsinkelser og kompatibilitet med forskjellige hovedkort. G.Skills minne kommer i forskjellige størrelser, hastigheter og design, inkludert den populære Trident Z RGB-serien.

G.Skill RAM DDR5

Kingston

Kingston er et veletablert merke i industrien og tilbyr et bredt utvalg alternativer for gamere. Selskapets minnebrikker er kjent for sin høye ytelse, pålitelighet og rimelige priser. Kingstons RAM-brikker kommer i forskjellige størrelser, hastigheter og design, inkludert den populære HyperX Fury-serien.

Kingston RAM Banner

Generelt sett tilbyr disse tre merkene noen av de beste alternativene for gamere, og de er kjent for sin høye ytelse, pålitelighet og kompatibilitet med forskjellige hovedkort. Når du velger det beste minnet for Gaming PC, er det viktig å vurdere faktorer som hastighet, størrelse, kompatibilitet og budsjett, og disse merkene tilbyr et bredt utvalg av alternativer å velge mellom.

Konklusjon

Når det gjelder å velge det beste PC RAM i 2024 for en Gaming PC, er det flere faktorer å vurdere. Hastighet, kapasitet, forsinkelse og kompatibilitet er alle viktige faktorer.

Å følge spesifikasjonene til hovedkortet når du velger riktig RAM-brikker er også avgjørende; du ønsker ikke å blande noe her.

Det er viktig å merke seg at det beste minnet for en Gaming PC vil variere avhengig av brukerens spesifikke behov. For eksempel kan de som multitasker mye eller kjører minnekrevende applikasjoner, dra nytte av 32GB RAM, mens de fleste brukere vil finne at 16GB er tilstrekkelig.

Til syvende og sist er det beste minnet for en Gaming PC det som gir en balanse mellom hastighet, kapasitet og overkommelighet. Ved å vurdere faktorene som er diskutert i denne artikkelen og gjøre forskning på spesifikke produkter, kan gamere finne minnet som passer best for deres behov og budsjett.

LES OGSÅ: Guide til Strømmetjenester.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Ofte stilte spørsmål

Er det bedre å ha mer RAM eller raskere RAM for gaming?

Generelt sett er det bedre å ha raskere RAM enn mer RAM for gaming. Dette skyldes at raskere RAM kan forbedre den generelle ytelsen til systemet, mens mer RAM ikke nødvendigvis gir bedre gaming-ytelse. Imidlertid er det fortsatt viktig å ha tilstrekkelig med RAM for å kjøre flere applikasjoner samtidig.

Er 32GB RAM overkill for gaming?

32GB RAM kan være overkill for gaming, ettersom de fleste spill ikke krever så mye minne. Imidlertid, hvis du er en innholdsprodusent eller en profesjonell gamer som kjører flere applikasjoner samtidig, er 32GB RAM eller mer ofte nødvendig.

Hva er det beste RAM for en gaming-laptop?

Det beste RAM for en gaming-laptop avhenger av laptopens spesifikasjoner. Generelt sett anbefales det imidlertid å bruke DDR4 RAM med en frekvens på minst 2666 MHz. Noen av de beste alternativene for gaming-laptoper inkluderer Corsair Vengeance SODIMM, G.Skill Ripjaws DDR4 SO-DIMM og Kingston HyperX Impact.

Hva er det beste RAM for en Gaming PC?

Det beste RAM for en spill-PC avhenger av flere faktorer, som prosessoren, grafikkortet og hovedkortet. Generelt sett anbefales det imidlertid å bruke DDR4 RAM med en frekvens på minst 3200 MHz for optimal ytelse.

Hva er det beste DDR4 RAM for gaming?

Det finnes flere DDR4 RAM-alternativer tilgjengelige på markedet som passer for gaming. Noen av de beste alternativene inkluderer Corsair Vengeance LPX, G.Skill Ripjaws V og Kingston HyperX Fury. Disse RAM-brikkene tilbyr god ytelse og er pålitelige.

Hva er det beste 32GB RAM-brikkene for gaming?

Hvis du leter etter 32GB RAM for gaming, er noen av de beste alternativene Corsair Vengeance RGB Pro, G.Skill Trident Z RGB og Kingston HyperX Predator. Disse RAM-brikkene tilbyr høy ytelse og er kompatible med de fleste spill-PC-er.


Relatert til Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

De beste streamingplattformene for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!