Den Beste Powerbanken: Topp 5 beste valg for å holde deg koblet på farten i 2024

Powerbank Banner New

Hurtigmeny


Utforsk ubegrenset mobilitet med vår test av høytytende Powerbanks

De beste powerbankene har blitt en viktig del av hverdagen for mange. Med stadig økende bruk av mobile enheter som smarttelefoner, nettbrett og laptops, er det ikke alltid like enkelt å holde batterinivået oppe. Det kan være frustrerende å ikke ha en stikkontakt i nærheten når man trenger den som mest.

Heldigvis finnes det en løsning på dette problemet – powerbanker. En powerbank er en bærbar lader som kan lade opp mobile enheter når man er på farten. Imidlertid finnes det mange forskjellige typer powerbanker på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken man skal gå for. Vi har derfor laget denne samleguiden som tar for seg de beste laderne for deg som er på jakt etter en nødlader.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på egenskapene til hver powerbank og hva som gjør dem til gode valg. Enten du trenger en powerbank for å lade opp mobilen din på farten, eller om du trenger en som kan lade opp en laptop, vil denne artikkelen gi deg en god oversikt over de beste alternativene på markedet.


Beste Powerbank

Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Beste Gaming Tastatur: Topp 5 valg for optimal spillytelse i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Hva er en Powerbank?

En powerbank er en bærbar enhet som brukes til å lade opp elektroniske enheter som mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner når de er tomme for strøm. Den fungerer som en ekstra batterikilde som kan lades opp og brukes når det ikke er tilgang til en stikkontakt eller annen strømkilde.

En powerbank består av et batteri, en krets som styrer ladingen og utladningen av batteriet, samt en eller flere USB-porter som brukes til å koble til enhetene som skal lades opp. Batterikapasiteten i en powerbank kan variere fra noen få tusen milliampere-timer (mAh) til flere titalls tusen mAh, avhengig av størrelse og design.

LES OGSÅ: Test av Hjemmeprintere: De beste alternativene på markedet.

Det finnes ulike typer powerbanks på markedet, inkludert solcelledrevne powerbanks og trådløse powerbanks som kan lade opp enheter uten bruk av kabler. Noen powerbanks har også flere USB-porter slik at flere enheter kan lades opp samtidig.

Det er viktig å velge en powerbank med tilstrekkelig batterikapasitet til å lade opp enhetene som skal brukes. Det er også viktig å velge en powerbank fra en pålitelig produsent som har passert relevante sikkerhetstester og sertifiseringer.


Våre favoritter for Powerbanks

Det finnes utallige valg på markedet, men langt fra alle er verdt pengene dine. Basert på våre undersøkelser og tester har vi kommet opp med denne listen over våre favoritter. Husk å ta høyde for egne behov, samt hvilke enheter du trenger nødlader til før du går til innkjøp av en powerbank.

4Smarts Lucid Block Powerbank 20.000mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på 20.000 mAh, og den er laget for å kunne gi nødstrøm til bærbare datamaskiner og andre enheter som krever litt ekstra mye strøm. 4Smarts Lucid Block Powerbank er litt utenom det vanlige, men er ekstremt kjekk å ha når man er i nød.

4Smarts Lucid Block Powerbank 20.000mAH

4Smarts Lucid Block powerbanken er et stykke teknologi litt utenom det vanlige. Denne powerbanken lader dingser som trenger mer strøm, slik som bærbare datamaskiner og andre enheter. Veldig kjekk å ha når man er på farten.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Xtorm Solar Powerbank 10.000 mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på 10 000 mAh, og den kan lade en smarttelefon opp til fire ganger. Den har også en USB-C-port, som gjør at den kan lade nyere enheter raskere. Det som gjør Xtorm Solar Powerbank til noe som virkelig skiller seg fra andre powerbanker er at den har innebygget solcellepanel for ekstra strømtilførsel via egen evne.

Xtorm Solar Powerbank 10.000mAh

Xtorm Solar er en powerbank for alle turentusiaster og alle som er utendørst. Denne vil gi strøm til alle mobilenheter i en nødsituasjon. Her får du 1x USB-C og 2x USB-A for lading. Denne har også solcellepanel for egenlading utenom direkte strøm fra veggen.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Anker PowerCore Elite Powerbank 25.600 mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på 25.600 mAh, og den kan lade en smarttelefon opp til 7 ganger og litt mer. Den har også 2 USB-C og 2 USB-A porter, slik at du kan lade fire enheter samtidig. Dette er en powerbank som gir utrolig stor ladekapasitet til deg og dine venner om strømmen skulle ta slutt.

Anker PowerCore Elite Powerbank 25600 mAh

Anker PowerCore Elite Powerbank kan lade 4 enheter samtidig med 2x USB-C og 2x USB-A porter. Den har 25.600mAh som gir stor ladekraft til alle mobilenheter og lader de fleste mobiler til 100% over 7 ganger.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

OtterBox Powerbank Fast Charge 15.000 mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på 15.000 mAh, og den kan lade en smarttelefon opp til fem ganger. Den har også to USB-porter og en innebygd trådløs lader, slik at du kan lade tre enheter samtidig. Powerbanken har også mulighet for fast charge om du skulle ha dårlig tid.

OtterBox Powerbank Fast Charge 15.000mAh

OtterBox Powerbank Fast Charge har 2 utganger som gir mulighet for USB-C og USB-A. Som i navnet har den "Fast Charge" når du har litt dårlig tid. OtterBox har også mulighet for trådløs lading.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Trust Primo Ultra-Thin Powerbank 5.000 mAh

Denne powerbanken har en kapasitet på 5.000 mAh, og den lader de fleste smart telefoner opp til 2 ganger. Den har også innebygget USB-C og USB-A port, slik at du kan lade to enheter samtidig. Powerbanken har også innebygget fast charge teknologi, noe som er hendig for de fleste smart telefoner i dag.

Trust Primo Ultra-Thin Powerbank 5.000mAh

Trust Primo Ultra-Thin Powerbank er en hendig strømbeholder som du kan ha med deg på farten, den lader de fleste mobiler opp 1-2 ganger og har mulighet for USB-C og USB-A. Trust Primo har også hurtiladingsteknologi.

Kjøp nå
Annonselenke - Mediehuset Teknoteket AS kan motta provisjon for kjøp gjort gjennom linken uten ekstra kostnad for deg som handler.

Disse powerbankene ble valgt som de beste i testen på grunn av deres kapasitet, antall porter, og ekstra funksjoner som fast charge, trådløs lading, robusthet og solcellepanel.


Hvordan å velge den beste Powerbanken

Når du skal velge den beste powerbanken, er det flere faktorer du bør vurdere. Her er noen av de viktigste faktorene du bør tenke på når du skal velge en powerbank.

Kapasitet

Kapasiteten på powerbanken er en av de viktigste faktorene du bør vurdere når du skal velge en powerbank. Kapasiteten må passe til behovet ditt. Hvis du skal bruke powerbanken til å lade en mobiltelefon, vil en powerbank med en kapasitet på 5000 mAh være tilstrekkelig. Hvis du skal bruke powerbanken til å lade en laptop, må du velge en powerbank med en høyere kapasitet.

Størrelse og vekt

Størrelsen og vekten på powerbanken er også viktig å vurdere. Hvis du skal ha powerbanken med deg på farten, bør du velge en som er lett og kompakt. Hvis du skal ha powerbanken med deg på en tur eller lignende, bør du velge en som er robust og tåler en støyt.

Pris

Prisen på powerbanken er også viktig å vurdere. Det finnes powerbanker i alle prisklasser, og prisen avhenger av faktorer som kapasitet, størrelse og merke. Du bør velge en powerbank som passer til budsjettet ditt, men husk at det ikke alltid er lurt å velge den billigste powerbanken. En billig powerbank kan ha dårligere kvalitet og mindre kapasitet enn en dyrere powerbank.

LES OGSÅ: De Beste Robotstøvsugerene: Våre toppvalg for en renere hverdag i 2024.

Når du skal velge den beste powerbanken, er det viktig å finne en som passer til behovet ditt. Vurder faktorer som kapasitet, størrelse og vekt, og pris når du skal velge en powerbank.


Powerbank Nature

Siste Historier og Anmeldelser

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 er en oppslukende reise for alle motorfans

Forza Horizon 5 var et fantastisk eksempel på sim-cade-opplevelsen. Vakker grafikk sammen med godt tilpassede spillmekanismer brakte denne serien til …
Topp 5 Beste Spillene fra 2020 Banner

Topp 5 Beste Spillene fra 2020

Vi tar en titt på et av de tidligere spennende årene, og kårer det vi synes var de topp 5 …
Nintendo 64 Super Nintendo Spill Ekstrautstyr

Er ekstrautstyret til konsollens dager over?

Vi tar et dypdykk i historien og forteller om gode minner, oppveksten, og alt ekstrautstyret til spillkonsollene …

Fordeler og ulemper med Powerbanks

Når du velger en powerbank, er det viktig å vurdere både fordeler og ulemper. Her er noen viktige ting å tenke på før du kjøper en powerbank.

Fordeler

En powerbank kan være en utrolig praktisk enhet for alle som er mye på farten og trenger å lade opp enhetene sine. Her er noen av fordelene med å ha en powerbank:

 • Bærbarhet: Powerbanks er små og lette nok til å bære rundt i vesken eller lommen, og de kan enkelt tas med på reiser.
 • Lad opp flere enheter: Med en powerbank kan du lade opp flere enheter samtidig, slik at du ikke trenger å velge hvilken enhet du skal prioritere.
 • Rask lading: Powerbanks kan lade opp enhetene dine raskt, slik at du ikke trenger å vente lenge på at enhetene skal lades opp.
 • Trådløs lading: Noen powerbanks har trådløs lading, som gjør det enklere å lade opp enhetene dine uten å måtte koble dem til en kabel.

Ulemper

Selv om det er mange fordeler med å ha en powerbank, er det også noen ulemper som du bør vurdere før du kjøper en:

 • Kapasitet: Powerbanks har begrenset kapasitet, og du må sørge for at du velger en powerbank som vil gi deg nok strøm til å lade opp enhetene dine.
 • Ladingstid: Det kan ta lang tid å lade opp en powerbank, spesielt hvis du har en større kapasitet.
 • Kompatibilitet: Noen powerbanks er ikke kompatible med alle enheter, så du må sørge for at du velger en powerbank som vil fungere med enhetene dine.
 • Kostnad: Powerbanks kan være dyre, spesielt hvis du velger en med høy kapasitet eller spesielle funksjoner som trådløs lading.

Når du vurderer en powerbank, må du tenke på både fordeler og ulemper og velge en som passer best til dine behov.


Sikkerhetstips ved bruk av Powerbanks

Når det gjelder bruk av powerbanks, er det viktig å ta noen forholdsregler for å sikre at de brukes på en trygg måte. Her er noen sikkerhetstips som kan hjelpe deg med å unngå farlige situasjoner:

 • Velg en powerbank av høy kvalitet fra en anerkjent produsent som har et godt rykte for å produsere sikre og pålitelige produkter.
 • Sørg for at powerbanken har riktig kapasitet for enheten du vil lade. Hvis du bruker en powerbank som er for kraftig for enheten, kan det føre til skade på enheten, og hvis den er for svak, vil den ikke kunne lade enheten riktig.
 • Unngå å lade powerbanken eller enheten din i ekstrem varme eller kulde. Dette kan føre til at batteriet blir skadet eller til og med eksploderer.
 • Ikke bruk en skadet eller defekt powerbank. Hvis du merker noen tegn på skade eller feil, bør du slutte å bruke den umiddelbart og kontakte produsenten for reparasjon eller erstatning.
 • Ikke la powerbanken være i nærheten av brannfarlige materialer eller i direkte sollys. Dette kan føre til overoppheting og skade på batteriet.

Ved å følge disse sikkerhetstipsene kan du være trygg på at du bruker powerbanks på en trygg og pålitelig måte.


Konklusjon

Etter å ha undersøkt og sammenlignet flere av de beste powerbankene på markedet, er det klart at det finnes flere gode alternativer å velge mellom.

Survivor Powerbank 7in1 72.000 mAh er en av de beste trådløse nødladerne som er verdt å ta med i betraktningen som en lader en skal ha med ut i villmarken eller på hyttetur. Den kan gi deg strøm til campingutstyr, f.eks kjøleskap eller kaffemaskin om du er nødt.

Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0 er en kraftig powerbank med en kapasitet på 20.000 mAh og en strøm på 3 A. Med denne kan du raskt og trygt lade telefonen eller nettbrettet flere ganger på en enkelt lading. Strømbanken har tre USB-utganger, hvorav den ene er en USB Type C, som lar deg lade opptil tre enheter samtidig.

LES OGSÅ: Trådløs Støvsuger Test: De beste modellene for å gjøre rengjøringen enklere.

Samsung Battery Pack Nødlader er en mindre og lettere nødlader med en kapasitet på 10 000 mAh. Denne laderen er høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere og er et anerkjent merke når det handler om nødladere.

Det er viktig å tenke på dine egne behov når du velger en powerbank. Hvis du trenger en nødlader til å lade telefonen og headsettet en gang i blant, kan en mindre powerbank som Samsung Battery Pack være tilstrekkelig. Hvis du trenger en mer kraftig lader som kan lade flere enheter samtidig, eller har et ekstremt behov når du er ute på camping eller ute i villmarka, kan en større powerbank som Survivor Powerbank eller Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0 være et bedre valg.

Uansett hva du velger, er det viktig å velge en pålitelig og effektiv powerbank som passer dine behov og budsjett.


Siste Samletester

Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Best i test Gaming PC i 2024

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
RAM Banner

Best i test PC RAM for Gaming i 2024

Vår offisielle guide for å velge det beste RAM-oppsettet for din Gaming PC …

Ofte stilte spørsmål

Hvilken Powerbank har best kapasitet?

Det er flere powerbanks på markedet med høy kapasitet, men noen av de beste inkluderer Anker PowerCore+ 26800mAh, RAVPower 26800mAh, og MAXOAK 50000mAh. Disse powerbankene har stor kapasitet og kan lade flere enheter samtidig.

Hva er den beste Powerbanken for utendørsaktiviteter?

Hvis du er på jakt etter en powerbank som kan tåle tøffe forhold og er vanntett, kan du vurdere en power bank som er designet for utendørsbruk. En av de beste powerbankene for utendørsaktiviteter er RAVPower Solar Charger 25000mAh. Denne power banken har solcellepaneler som kan lade opp enheten underveis, og den er vanntett og støtsikker.

Hvor mange ganger kan en 50000mAh Powerbank lade en telefon?

Hvor mange ganger en 50000mAh powerbank kan lade en telefon avhenger av telefonens batterikapasitet. En typisk smarttelefon har en batterikapasitet på rundt 3000mAh, så en 50000mAh powerbank kan lade en telefon opptil 16 ganger.

Hva er forskjellen mellom en solcelle Powerbank og en vanlig Powerbank?

En solcelledrevet powerbank har solcellepaneler som kan lade opp enheten ved hjelp av sollys. En vanlig powerbank, derimot, må lades opp via en stikkontakt eller en annen strømkilde. Solcelledrevne powerbanks er ideelle for utendørsaktiviteter og camping, mens vanlige powerbanks er mer praktiske for daglig bruk.

Hvor stor Powerbank kan man ta med på fly?

Det er begrensninger for hvor stor powerbank man kan ta med på fly. Ifølge IATA-reglene kan man ta med powerbanks med en kapasitet på opptil 100Wh (Watt-timer) i håndbagasjen. Hvis powerbanken har en kapasitet på mer enn 100Wh, må den tas med i innsjekket bagasje.

Hva betyr mAh på en Powerbank?

mAh står for milliampere-timer, og det indikerer hvor mye energi en powerbank kan lagre. Jo høyere mAh-tallet er, jo mer energi kan powerbanken lagre og dermed lade opp enheter flere ganger.


Siste Nyheter

Call of Duty Black Ops 6

Nytt Call of Duty fra Activision

Tittelen blir Call of Duty: Black Ops 6 og vil ha verdenspremiere den 9. juni via Xbox-Direct, og stjeler showet …
Oppgraderingspakke

Best i test oppgraderingspakke til Gaming PC i 2024

En oppgraderingspakke til en eksisterende gaming-PC er ideell for den som ønsker en kraftigere og mer moderne datamaskin uten å …
Deadlock

Valve sitt nye Deadlock er avslørt

Det har gått rykter om det neste spillet fra Valve i evigheter, og i går så det ut til at …
XDefiant

XDefiant håper å kunne konkurrere

Ubisoft åpner dørene for sitt nye FPS-spill, XDefiant. Dette er noe helt nytt for Ubisoft, da de vanligvis foretrekker å …
Nintendo Switch 2 Banner

Nintendo åpner lommeboken for nytt studio

Det er ikke ofte Nintendo åpner lommeboken og svelger i seg et nytt utviklerstudio, men nå er Shunaru Furukawa endelig …
Prebuildt Gaming PC Cropped 02

Best i test Gaming PC i 2024

Vi har lagt ned mye tid og innsats for å sikre at du får akkurat det du ønsker, slik at …
Epic Games Unreal Engine 5

Store lovnader fra Epic Games

Tidligere i år avduket sjefen for Epic Games, Tim Sweeney, at det skulle skje radikale endringer i måten Unreal Engine …
GTA VI

GTA VI har fått lanseringsmåned

Da Rockstars endelig avduket GTA VI kokte det over på nettet og gamere over hele verden gikk av skaftet …
Stop Killing Games

Et spark i baken for Stop Killing Games

En mann ved navn Ross Scott bestemte seg for å stifte en organisasjon kalt Stop Killing Games for å bekjempe …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!