Best i test Trådløs Støvsuger: Toppmodellene for å gjøre rengjøringen enklere i 2024

Dyson trådløs støvsuger

Hurtigmeny


Vi har finkjemmet markedet for å finne de beste modellene

En trådløs støvsuger er en praktisk og effektiv måte å holde hjemmet rent på. Denne typen støvsuger er spesielt populær på grunn av dens bekvemmelighet og brukervennlighet. Med en trådløs støvsuger kan du enkelt og raskt rengjøre tepper, gulv og møbler uten å måtte bekymre deg for ledninger eller stikkontakter.

Er du også i markedet for en god og allsidig robotstøvsuger kan du sjekke vår samletest av robotstøvsugere her.

Det finnes mange forskjellige modeller av trådløse støvsugere på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for dine behov. Derfor kan det være lurt å se på tester og anmeldelser for å få en bedre forståelse av hvilke modeller som er de mest pålitelige og effektive. Det er viktig å finne en støvsuger som passer dine behov, og som har riktig sugekraft og batterilevetid.


Anbefalt

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …

CordlessDyson

Utvalgte Samletester

Printer Hjemmeprinter

De beste Hjemmeprinterne på markedet i 2024

Dette er de beste alternativene for hjemmeprintere i 2024, les vår omfattende guide her …
Powerbank Banner New

Beste Powerbank i 2024

Vår utfyllende test over powerbanks hjelper deg å velge riktig produkt til riktig situasjon …
Beste robotstøvsuger

De Beste Robotstøvsugerne: Våre toppvalg for en renere hverdag i 2024

Vi drar frem og tester de beste robotstøvsugerne som er ute på markedet …

Hva er en Trådløs Støvsuger?

En trådløs støvsuger er en støvsuger som ikke krever en ledning for å fungere. Den er utstyrt med et oppladbart batteri som gir den nødvendige strømmen til å suge opp smuss og støv. Trådløse støvsugere er designet for å være mer fleksible og mobile enn tradisjonelle støvsugere, da de ikke krever en stikkontakt og kan brukes overalt i hjemmet.

Trådløse støvsugere er ideelle for de som ønsker en enklere og mer praktisk måte å rengjøre hjemmet sitt på. De er spesielt nyttige for å rengjøre områder som er vanskelige å nå med en tradisjonell støvsuger, som trapper, hjørner og under møbler.

LES OGSÅ: Historien om Super Mario: En ikonisk spillserie.

En trådløs støvsuger har vanligvis en rekke forskjellige børster og funksjoner som kan brukes til å rengjøre forskjellige overflater og materialer. Noen trådløse støvsugere har også avtagbare håndholdte enheter som kan brukes til å rengjøre mindre områder eller møbler.

Det er viktig å merke seg at trådløse støvsugere ikke er like kraftige som tradisjonelle støvsugere som er koblet til en stikkontakt. De har også begrenset driftstid på grunn av batterikapasiteten. Derfor er det viktig å velge en trådløs støvsuger med tilstrekkelig batterikapasitet for å dekke dine rengjøringsbehov.


Topp 5 Trådløse Støvsugere

Trådløse støvsugere er en praktisk og effektiv måte å holde hjemmet rent uten å måtte drasse på en tung støvsuger og ledning. Her er en liste over de 5 beste trådløse støvsugerne på markedet i 2023, basert på ekspertenes tester og vurderinger.

Iiglo Håndholdt trådløst støvsuger 2 in 1

Iiglo Håndholdt trådløst støvsuger 2 in 1 er en allsidig og kraftig støvsuger som kan brukes både som håndholdt og som stangstøvsuger. Den har en sugekraft på 9kPa og en batteritid på opptil 45 minutter. Med en vekt på kun 1,6 kg er den lett å manøvrere og enkel å bruke.

Iiglo Håndholdt Støvsuger

Den trådløse støvsugeren fra iiglo er et uunnværlig apparat for hjemmet ditt, og gir deg støvsuging på flere overflater, inkludert tepper, fliser og tregulv. For å være enkel å håndtere veier denne trådløse støvsugeren bare 1,6 kg

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Dyson V10 Origin Trådløs Støvsuger

Dyson V10 Origin Trådløs Støvsuger er en av de mest populære trådløse støvsugerne på markedet. Den har en sugekraft på 151 AW og en batteritid på opptil 60 minutter. Den er utstyrt med et avansert filtreringssystem som fanger opp 99,97 % av partikler og allergener samtidig som den har 3 kraftige moduser.

Dyson V10 Origin

Dyson V10 Origin støvsuger leverer opptil 60 minutter med sterk sugekraft som ikke avtar. Den har 3 kraftige moduser og en 0.7l beholder som gjør rengjøringen til en drøm i hjemmet.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Philips XC8349/01 Highlander Aqua Plus Total Clean

Philips XC93499/01 Highlander Aqua Plus Total Clean er en innovativ trådløs støvsuger som er spesielt designet for å nå vanskelig tilgjengelige områder samtidig som den vasker gulvet. Den har en ladetid på ca 5 timer og en batteritid på opptil 80 minutter. Med sitt 360-graders ekstra munnstykke kan den enkelt komme til i alle kriker og kroker.

Philips XC9349/01 Highlander Aqua Plus Total Clean

Philips’ trådløse støvsuger i 8000-serien Aqua Plus har det unike Aqua-munnstykket som rengjør ulike støvtyper samtidig, fra støv til vanskelige flekker.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Dyson V15 Detect Absolute trådløs støvsuger

Dyson V15 Detect Absolute trådløs støvsuger er en annen populær trådløs støvsuger fra Dyson. Den har en sugekraft på 240 AW og en batteritid på opptil 60 minutter. Den er utstyrt med et avansert filtreringssystem som fanger opp 99,97 % av partikler og allergener, og er utviklet med spesiell tanke på hjem med husdyr.

Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute er utviklet for hjem med kjæledyr eller for daglig. V15 gir nesten helt lydløs rengjøring.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Roborock Dyad Pro Trådløs Støvsuger

Roborock Dyad Pro Trådløs Støvsuger er en trådløs støvsuger midt på treet som likevel har god sugekraft og batteritid. Den har en sugekraft på 17kPa og en batteritid på opptil 43 minutter. Den er utstyrt med et flerlags filtreringssystem som fanger opp støv og allergener og et 2-i-1 vask og støvsugersystem. Ifølge Tek.no ble denne kåret til best i test våtstøvsuger i 2023.

Roborock Dyad Pro

Roborock Dyad Pro er en allsidig 2-i-1 støvsuger og moppe med DyadPowerTM for å beseire både vått og tørt flekker, og et selvrensende og tørkende system.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Hvordan vi testet

For å finne de beste trådløse støvsugerne på markedet, gjennomførte teamet en omfattende test. Testen inkluderte en rekke variabler som batteritid, sugeevne, brukervennlighet, og mer.

Først og fremst ble hver støvsuger testet for batteritid. Vi testet hver støvsuger på full styrke for å se hvor lenge batteriet ville vare. De målte også tiden det tok å lade batteriet fullt.

Så ble sugeevnen testet. Vi brukte en rekke materialer som ris, hår, og smuler for å se hvor effektiv hver støvsuger var. De målte også hvor mye støv og smuss hver støvsuger klarte å plukke opp fra tepper og harde gulv.

Brukervennligheten ble også testet. Vi vurderte hvor enkelt det var å bytte tilbehør, tømme støvbeholderen, og navigere rundt i rommet mens man støvsuger.

Til slutt ble hver støvsuger vurdert for design og pris. Vi vurderte hvor godt hver støvsuger så ut og hvor mye den kostet i forhold til konkurrentene.

Resultatene av testen ble brukt til å bestemme hvilke trådløse støvsugere som var best for forbrukerne.


CordlessDyson15

Siste Guider

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
Kick Streaming Banner Clean

Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

La oss gå gjennom hvorfor Kick burde være din neste destinasjon for streaming …

Fordeler og ulemper med trådløse støvsugere

Trådløse støvsugere har blitt stadig mer populære de siste årene. Mens tradisjonelle støvsugere krever en stikkontakt og en ledning, gir trådløse støvsugere frihet til å bevege seg rundt i hjemmet uten å begrenses av en ledning. Men hva er egentlig fordelene og ulempene ved trådløse støvsugere?

Fordeler

Bevegelsesfrihet

En av de største fordelene med trådløse støvsugere er at de gir bevegelsesfrihet. Man kan enkelt bevege seg rundt i hjemmet uten å måtte bekymre seg for å bytte stikkontakt eller at ledningen ikke når frem. Dette gjør det lettere å støvsuge trapper og andre vanskelig tilgjengelige områder.

Enkel å bruke

Trådløse støvsugere er også enkle å bruke. De er vanligvis lettere og mer kompakte enn tradisjonelle støvsugere, noe som gjør dem enklere å manøvrere. De fleste modellene har også enkel tilgang til støvbeholderen, noe som gjør det raskt og enkelt å tømme den.

Miljøvennlig

Trådløse støvsugere er også mer miljøvennlige enn tradisjonelle støvsugere. De bruker mindre energi, og de fleste modellene har også utskiftbare batterier, noe som betyr at man kan beholde støvsugeren i flere år uten å måtte kjøpe en helt ny.

Ulemper

Batteritid

En av de største ulempene med trådløse støvsugere er batteritiden. De fleste modellene har en begrenset batteritid, som kan variere fra 20 til 60 minutter avhengig av modellen. Dette kan være en utfordring hvis man har et større hjem eller hvis man trenger å støvsuge grundig.

Sugekraft

En annen ulempe med trådløse støvsugere er at de ofte har mindre sugekraft enn tradisjonelle støvsugere. Dette kan være et problem hvis man har dyr eller hvis man har tepper eller andre overflater som krever mer kraftig støvsuging.

Pris

Trådløse støvsugere kan også være dyrere enn tradisjonelle støvsugere. Dette skyldes ofte at teknologien er nyere og mer avansert, og at batteriene kan være kostbare å produsere. Dette kan være en utfordring for de som har et stramt budsjett.

I sum har trådløse støvsugere både fordeler og ulemper. Det er viktig å vurdere hva som er viktigst for ens behov før man bestemmer seg for hvilken type støvsuger man skal kjøpe.


Funksjoner å se etter i Trådløse Støvsugere

Trådløse støvsugere har blitt stadig mer populære, og det kan være vanskelig å velge den beste modellen. Det er viktig å se etter visse funksjoner når du velger en trådløs støvsuger. Her er noen funksjoner som kan være nyttige å se etter:

Batteritid

Batteritiden er en viktig faktor å vurdere når du velger en trådløs støvsuger. Batteritiden kan variere fra modell til modell, og det er viktig å velge en modell med tilstrekkelig batteritid for dine behov. Noen modeller kan ha en batteritid på opptil 60 minutter, mens andre kan ha en batteritid på bare 20 minutter.

Sugekraft

Sugekraften er en annen viktig faktor å vurdere når du velger en trådløs støvsuger. En modell med høy sugekraft vil være mer effektiv til å fjerne smuss og støv fra gulv og tepper. Det er viktig å velge en modell med tilstrekkelig sugekraft for dine behov.

Vekt

Vekten på en trådløs støvsuger kan variere fra modell til modell. Det er viktig å velge en modell som er lett å håndtere og ikke for tung å bære rundt i huset. Noen modeller kan veie så lite som 1,5 kg, mens andre kan veie opp til 4 kg.

Filtrering

Filtrering er en viktig funksjon å se etter i en trådløs støvsuger. En modell med god filtrering vil fjerne støv og allergener fra luften mens du støvsuger. Det kan være lurt å velge en modell med HEPA-filtrering, som kan fange opp små partikler og allergener.

Tilbehør

Tilbehør som børster og munnstykker kan være nyttige når du støvsuger forskjellige overflater og områder i huset. Det kan være lurt å velge en modell som leveres med et bredt utvalg av tilbehør for å gjøre støvsugingen mer effektiv og allsidig.


Hvordan å velge den beste Trådløse Støvsugeren

Når du skal velge den beste trådløse støvsugeren, er det flere faktorer du bør vurdere. Her er noen tips som kan hjelpe deg å finne den riktige modellen for deg:

Sugekraft

Sugekraften er en av de viktigste faktorene å vurdere når du skal velge en trådløs støvsuger. Velg en modell med tilstrekkelig sugekraft for å fjerne skitt og støv fra gulv og tepper.

Batteritid

Batteritiden er en annen viktig faktor å vurdere. Sørg for å velge en modell med tilstrekkelig batteritid til å fullføre rengjøringen uten å måtte lade opp flere ganger. Batteritiden varierer fra modell til modell, så det kan være lurt å velge en modell med lengst mulig batteritid.

Vekt og størrelse

Vekt og størrelse er også viktige faktorer å vurdere når du skal velge en trådløs støvsuger. Velg en modell som er lett og enkel å manøvrere rundt i hjemmet ditt. En modell som er for stor eller tung kan være vanskelig å håndtere og kan gjøre rengjøringen mer krevende.

Tilbehør

Tilbehør som børster og munnstykker kan gjøre rengjøringen mer effektiv og allsidig. Velg en modell som leveres med tilbehør som passer til dine rengjøringsbehov. Noen modeller leveres med flere tilbehør enn andre, så det kan være lurt å velge en modell som har det tilbehøret du trenger.

Pris

Pris er også en faktor å vurdere når du skal velge en trådløs støvsuger. Prisene varierer fra modell til modell, så det kan være lurt å velge en modell som passer til ditt budsjett. Husk at en dyrere modell ikke nødvendigvis betyr at den er bedre enn en billigere modell.


Vedlikehold av Trådløse Støvsugere

For å sikre at trådløse støvsugere fungerer optimalt og har en lang levetid, er det viktig å vedlikeholde dem regelmessig. Her er noen tips for å holde trådløse støvsugere i god stand:

  • Rengjøring av filteret: Filteret i trådløse støvsugere bør rengjøres jevnlig for å unngå at støv og smuss bygger seg opp og reduserer sugeeffekten. Følg produsentens instruksjoner for å rengjøre filteret, og bytt det ut når det begynner å bli slitt.
  • Tømming av støvbeholderen: Støvbeholderen i trådløse støvsugere bør tømmes etter hver bruk, eller når den er halvfull. Dette vil sikre at støvsugeren har optimal sugeeffekt og forhindre at støv og smuss bygger seg opp og skader motoren.
  • Rengjøring av børstehodet: Børstehodet på trådløse støvsugere kan samle opp hår og tråder som kan redusere sugeeffekten. Rengjør børstehodet jevnlig med en børste eller klut for å fjerne hår og tråder.
  • Lading av batteriet: Batteriet i trådløse støvsugere bør lades regelmessig for å sikre at støvsugeren har tilstrekkelig strøm til å utføre oppgavene. Følg produsentens instruksjoner for lading av batteriet.
  • Oppbevaring av støvsugeren: Trådløse støvsugere bør oppbevares på en tørr og ren plass når de ikke er i bruk. Dette vil forhindre at støv og smuss bygger seg opp og reduserer sugeeffekten.

Konklusjon

Etter å ha gjennomgått flere tester av trådløse støvsugere, er det klart at det er et stort utvalg av modeller å velge mellom. Det er viktig å finne en støvsuger som passer til ens eget behov, enten det er en stangstøvsuger eller en håndholdt modell.

Noen modeller skiller seg ut som de beste på markedet. Roborock Dyad Pro er kåret til best i test av Tek.no, og den har også fått gode anmeldelser fra andre eksperter. Iiglo Håndholdt Støvsuger er et godt kjøp for de som ønsker en billigere modell, mens Dyson V15 Detect er en håndholdt støvsuger med støvdeteksjon-laser som skiller seg ut med sin innovative teknologi.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC: En komplett guide for nybegynnere i 2024.

Det er viktig å merke seg at selv om trådløse støvsugere har blitt stadig bedre de siste årene, er de fortsatt ikke like kraftige som tradisjonelle støvsugere med ledning. Batteritiden kan også variere betydelig mellom modellene, og det kan være lurt å sjekke at støvsugeren har tilstrekkelig batteritid for ens eget bruk.

Generelt sett er trådløse støvsugere en praktisk og effektiv løsning for de som ønsker å gjøre rengjøringen enklere og mer fleksibel. Det er viktig å gjøre grundig research før man investerer i en støvsuger, for å finne en modell som passer til ens eget behov og budsjett.


Siste Anbefalte

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
Topp 10 Beste Spill 2024

Topp 10 beste spill vi forventer blir store i 2024

Spillåret 2024 vil kanskje ikke bli like stort som fjoråret, men vi har likevel noen forventninger til hva som blir …

Ofte stilte spørsmål

Hvilken Trådløs Støvsuger ble Best i test 2023?

Ifølge en trådløs støvsuger test fra 2023 gjort av Tek.no, ble Roborock Dyad Pro kåret til den beste trådløse våtstøvsugeren på markedet. Denne støvsugeren har en kraftig sugekraft og multifunksjonelle tilbehør, og batteriet er plassert ved håndtaket, noe som gjør det enkelt å styre.

Er Trådløs Støvsuger bra nok?

Ja, trådløse støvsugere kan være like effektive som kablede støvsugere. De fleste trådløse støvsugere har nå en sugekraft som er sterk nok til å takle de fleste rengjøringsoppgaver i hjemmet.

Hvor mye watt bør man ha på en Trådløs Støvsuger?

Wattstyrken på en støvsuger er ikke alltid en indikator på sugekraften. En støvsuger med høyere wattstyrke vil bruke mer strøm, men det betyr ikke nødvendigvis at den har bedre sugekraft. Det er viktigere å se på sugekraften og effektiviteten til støvsugeren.

Hvor mange dB har en Trådløs Støvsuger?

Støynivået på en støvsuger kan variere fra modell til modell. De fleste støvsugere har en støynivå på mellom 70-80 dB. Høyere dB betyr mer støy.

Har Trådløs Støvsugere også vaskefunksjon?

I en støvsugertest med vaskefunksjon fra 2023, ble Roborock Dyad Plus og Philips XC9349/01 Highlander Aqua Plus Total Clean kåret til en av de beste støvsugeren med vaskefunksjon. Denne støvsugeren har en integrert vanntank og en spesiell børste som gjør at den kan støvsuge og vaske gulvet samtidig.


Siste Nyheter

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …
PlayStation 5 Plus Discord

Discord kommer til PlayStation 5

Sony forteller selv via deres egen blogg at de har blitt partnere på flere måter med Discord de siste årene, …
Thalassa: Edge of the Abyss

Thalassa: Edge of the Abyss blir utsatt

Thalassa: Edge of the Abyss, Sarepta Studios nyeste prosjekt, blir holdt tilbake for å ytterligere pusse på kvaliteten slik at …
Skull and Bones Banner

Skull and Bones får nødvendig oppdatering

Ubisofts Skull and Bones får nødoppdateringer og nytt innhold på løpende bånd, samt ytterligere ressurser for å slukke brannen de …
Xbox Games Showcase

Xbox lanserer 3 nye konsoller

Under årets Xbox Games Showcase var det en del selskapet ønsket å dele med resten av verden. Og i ett …
Summer Game Fest 2023

Summer Game Fest starter i dag

Summer Game Fest er blitt en årlig konvensjon som ble lansert i 2020 av spilljournalisten Geoff Keighley. Arrangementet ble opprettet …
Killing Time: Ressurected

Killing Time får en remaster

Brutalt inspirert av Doom, får nå Killing Time en mye trengt rework. Lansert i 1995 til den legendariske 3DO-konsollen fra …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!