Hjemmeprintere: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Printer Hjemmeprinter

Test av hjemmeprintere er en viktig oppgave for de som ønsker å kjøpe en printer til hjemmebruk. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal velge riktig printer, som for eksempel hastighet, kvalitet på utskriftene, kostnader og funksjoner. Derfor er det viktig å lese grundige tester og anmeldelser for å finne den beste hjemmeprinteren som passer ens behov.

En god hjemmeprinter bør ha en god balanse mellom hastighet og kvalitet på utskriftene. Det er også viktig å finne en printer som er enkel å bruke og vedlikeholde, og som har lave kostnader for blekk eller toner. I tillegg kan funksjoner som trådløs tilkobling og mulighet for dobbeltsidig utskrift være nyttige for mange brukere.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de beste hjemmeprinterne som har blitt testet og anmeldt av eksperter. Vi vil se på fordeler og ulemper ved hver printer, og gi deg en oversikt over hva du kan forvente deg av hver modell.

HomePrinterScreen

Hva er en hjemmeprinter

En hjemmeprinter er en enhet som brukes til å skrive ut dokumenter og bilder i hjemmet. Hjemmeprintere kan være både blekk- og laserskrivere, og de kan være både multifunksjonelle og enkle skrivere. Multifunksjonelle skrivere kan også skanne og kopiere dokumenter, mens enkle skrivere bare kan skrive ut.

Hjemmeprintere er vanligvis mindre i størrelse og mindre kraftige enn kontorprintere. De er også vanligvis billigere og mer kompakte. Hjemmeprintere er ideelle for de som trenger å skrive ut dokumenter og bilder i små mengder.

LES OGSÅ: Norske Engasjement rundt Gaming.

De fleste hjemmeprintere kan skrive ut på vanlig papir, fotopapir og kartong. Noen skrivere kan også skrive ut på CD-er og DVD-er. Det er viktig å velge en skriver som passer til dine behov. Hvis du trenger å skrive ut bilder i høy kvalitet, bør du velge en skriver som er spesielt designet for dette formålet.

Når du velger en hjemmeprinter, bør du vurdere faktorer som kostnad, utskriftskvalitet, hastighet og funksjoner. Det er også viktig å velge en skriver som er enkel å bruke og vedlikeholde.

Forskjellige typer hjemmeprintere

Når du skal velge en hjemmeprinter, er det viktig å vite hvilken type printer som passer best for dine behov. Det finnes tre hovedtyper av hjemmeprintere: Inkjet Printere, Laser Printere og Multifunksjon Printere.

Inkjet Printere

Inkjet printere er en populær type hjemmeprinter som bruker blekkpatroner til å skrive ut bilder og dokumenter. Disse printerne er vanligvis rimelige og har god utskriftskvalitet for fargebilder. De er også i stand til å skrive ut på en rekke forskjellige papirtyper og størrelser. Inkjet printere passer best for de som ønsker å skrive ut bilder og fargegrafikk hjemme.

Laser Printere

Laser printere bruker tonerkassetter i stedet for blekkpatroner og produserer høykvalitetsutskrifter i svart-hvitt. Disse printerne er vanligvis raskere enn inkjet printere og har lavere kostnad per side. Laser printere passer best for de som ønsker å skrive ut tekstbaserte dokumenter og ikke trenger å skrive ut fargebilder.

Multifunksjons printere

Multifunksjon printere, også kjent som alt-i-ett-printere, er en type hjemmeprinter som kan skrive ut, kopiere, skanne og sende faks. Disse printerne kan være enten inkjet eller laser, og de er ideelle for de som ønsker en alt-i-ett-løsning for sitt hjemmekontor eller hjemmebruk. Multifunksjon printere kan være litt dyrere enn enkeltfunksjonsprintere, men de gir deg flere funksjoner i en enhet.

Når du velger en hjemmeprinter, er det viktig å vurdere dine behov og budsjett. Hvis du ønsker å skrive ut fargebilder, kan en inkjet printer være det beste valget. Hvis du trenger å skrive ut store mengder tekstbaserte dokumenter, kan en laserprinter være mer egnet. Hvis du ønsker en alt-i-ett-løsning, kan en multifunksjonsprinter være det beste valget.

Hvordan velge en hjemmeprinter

Når man skal velge en hjemmeprinter, er det flere faktorer man bør vurdere. I denne seksjonen vil vi se nærmere på de viktigste faktorene som kan påvirke ditt valg av hjemmeprinter.

Utskriftskvalitet

Utskriftskvalitet er en av de viktigste faktorene å vurdere når man skal velge en hjemmeprinter. Det er viktig å velge en printer som kan skrive ut bilder og dokumenter med høy kvalitet. Det er også viktig å velge en printer som kan skrive ut på forskjellige papirtyper og størrelser.

For å vurdere utskriftskvaliteten kan man se på oppløsningen til printeren. Jo høyere oppløsning, jo bedre kvalitet vil utskriftene ha. Det kan også være lurt å se på anmeldelser fra andre brukere for å få en bedre forståelse av utskriftskvaliteten.

Utskriftshastighet

Utskriftshastighet er også en viktig faktor å vurdere når man skal velge en hjemmeprinter. Hvis man har behov for å skrive ut mange dokumenter eller bilder, kan det være lurt å velge en printer som skriver ut raskt.

For å vurdere utskriftshastigheten kan man se på antall sider per minutt (ppm) som printeren kan skrive ut. Jo høyere antall ppm, jo raskere vil printeren skrive ut dokumenter og bilder.

Kostnad

Kostnad er en annen viktig faktor å vurdere når man skal velge en hjemmeprinter. Det er viktig å velge en printer som passer innenfor budsjettet ditt, samtidig som den har de funksjonene du trenger.

Det kan også være lurt å se på kostnadene for blekk eller toner, da dette kan utgjøre en stor del av totalkostnaden over tid. Noen printere kan ha høyere kostnader for blekk eller toner, selv om selve printeren er billigere.

Tilleggsfunksjoner

Tilleggsfunksjoner kan være en annen faktor å vurdere når man skal velge en hjemmeprinter. Noen printere kan ha ekstra funksjoner som skanning, kopiering og faksing. Det kan også være lurt å se etter printere som har trådløs tilkobling eller muligheten til å skrive ut fra mobile enheter.

LES OGSÅ: Din nye Gaming PC: Alt du trenger å vite for å komme i gang.

Det er viktig å velge en printer som har de tilleggsfunksjonene som passer til dine behov. Det kan også være lurt å se på anmeldelser fra andre brukere for å få en bedre forståelse av hvordan tilleggsfunksjonene fungerer i praksis.

Beste hjemmeprintere: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Når det gjelder å finne den beste hjemmeprinteren på markedet, er det mange faktorer som spiller inn. Noen vil kanskje prioritere pris, mens andre vil ha en printer som kan skrive ut høykvalitets fotoutskrifter. Uansett hva behovene dine er, har vi funnet de beste hjemmeprinterne på markedet.

1. Det beste budsjettvalget

Hvis du ønsker å spare penger på en hjemmeprinter, er Epson Expression Home XP-5200 et utmerket valg. Denne kompakte og brukervennlige skriveren leverer god utskriftskvalitet og er perfekt for hjemmebruk. Den støtter automatisk tosidig utskrift og har en papirkapasitet på 150 ark, noe som gjør den praktisk og effektiv for daglige utskriftsbehov.

XP-5200 bruker Epsons PrecisionCore-teknologi, som gir skarpe og klare utskrifter. Skriveren har også en 2,4-tommers fargeskjerm for enkel navigasjon. Den kan skrive ut 14 sider per minutt i svart-hvitt og 7,5 sider per minutt i farger. Med trådløs tilkobling og støtte for mobilutskrift, inkludert Apple AirPrint og Google Cloud Print, er den svært fleksibel for ulike utskriftsbehov.

Epson Expression Home XP-5200

Epson Expression Home XP-5200 er en av de beste printerne på budsjett, denne leverer både på størrelse av printer og funksjon, samt kvalitet på utskrift.

Fordeler:
 • Perfekt til hverdagsbruk
 • Automatisk tosidig utskrift
 • Ethernet & WiFi-tilkoblingsmuligheter
Ulemper:
 • Kun plass til 150 ark
 • Utskriftshastighet kunne vært bedre
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

2. Den beste fotoskriveren

Hvis du vil ha en hjemmeprinter som kan skrive ut høykvalitets fotoutskrifter, bør du vurdere Epson Expression Photo XP-970. Denne skriveren tilbyr en oppløsning på opptil 5760 x 1440 dpi, noe som sikrer klare og levende farger. Den bruker seks fargepatroner (Claria Photo HD-blekk) som inkluderer lys cyan og lys magenta for å gi jevnere overganger og mer nøyaktige hudtoner i fotoutskriftene dine. Skriveren kan lage kantløse utskrifter opptil 11″ x 17″, og leverer 4″ x 6″ bilder på så lite som 11 sekunder, noe som gjør den rask og effektiv for hjemmebruk​.

XP-970 er også svært brukervennlig med en 4,3-tommers berøringsskjerm som gjør det enkelt å navigere gjennom menyene. Den støtter trådløs utskrift via Wi-Fi Direct, og du kan skrive ut fra mobile enheter ved hjelp av Epson iPrint-appen, Apple AirPrint eller Google Cloud Print. Skanneren har en oppløsning på 4800 dpi, noe som gir skarpe og detaljerte skanninger. Med sine funksjoner for spesialmedieutskrift kan du også skrive ut direkte på CD/DVD-er og andre spesialpapirer, noe som gir ekstra kreativ fleksibilitet.

Epson Expression Photo XP-970

Epson Expression Photo XP-970 er en av de beste printerne for fotoutskriving på hjemmebasis. Her får du en printer med høy kvalitet som kan forevige verdifulle fotografier på vegg.

Fordeler:
 • Støtter opptil A3-papir
 • 5760x1440 dpi oppløsning
 • USB, Ethernet & WiFi
Ulemper:
 • Litt knotete å sette opp
 • Noe tregere enn noen konkurrenter
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

3. Det beste for små bedrifter

Hvis du har en liten bedrift eller jobber hjemmefra, er Brother MFC-L2750DW en utmerket skriver. Den har en utskriftshastighet på opptil 36 sider per minutt og støtter automatisk tosidig utskrift. Skriveren kan skanne, kopiere og fakse, og har en automatisk dokumentmater som håndterer opptil 50 ark​​.

Brother MFC-L2750DW tilbyr flere tilkoblingsmuligheter, inkludert Wi-Fi, Ethernet og USB, samt mobile utskriftsløsninger som AirPrint og NFC. Den er også utstyrt med skann til sky-funksjoner, noe som gjør det enkelt å lagre dokumenter direkte til tjenester som Dropbox og Google Drive. Med høy skanneoppløsning og omfattende sikkerhetsfunksjoner, er denne skriveren ideell for små bedrifter​​.

Brother MFC-L2750DW Multifunksjonsskriver

Brother MFC-L2750DW er den perfekte multifunksjonsskriveren som passer for oppstartsbedriften eller de som er kommet litt godt i gang. Her får du hastighet og driftssikkerhet i en og samme pakke.

Fordeler:
 • Kompakt skriver
 • NFC, WiFi & Ethernet-tilkobling
 • Utskrift fra skylagringstjenester
Ulemper:
 • Kun 36 sider per minutt
 • Maxkapasitet på 250 ark
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

4. Det beste for mellomstore og større bedrifter

HP Color LaserJet Enterprise M555x er en kraftig fargelaserprinter designet for mellomstore til store arbeidsgrupper, med en utskriftshastighet på opptil 40 sider per minutt og støtte for automatisk tosidig utskrift. Den er ideell for miljøer med høye sikkerhetskrav, takket være avanserte sikkerhetsfunksjoner. Med en månedlig kapasitet på opptil 80 000 sider, kan den håndtere store utskriftsvolumer effektivt. Wi-Fi og Ethernet-tilkobling gir fleksibilitet for ulike kontoroppsett​.

Printeren tilbyr flere tilkoblingsmuligheter, inkludert USB og NFC, og støtter mobil utskrift via HP ePrint, Apple AirPrint og Mopria. Med høykapasitets tonerpatroner og energieffektiv design, er den både kostnadseffektiv og miljøvennlig. Sikkerhetsfunksjoner som kryptert kommunikasjon og HP JetAdvantage Security Manager gjør den trygg og pålitelig.

HP Color LaserJet Enterprise M555x

HP Color LaserJet Enterprise M555x er en god fargelaserprinter for mellomstore til store bedrifter. Den skriver ut opptil 40 sider per minutt og støtter automatisk tosidig utskrift. Den støtter WiFi, USB 2.0, og har Gigabit LAN-overføring.

Fordeler:
 • Passer til mellomstore og større bedrifter
 • Høyt volum og kapasitet
 • WiFi & Ethernet-tilkobling
 • Gode sikkerhetsfunksjoner
Ulemper:
 • Passer ikke for hjemmebruk
 • Litt stor
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

5. Beste premium dokumentscanner for hjemmet og på jobb

Epson FastFoto FF-680W er en avansert dokumentskanner som er spesielt designet for rask og effektiv digitalisering av fotografier og dokumenter. Denne skanneren er kjent for sin imponerende hastighet og høye bildekvalitet, noe som gjør den ideell for både private og profesjonelle brukere som ønsker å bevare sine fysiske minner i digitalt format.

FastFoto FF-680W er utstyrt med brukervennlig programvare som gjør det enkelt å organisere, redigere og dele skannede bilder. Programvaren inkluderer funksjoner som automatisk beskjæring, rotasjon, fargegjenoppretting og korrigering av røde øyne, noe som gir en problemfri skanneopplevelse.

Epson FastFoto FF-680W

Epson FastFoto FF-680W dokumentscanner er den ultimate løsningen for rask og enkel digitalisering av dine dyrebare minner. Denne scanneren er en av verdens raskeste personlige fotoscannere, og kan scanne et bilde i høy oppløsning på få sekunder.

Fordeler:
 • Ekstrem hastighet
 • Bevarer og digitaliserer dyrebare minner
 • Høy kvalitet på 600 dpi
 • Automatisk mating på opptil 36 dokumenter
Ulemper:
 • Noe stiv pris
 • Litt større enn andre personlige scannere
Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Uansett hva dine behov er, er det viktig å finne en hjemmeprinter eller printer til jobb som passer til både dine krav og ditt budsjett. En god printer skal være pålitelig, brukervennlig og i stand til å håndtere alle dine utskriftsoppgaver, enten det er dokumenter, bilder eller store utskriftsvolumer. Ved å velge en av de beste hjemmeprinterne på markedet, kan du være sikker på at du får en skriver som leverer høy kvalitet og som er kostnadseffektiv i drift.

Det finnes mange alternativer på markedet, fra budsjettvennlige modeller til premium skrivere med avanserte funksjoner. Ved å investere i en kvalitetsprinter, sikrer du deg funksjoner som trådløs tilkobling, høy utskriftshastighet, god oppløsning og muligheter for automatisk tosidig utskrift. Å velge riktig printer handler om å balansere behovene dine mot kostnadene, og med riktig valg kan du få en printer som gir deg problemfri ytelse og langvarig verdi.

Husk blekkpatroner og tonere til din printer

Pixojet Blekkpatroner

Blekkpatroner er essensielle for din hjemmeprinter. Uten dem kan du ikke skrive ut noe, så det er viktig å alltid ha ekstra patroner tilgjengelig. Det er frustrerende å gå tom for blekk akkurat når du trenger en utskrift som mest.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Blekkpatroner er avgjørende for å kunne bruke en blekkskriver, da de inneholder det flytende blekket som overføres til papiret. De kommer vanligvis i fire farger: cyan, magenta, gul og svart (CMYK), som kombineres for å produsere ulike farger i utskriftene. Å ha ekstra blekkpatroner tilgjengelig er viktig for å unngå å gå tom for blekk når man trenger å skrive ut noe viktig.

Høykapasitets blekkpatroner, eller XL-patroner, inneholder mer blekk og varer derfor lenger, noe som kan være mer kostnadseffektivt for de som skriver ut mye. Det anbefales å bruke originale blekkpatroner fra skriverens produsent for å sikre best mulig utskriftskvalitet og unngå problemer som lekkasje eller skader på skriveren​.

Pixojet Tonere

Tonerkassetter er nødvendige for å holde printeren din i gang. Uten toner kan du ikke skrive ut noe som helst, så det er smart å alltid ha ekstra kassetter tilgjengelig. Det er spesielt irriterende å gå tom for toner når du virkelig trenger en viktig utskrift.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Tonerkassetter er essensielle for å kunne bruke en laserskriver, da de inneholder tonerpulveret som smeltes på papiret for å lage tekst og bilder. Tonerkassetter kommer vanligvis i fire farger: cyan, magenta, gul og svart (CMYK), og disse kombineres for å produsere et bredt spekter av farger i utskriftene. Det er viktig å ha ekstra tonerkassetter tilgjengelig for å unngå avbrudd i utskriftsarbeidet, spesielt når man har behov for å skrive ut store volumer.

Originale tonerkassetter fra skriverens produsent anbefales for å sikre optimal utskriftskvalitet og for å unngå potensielle problemer som kan oppstå med kompatible eller etterfylte kassetter. Høykapasitets tonerkassetter er også tilgjengelige, og disse inneholder mer toner, noe som reduserer hyppigheten av bytter og kan være mer kostnadseffektivt for de som skriver ut mye​

Ta en titt på kontorrekvisita

Kontorrekvisita er essensielt for å opprettholde effektiviteten og produktiviteten på en arbeidsplass, og det samme gjelder hjemme. Her er noen grunner til hvorfor kontorrekvisita er viktig:

 • Organisering og struktur: Permer, mapper og etiketter holder dokumenter organisert, noe som gjør informasjon lett tilgjengelig og reduserer rot, som øker produktiviteten.
 • Effektivitet og produktivitet: Nødvendige verktøy som penner og papir lar ansatte jobbe uten avbrudd, slik at de kan fokusere og fullføre oppgaver raskere.
 • Profesjonell presentasjon: Kvalitetsrekvisita forbedrer utseendet på dokumenter og presentasjoner, viktig ved møter eller utsendelser til kunder.
 • Medarbeidertilfredshet og stressreduksjon: Tilgang til god kontorrekvisita øker medarbeidertilfredshet og reduserer stress, noe som skaper et harmonisk arbeidsmiljø.
Pixojet Kontorrekvisita

Kontorrekvisita er viktig for effektivitet og produktivitet. Organiseringsverktøy som permer hjelper med å finne informasjon raskt. Kvalitetsrekvisita som penner gir en profesjonell presentasjon og tilgang til nødvendig utstyr sikrer uavbrutt arbeid.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Vedlikehold av hjemmeprintere

Å vedlikeholde en hjemmeprinter er viktig for å sikre at den fungerer optimalt og at utskriftene er av høy kvalitet. Det er to hovedområder som man må fokusere på når man skal vedlikeholde en hjemmeprinter: rengjøring og utskifting av blekkpatroner.

Rengjøring

Rengjøring av hjemmeprinteren er en viktig del av vedlikeholdet. Støv, papirpartikler og annet smuss kan samle seg opp inne i printeren og påvirke utskriftskvaliteten. Det anbefales å rengjøre printeren hver tredje måned eller etter hver 500 utskrift.

Følgende enkle trinn kan hjelpe deg med å rengjøre hjemmeprinteren din:

 • Slå av printeren og trekk ut strømledningen fra stikkontakten.
 • Åpne printeren og fjern eventuelle papirstykker eller andre fremmedlegemer.
 • Bruk en myk klut eller en pensel til å fjerne støv og smuss fra innsiden av printeren.
 • Rengjør skrivehodet med en spesiell rengjøringsløsning eller en fuktig klut.
 • Sett inn papir og test utskriftskvaliteten.

Utskifting av blekkpatroner

Utskifting av blekkpatroner er en annen viktig del av vedlikeholdet. Blekkpatroner må byttes ut når de er tomme eller når utskriftskvaliteten begynner å bli dårlig. Det anbefales å sjekke blekknivået regelmessig for å unngå at skriveren går tom for blekk.

Følgende trinn kan hjelpe deg med å bytte ut blekkpatronene:

 • Slå av printeren og trekk ut strømledningen fra stikkontakten.
 • Åpne printeren og finn blekkpatronene.
 • Fjern den gamle blekkpatronen ved å trykke på utløserknappen og dra den ut.
 • Sett inn den nye blekkpatronen og trykk den på plass til du hører en klikkelyd.
 • Sett inn papir og test utskriftskvaliteten.

Ved å følge disse enkle trinnene kan du sikre at hjemmeprinteren din fungerer optimalt og at utskriftene er av høy kvalitet.

Miljøpåvirkning av hjemmeprintere

Hjemmeprintere kan ha en betydelig miljøpåvirkning på grunn av bruken av papir og blekkpatroner. Papirproduksjon og avfall fra papir utgjør en stor del av den totale miljøpåvirkningen fra hjemmeprintere.

En måte å redusere miljøpåvirkningen av hjemmeprintere er å bruke resirkulert papir og resirkulere papiravfallet. Noen hjemmeprintere har også funksjoner som gjør det mulig å skrive ut på begge sider av papiret, noe som kan redusere mengden papir som brukes.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC: En komplett guide for nybegynnere i 2024.

Blekkpatroner kan også ha en negativ innvirkning på miljøet. De inneholder kjemikalier og metaller som kan skade miljøet hvis de ikke blir håndtert riktig. Noen produsenter tilbyr resirkulering av blekkpatroner, og det kan være en god idé å undersøke dette alternativet når man kjøper en ny hjemmeprinter.

En annen måte å redusere miljøpåvirkningen av hjemmeprintere på er å velge en modell som bruker mindre strøm. Noen hjemmeprintere har også en automatisk av-funksjon som slår av skriveren når den ikke er i bruk. Dette kan også bidra til å redusere energiforbruket og dermed miljøpåvirkningen.

Det er viktig å tenke på miljøpåvirkningen når man velger en hjemmeprinter. Ved å velge en modell som er mer miljøvennlig, kan man bidra til å redusere den totale miljøpåvirkningen fra hjemmeprintere.

CanonPrinterScreen

Konklusjon

Etter å ha gjennomgått og testet flere populære modeller av hjemmeprintere, kan det konkluderes med at det finnes flere gode alternativer på markedet.

HP OfficeJet Pro 7740 og HP OfficeJet Pro 9010 er begge gode alternativer for de som trenger en printer til hjemmekontoret. De har begge høy utskriftskvalitet og en rekke funksjoner som gjør dem allsidige og praktiske å bruke.

Brother HL-L6300DW og Brother HL-L2375DW er gode alternativer for de som har behov for en printer med større utskriftsvolumer og som ønsker en mer kostnadseffektiv løsning.

For de som ønsker en multifunksjonell printer som kan klare alt, er Canon Maxify MB5150 et godt valg. Den har høy utskriftskvalitet og en rekke funksjoner som gjør den til en allsidig og praktisk printer.

Epson EcoTank ET-15000 er et godt valg for de som ønsker en printer med høy kapasitet og som kan håndtere større utskriftsvolumer. Den har også en rekke praktiske funksjoner som gjør den til en allsidig og praktisk printer.

Det er viktig å velge en printer som passer til ens behov og budsjett. Ved å velge en av de ovennevnte modellene, kan man være trygg på at man får en god og pålitelig printer til hjemmebruk.


Det beste til Hjemmet

Powerbank Banner New

Powerbank: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår utfyllende test over powerbanks hjelper deg å velge riktig produkt til riktig situasjon …
Dyson trådløs støvsuger

Trådløs støvsuger: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En trådløs støvsuger er praktisk og effektiv for å holde hjemmet rent. Den er populær på grunn av bekvemmelighet og …
Beste robotstøvsuger

Robotstøvsuger: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi drar frem og tester de beste robotstøvsugerne som er ute på markedet …

Ofte stilte spørsmål

Hvilken type printer passer best for hjemmebruk?

Det avhenger av hva du skal bruke printeren til. Hvis du kun trenger å skrive ut dokumenter og tekstdokumenter, vil en blekkskriver være tilstrekkelig. Men hvis du også vil skrive ut bilder og grafikk, bør du vurdere en fargeblekkskriver eller en fargelaserskriver. Hvis du skriver ut store mengder dokumenter, kan en laserskriver være mer økonomisk i lengden.

Hvilke tester og anmeldelser bør jeg lese før jeg kjøper en hjemmeprinter?

Du bør lese tester og anmeldelser fra pålitelige kilder som for eksempel oss, Forbrukerrådet, TechRadar og Bedste10. Disse sidene har omfattende tester og anmeldelser av printere og kan gi deg god innsikt i hva som er de beste alternativene på markedet.

Hva er forskjellen mellom en laserskriver og en blekkskriver?

En laserskriver bruker toner og varme til å smelte toneren på papiret, mens en blekkskriver bruker blekk som sprøytes på papiret. Laserskrivere er vanligvis raskere og mer økonomiske i bruk, mens blekkskrivere gir høyere bildekvalitet og er bedre egnet for utskrifter av fotografier.

Hva er de beste multifunksjonsskriverne på markedet?

Ifølge en test av printere fra 2023, er følgende multifunksjonsskrivere de beste på markedet:

Canon Maxify MB5150
Epson SureColor SC-P900
Brother MFC-L2750DW
HP OfficeJet Pro 7740
HP OfficeJet Pro 9010

Hvilke faktorer bør jeg vurdere før jeg kjøper en hjemmeprinter?

Før du kjøper en hjemmeprinter, bør du vurdere følgende faktorer:

Hva skal du bruke printeren til?
Hvor ofte skal du bruke printeren?
Hvor mye plass har du til rådighet?
Hva er budsjettet ditt?
Hvilke funksjoner trenger du?
Hvilken type papir vil du bruke?

Hva er de beste billige printerne på markedet?

Ifølge en test av printere fra 2023, er følgende printere de beste billige alternativene på markedet:

HP Laser 107w
Canon MaxifyMB5150
HP OfficeJet Pro 7740
HP OfficeJet Pro 8022e
Brother MFC-L3750CDW


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Oppgraderingspakke gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Gaming PC: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

PC RAM: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Vår guide hjelper deg å velge riktig RAM for gaming-PC, med ekspertråd og tips for optimal ytelse og stabilitet. Perfekt …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!