De Beste Robotstøvsugerne: Våre toppvalg for en renere hverdag i 2024

Beste robotstøvsuger

Hurtigmeny


Utforsk fremtidens rengjøring med de Beste Robotstøvsugerne

Robotstøvsugere har blitt en stadig mer populær løsning for å holde hjemmet rent og ryddig. Disse små maskinene er utstyrt med avansert teknologi som lar dem navigere rundt i rommet og suge opp støv og smuss på egen hånd. Med så mange alternativer på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken robotstøvsuger som er den beste.

Er du også i markedet for en god og allsidig trådløs støvsuger kan du sjekke vår samletest av trådløse støvsugere her.

En god robotstøvsuger bør ha en kraftig motor og en pålitelig navigasjonsteknologi som gjør at den kan manøvrere rundt i rommet uten å krasje inn i møbler eller andre hindringer. I tillegg bør den ha en god batteritid og en stor støvbeholder som ikke trenger å tømmes for ofte. Det er også viktig å vurdere prisen og kundeservicen til produsenten når man velger en robotstøvsuger.

Tek.no og flere nettsider har gjennomført tester av de beste robotstøvsugerne på markedet i 2023 og 2024. Disse testene kan være en god kilde til informasjon for forbrukere som ønsker å kjøpe en robotstøvsuger. Ved å vurdere egenskapene til de forskjellige modellene og sammenligne prisene, kan man finne den beste robotstøvsugeren for sitt hjem og sitt budsjett.


Anbefalt

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …

Beste Robotstøvsuger

Utvalgte Samletester

Printer Hjemmeprinter

De beste Hjemmeprinterne på markedet i 2024

Dette er de beste alternativene for hjemmeprintere i 2024, les vår omfattende guide her …
Powerbank Banner New

Beste Powerbank i 2024

Vår utfyllende test over powerbanks hjelper deg å velge riktig produkt til riktig situasjon …
Dyson trådløs støvsuger

Best i test Trådløs Støvsuger: Toppmodellene for å gjøre rengjøringen enklere i 2024

I vårt Best i test Trådløs Støvsuger innlegg har vi laget en omfattende guide om hva de beste valgene er …

Topp 5 beste Robotstøvsugerne på markedet i 2024

Robotstøvsugere har blitt stadig mer populære i Norge, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Disse enhetene gjør det enkelt å holde hjemmene våre rene og ryddige uten å bruke mye tid og krefter. Men med så mange forskjellige modeller å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Derfor har vi samlet en liste over de fem beste robotstøvsugerne på markedet i 2024.

1. Roborock S8/S8+/S8 Pro/S8 Pro Ultra

Roborock S8 er den klart anbefalte robotstøvsugeren blant de ulike modellene som er vurdert i forskjellige tester. Denne robotstøvsugeren har alle de andre fordelene som du finner på en robotstøvsuger. I tillegg har den en kraftig sugeevne og en stor støvbeholder. Dette gjør at den kan håndtere større mengder støv og smuss enn mange av konkurrentene. Batteritiden er også imponerende, og den kan kjøre i opptil tre timer og har et driftsområde på 300m2. Med Roborock S8 kan du også bestille toppmodellen og få med egen lade og tømmestasjon.

Roborock S8

Med Roborock S8 kan du virkelig bare overlate rengjøringen til en robotstøvsuger med 6000Pa, sonic wash, 3D- og kartlegging på flere nivåer.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Roborock S8 Pro Ultra

Roborock S8 Pro Ultra er rolls roycen når det kommer til robotstøvsugere. Denne har alt en trenger for et rent og pent hjem.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Roborock Q7 Max/Max+

Roborock Q7 Max er en annen toppmodell og budsjettversjon som har fått gode anmeldelser i tester. Denne robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne og er i stand til å takle både tepper og harde gulv. Den har også en stor støvbeholder og kan kjøre i opptil tre timer før den må lades. En annen fordel med denne modellen er at den kan brukes til å moppe gulvet også.

Roborock Q7 Max

Roborock Q7 Max er en robotstøvsuger som er enkel i drift og har enkel rengjøring etter bruk. Med lidarteknologi og muligheten for docking og tømmestasjon gjør denne rengjøringen til en drøm.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.
Roborock Q7 Max+

Roborock Q7 Max+ er en robotstøvsuger som er enkel i drift og har enkel rengjøring etter bruk. Med lidarteknologi og muligheten for docking og tømmestasjon gjør denne rengjøringen til en drøm.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Dreame L10 Ultra

Dreame L10 Ultra er en robotstøvsuger som har fått gode anmeldelser i tester. Denne modellen har en kraftig sugeevne og er i stand til å takle både tepper og harde gulv. Den har også en stor støvbeholder og kan kjøre i opptil 3.5 timer før den må lades og har et driftsområde på 200m2. En annen fordel med denne modellen er at den har en egen dokkingstasjon som tømmer støvbeholderen automatisk.

Dreame L10 Ultra

Dreame L10 Ultra er det ultimate rengjøringstilbehøret som vil gi deg mer fritid. Robotstøvsuger med selvtømmende stasjon som ikke bare tømmer, men også renser seg selv etter rengjøring!

Kjøp fra Komplett Kjøp fra Kjell&Co
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Xiaomi X10

Xiaomi X10 er en rimeligere modell som likevel har fått gode anmeldelser i tester. Denne robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne og er i stand til å takle både tepper og harde gulv. Den har også en stor støvbeholder og lades til 100% på ca 3.5 timer. En annen fordel med denne modellen er at den kan brukes til å vaske gulvet også, men den vasker ikke teppene for deg.

Xiaomi X10

Xiaomi X10 er en allsidig robotstøvsuger som effektivt vasker og støvsuger gulvene uten problem. Ladetiden er ca 3.5t fra 0-100%

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. Xiaomi Mi 2 Lite

Xiaomi Mi 2 Lite er en budsjettversjon fra Xiaomi som har fått gode anmeldelser i tester. Denne robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne og er i stand til å takle både tepper og harde gulv. Den har også en stor støvbeholder på 450ml og en vannbeholder på 270ml. En annen fordel med denne modellen er at den kan støvsuge og moppe gulvene dine samtidig.

Xiaomi Mi 2 Lite

Xiaomi Mi 2 Lite er en støvsuger som effektivt kan ta både tepper og gulv. Den har to moduser, støvsuging eller støvsuging og mopping samtidig.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Hva er en Robotstøvsuger?

En robotstøvsuger er en autonom støvsuger som bruker sensorer og algoritmer for å navigere og rengjøre gulv. Robotstøvsugere har blitt stadig mer populære de siste årene, og det finnes nå et bredt utvalg av modeller på markedet.

Robotstøvsugere er utstyrt med en rekke sensorer som gjør det mulig for dem å navigere rundt i rommet og unngå hindringer. De fleste modeller har også en kantdeteksjonsfunksjon som gjør at de kan unngå å falle ned trapper eller kantete overflater.

LES OGSÅ: Norske Engasjement rundt Gaming.

Mange robotstøvsugere er også utstyrt med en app som gjør det mulig for brukeren å planlegge rengjøringen og styre roboten fra en smarttelefon eller nettbrett. Noen modeller kan også kobles til en virtuell assistent som Alexa eller Google Home, slik at du kan styre roboten med stemmen din.

En annen viktig funksjon ved robotstøvsugere er deres evne til å lade seg selv. Når batterinivået er lavt, vil roboten automatisk kjøre tilbake til ladestasjonen og lade seg opp igjen. Dette gjør at roboten alltid er klar til å rengjøre når du trenger det.

Alt i alt er en robotstøvsuger en praktisk og effektiv måte å holde hjemmet ditt rent på. Med stadig mer avansert teknologi og funksjoner, er det nå enkelt å finne en modell som passer dine behov og budsjett.


Fordelen med de Beste Robotstøvsugerne

Robotstøvsugere har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Med en robotstøvsuger kan du sette opp en rengjøringsplan og la maskinen ta seg av støvsugingen mens du gjør andre ting. Her er noen av fordelene med å bruke beste robotstøvsuger på markedet:

Tidsbesparende

En av de største fordelene med en robotstøvsuger er at den sparer deg for tid og krefter. Du kan programmere maskinen til å støvsuge på bestemte tidspunkter, og den vil ta seg av rengjøringen mens du er opptatt med andre ting. Dette er spesielt nyttig for personer med travle timeplaner eller for de som ikke ønsker å bruke mye tid på rengjøring.

Effektiv rengjøring

Beste robotstøvsugere på markedet er svært effektive når det kommer til rengjøring. De er utstyrt med avansert teknologi som lar dem navigere rundt i rommet og finne veien tilbake til laderen når batteriet er lavt. De fleste modeller har også sensorer som oppdager hindringer og justerer rengjøringsmønsteret for å sikre en grundig rengjøring.

Allergivennlig

Robotstøvsugere kan være spesielt nyttige for personer med allergier eller astma. De fleste modeller er utstyrt med HEPA-filtre som fanger opp små partikler som støv, pollen og dyrehår. Dette betyr at luften i hjemmet ditt blir renere og sunnere å puste inn.

Brukervennlig

Moderne robotstøvsugere er svært brukervennlige og enkle å sette opp. De fleste modeller kommer med en fjernkontroll eller en app som lar deg programmere maskinen til å støvsuge på bestemte tidspunkter eller i spesifikke rom. De fleste modeller har også en enkel og intuitiv brukermanual som gjør det enkelt å komme i gang.

Lavt støynivå

Beste robotstøvsugere på markedet er også stille i drift. Dette betyr at du kan la maskinen støvsuge mens du ser på TV eller sover uten å bli forstyrret av støyen. De fleste modeller har også en “nattmodus” som senker støynivået ytterligere når du ønsker å støvsuge om natten.


Robotvacum

Siste Guider

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Funksjoner å se etter i de Beste Robotstøvsugerne

Når man ser etter den beste robotstøvsugeren, er det flere funksjoner som kan være avgjørende for å finne den som passer best til ens behov. Her er noen av de viktigste funksjonene å se etter:

Sugestyrke

Sugestyrke er en viktig faktor å vurdere når man skal kjøpe en robotstøvsuger. Jo høyere sugestyrke, jo mer effektivt vil maskinen kunne ta opp støv og smuss fra gulvet. Ifølge en test gjort av Tek.no, er Roborock Q7 Max+ robotstøvsuger en av de beste i testen med en sugestyrke på hele 4200 Pa.

Batterilevetid

Batterilevetid er også en viktig faktor å vurdere når man skal kjøpe en robotstøvsuger. En god batterilevetid vil sikre at maskinen kan støvsuge hele huset uten å måtte lades opp igjen. Ifølge Tek.no, har Roborock S8 en batterilevetid på hele 180 minutter, noe som gjør den til en av de beste robotstøvsugerne på markedet når det kommer til batterilevetid.

Støvbeholderkapasitet

Støvbeholderkapasitet er en annen faktor som kan være viktig å se etter når man skal kjøpe en robotstøvsuger. Jo større støvbeholderkapasitet, jo mindre ofte må man tømme beholderen. Ifølge bestbuytest.org har Xiaomi Mi 2 Lite en støvbeholderkapasitet på 0,45 liter, noe som gjør at man ikke trenger å tømme beholderen like ofte som med andre robotstøvsugere.

Navigasjonsteknologi er en viktig faktor å vurdere når man skal kjøpe en robotstøvsuger. Jo bedre navigasjonsteknologi, jo mer effektivt vil maskinen kunne navigere rundt i huset og finne frem til alle områder som skal støvsuges. Ifølge Tek.no har Roborock S8 Pro Ultra en av de beste sensorene der ute og en mulighet til å sette opp no-go soner, noe som gjør at den er overlegen på navigasjon og hindringer.


Vedlikehold av de Beste Robotstøvsugerne

For å sikre at din beste robotstøvsuger fungerer optimalt og har en lang levetid, er det viktig å utføre regelmessig vedlikehold. Her er noen tips for å holde din robotstøvsuger i god stand:

1. Tøm støvbeholderen regelmessig

Støvbeholderen må tømmes regelmessig for å hindre at støv og smuss bygger seg opp og skader støvsugerens motor. Hvor ofte du må tømme støvbeholderen avhenger av hvor mye støv og smuss robotstøvsugeren samler opp.

2. Rengjør filteret

Filteret i robotstøvsugeren fanger opp små partikler og hindrer dem i å komme inn i motoren. For å unngå at filteret blir tett, må det rengjøres jevnlig. Noen robotstøvsugere har et filter som kan vaskes, mens andre må byttes ut.

3. Sjekk børstene

Børstene på robotstøvsugeren samler opp smuss og hår, og kan bli tettet av dette over tid. Sjekk børstene jevnlig og fjern eventuelle hår eller smuss som har samlet seg opp.

4. Hold sensorene rene

Sensorene på robotstøvsugeren hjelper den med å navigere rundt i rommet og unngå hindringer. Hvis sensorene blir dekket av støv eller smuss, kan de begynne å fungere dårlig. Rengjør derfor sensorene jevnlig med en tørr mikrofiberklut.

5. Bytt batteriet ved behov

Batteriet i robotstøvsugeren har begrenset levetid, og må byttes ut når det begynner å miste kapasitet. Hvor ofte du må bytte batteriet avhenger av hvor mye du bruker robotstøvsugeren, og om batteribytte i det hele tatt er mulig.

Ved å følge disse tipsene kan du sikre at din beste robotstøvsuger fungerer optimalt og har en lang levetid.


Hvordan å velge den Beste Robotstøvsugeren

Når man skal velge den beste robotstøvsugeren, er det flere faktorer man bør vurdere. Her er noen ting man bør tenke på før man tar en beslutning:

Størrelse og form på huset

Det er viktig å tenke på størrelsen og formen på huset når man skal velge en robotstøvsuger. Hvis huset har mange rom og flere etasjer, kan det være lurt å velge en robotstøvsuger som kan navigere seg rundt på egen hånd og som har en lang kjøretid. Hvis huset har mange møbler og hindringer, bør man velge en robotstøvsuger som har god navigasjon og som kan unngå hindringer på en effektiv måte.

Sugekraft og filtrering

En annen faktor man bør vurdere er sugekraften og filtreringen til robotstøvsugeren. Hvis man har dyr eller allergier, bør man velge en robotstøvsuger som har god filtrering og som kan fange opp støv og allergener effektivt. Hvis man har mye hår eller tepper i huset, bør man velge en robotstøvsuger som har høy sugekraft for å fjerne alt støv og smuss.

Batteritid og ladetid

Batteritid og ladetid er også viktige faktorer å vurdere når man skal velge en robotstøvsuger. Hvis man har et stort hus, bør man velge en robotstøvsuger som har lang batteritid og som kan kjøre lenge uten å måtte lades opp. Hvis man har et mindre hus, kan man velge en robotstøvsuger som har kortere batteritid og som kan lades opp raskt.

Pris og merkevare

Til slutt bør man vurdere prisen og merkevaren til robotstøvsugeren. Det finnes mange forskjellige merker og modeller å velge mellom, og prisen kan variere mye. Det er viktig å velge en robotstøvsuger som passer innenfor budsjettet, men samtidig har de funksjonene man trenger. Det kan også være lurt å velge en robotstøvsuger fra en kjent og pålitelig merkevare for å være sikker på at man får god kvalitet og service.


Konklusjon

Etter å ha grundig gjennomgått og testet flere robotstøvsugere, har det blitt klart at det finnes flere gode alternativer på markedet. Hvilken robotstøvsuger som passer best for deg, avhenger av dine behov og preferanser.

For de som ønsker en robotstøvsuger med høy sugekraft og god navigering, kan Roborock Q7+ være et godt valg. Denne robotstøvsugeren har en imponerende evne til å identifisere hindringer og rengjøre på en effektiv måte.

LES OGSÅ: Gaming PC: Alt du trenger å vite for å komme deg i gang.

For de som ønsker en robotstøvsuger som fungerer godt på alle typer overflater, kan Dreame L10 Ultra være et godt valg. Denne robotstøvsugeren har en avansert navigeringsteknologi som gjør at den enkelt kan manøvrere seg rundt i hjemmet ditt.

For de som ønsker en robotstøvsuger med smart betjening, kan Roborock S8 Pro Ultra være et godt valg. Denne robotstøvsugeren kan enkelt styres via en app på smarttelefonen din, og har også en imponerende evne til å moppe og vaske gulv.

Uansett hvilken robotstøvsuger du velger, vil du kunne nyte godt av en enklere og mer effektiv rengjøring av hjemmet ditt.


Relatert til Streaming

Spillstreaming

Kom i gang med spillstreaming (2024)

I denne guiden vil vi snakke om spillstreaming og hva du trenger for å komme i gang …
Streaming Banner

Beste streamingplattform for gaming (2024)

Spillere er alltid på jakt etter de beste streamingplattformene for å vise frem ferdighetene sine, knytte kontakter med andre spillere …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på Roborock S7 og S8?

Roborock S8 har flere funksjoner enn S7. For eksempel har S8 en oppgradert moppfunksjon, som gjør at den kan vaske gulvet mer effektivt. S8 har også en bedre navigasjonsteknologi og kan derfor bevege seg mer nøyaktig og effektivt rundt i hjemmet ditt.

Hva er forskjellen på Roborock Q7 og Dreame L10 Ultra?

Dreame L10 Ultra har en kraftigere sugeevne enn Q7. Den har også en større støvbeholder og lengre batteritid. Dreame L10 Ultra har også en oppgradert navigasjonsteknologi som gjør at den kan bevege seg mer effektivt rundt i hjemmet ditt.

Hvor lang tid bruker en Robotstøvsuger?

Tiden det tar for en robotstøvsuger å rengjøre et rom, avhenger av størrelsen på rommet og modellen til robotstøvsugeren. Generelt vil de fleste robotstøvsugere bruke mellom 30 minutter og 2 timer på å rengjøre et rom.

Hvilken Robotstøvsuger er best i test hos Tek.no?

Ifølge en test utført av Tek, er Roborock S8 Pro Ultra den beste robotstøvsugeren i 2023. Denne modellen har en kraftig sugeevne og en avansert navigasjonsteknologi som gjør at den kan bevege seg effektivt rundt i hjemmet ditt.

Hvilken Robotstøvsuger har tømmestasjon?

De fleste toppmodellene har en innebygd tømmestasjon nå til dags. Disse modellene vil tømme støvbeholderen automatisk etter hver rengjøring, noe som gjør at du slipper å tømme den manuelt.

Hvilken Robotstøvsuger har lavest høyde?

Xiaomi Mi 2 Lite er en robotstøvsuger som har en lav profil og kan derfor komme seg under lave møbler og andre hindringer. Dette gjør at den kan rengjøre områder som andre robotstøvsugere ikke kan nå.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …
PlayStation 5 Plus Discord

Discord kommer til PlayStation 5

Sony forteller selv via deres egen blogg at de har blitt partnere på flere måter med Discord de siste årene, …
Thalassa: Edge of the Abyss

Thalassa: Edge of the Abyss blir utsatt

Thalassa: Edge of the Abyss, Sarepta Studios nyeste prosjekt, blir holdt tilbake for å ytterligere pusse på kvaliteten slik at …
Skull and Bones Banner

Skull and Bones får nødvendig oppdatering

Ubisofts Skull and Bones får nødoppdateringer og nytt innhold på løpende bånd, samt ytterligere ressurser for å slukke brannen de …
Xbox Games Showcase

Xbox lanserer 3 nye konsoller

Under årets Xbox Games Showcase var det en del selskapet ønsket å dele med resten av verden. Og i ett …
Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest starter i dag

Summer Game Fest er blitt en årlig konvensjon som ble lansert i 2020 av spilljournalisten Geoff Keighley. Arrangementet ble opprettet …
Killing Time: Ressurected

Killing Time får en remaster

Brutalt inspirert av Doom, får nå Killing Time en mye trengt rework. Lansert i 1995 til den legendariske 3DO-konsollen fra …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!