Komplett guide til Kick streaming for nybegynnere i 2024

Kick Streaming Banner Clean

Kick er en av de nyeste plattformene for streaming innenfor spill og annet. Plattformen ble etablert i oktober 2022, men startet ikke offisielt før januar 2023. Selskapet har gått hardt inn for å får store profiler over på deres nettside, slik som Adin Ross, Nickmercs, xQc, Amouranth og mange fler.

Som en direkte konkurrent av Twitch.tv, er Kick et nytt sted hvor streamere kan samle seg for å dele innhold og deres glede for spill og annen form for underholdning. Det er ingen tvil på at denne platformen vil vokse i årene som kommer, men det er vel noe tvil på at den vil utkonkurrere Twitch.tv med det første.

Kick er direkte backet av gamblingselskapet Stake.com og er co-founded av en av deres største streamere Trainwreckstv.

I denne artikkelen vil vi gi et generelt review av streamingplattformen Kick og se på deres funksjoner og oppsett for å finne ut av hvorfor akkurat dette stedet er så populært. Vi vil også sjekke ut hva pros & cons er ved å bruke Kick og se hvordan denne nettsiden måler seg med andre strømmeplattformer.

Uansett om du er en streamer eller en content creator vil denne guiden peke deg i riktig retning om du skal bruke Kick eller andre strømmeplattformer til det du ønsker.

Kick Streaming Plattform

Oversikt

Kick er den nyeste aktøren i byen, og har vokst betydelig det året det har vært tilgjengelig. Nettsiden har allerede fått med seg store streamere som tidligere var på Twitch.tv, og har også tiltrukket seg mange kommende talenter som valgte Kick som sitt startsted. Denne nå populære strømmeplattformen ble lansert i januar 2023 og gjør det ganske bra med tanke på alderen sin.

Hva er Kick?

Kick er en ny plattform der streamere kan samles for å dele sin glede og entusiasme for spill og andre aktiviteter. Strømmeplattformen ligner veldig på Twitch.tv, så du kan enkelt se hvor de har hentet inspirasjonen fra. Streamere på Kick deler i sanntid hva slags aktiviteter de holder på med og hvilke spill de spiller. Interaksjon mellom streameren og publikum skjer utelukkende gjennom chat eller private meldinger. Plattformen har allerede samlet hundrevis av millioner av strømmetimer og fortsetter å vokse dag for dag.

Streamere og innholdsskapere som strømmer på Kick kan dele nesten enhver type innhold de velger, inkludert gambling, som er forbudt på Twitch.tv. Den eneste unntak er selvfølgelig deling av seksuelt innhold, nakenhet og ekstrem vold.

En kort historie om Kick

Kick ble grunnlagt og startet i oktober 2022 av Bijan Tehrani, Ed Craven og strømmepersonligheten Trainwreckstv. Det er en direkte konkurrent til Amazon-støttede strømmetjenesten Twitch.tv og bruker mye av den samme layouten og funksjonene som sin konkurrent.

LES OGSÅ: Historien om Super Mario: En ikonisk spillserie.

Strømmeplattformen har allerede blitt et permanent hjem for mange av sine innholdsskapere og vil uten tvil være en kraft å regne med i fremtiden. Den fortsetter å vokse hver dag, og det er ingen tegn til at det stopper med det første.

Lies of P Banner

Nøkkelfunksjoner hos Kick

Kicks funksjoner tilbyr mye av det samme som sin direkte konkurrent, Twitch.tv. Noen fordeler har Kick her for innholdsskapere som ønsker å dele innhold relatert til gambling. Det tilbyr også flere forskjellige funksjoner som gjør det til et lukrativt sted for nye og kommende streamere, noe som gjør det til et godt sted å tjene til livets opphold hvis du ønsker en mulighet for dette.

Direktesending

Når det gjelder direktesending, er dette Kick sin hovedfunksjon. Dette verktøyet eksisterer utelukkende for å gi innholdsskapere en plattform de kan bruke til å underholde og prate med sitt publikum. Streamere kan dele seg selv mens de spiller spill, prater, lager mat, gambler, eller rett og slett viser seg selv mens de hviler til neste dag.

Direktesending er bare en hobby for noen og en daglig jobb for andre. Kick og direktesending kan være akkurat det du velger at det skal være, og som alt annet på denne planeten, avhenger alt av hvor mye arbeid du legger ned i det. En vellykket streamer må ta med seg noe unikt til bordet, gjør du ikke dette vil heller ikke publikumet vokse noe særlig.

Kick Chat

Chat-funksjonen på Kick er avgjørende for at streamere skal engasjere seg med sitt publikum. Å ha en chat skaper et rom der fellesskapet kan vokse og dele meldinger med hverandre og streameren. Det er opp til hver streamer å kontrollere flyten av denne interaksjonen og gjøre den til et levende sted der folk føler seg akseptert og inkludert.

Kicks chat tilbyr ulike funksjoner, inkludert egne chatkommandoer for moderatorer og innholdsskapere, samt personlige og kanalspesifikke emotes eller reaksjoner. Disse elementene hjelper streameren med å bygge en sterkere forbindelse med sine lojale abonnenter. Videre er disse emotes og reaksjonene ofte tilgjengelige for visning i andre streameres chat hvis brukere er abonnert hos dem.

Emotes

Emotes er også en betydelig del av Kicks chat. Denne funksjonen lar innholdsskapere designe og dele sine personlige og tilpassede emotikoner for seerne å bruke. Hver streamer bestemmer hvordan og når de skal bruke disse, enten ved å gjøre dem tilgjengelige gjennom et abonnement eller tilby dem som et gratis alternativ. På begge måter hjelper dette hver streamer med å bli mer unik og knytte sterkere bånd med sin følgerskare.

LES OGSÅ: Gaming PC: Alt du trenger å vite

Generelt sett tilbyr Kick flere godt tilpassede funksjoner som gjør denne plattformen til et godt sted å starte med planen om å være den beste streameren du kan være. Dens muligheter for direktesending, chat-funksjon og emotes bidrar alle til en unik og engasjerende seeropplevelse både for streamere og seere.

Kick Streaming Lastebil

Fellesskap

Kick gjør en kraftig innsats for å bli et hjem for mange streamere og seere. De tilbyr streamere muligheten til å generere sin daglige inntekt gjennom tjenester som å bli en Kick Affiliate, eller rett og slett motta donasjoner som en vanlig streamer. Disse rollene utgjør utvilsomt det avgjørende fellesskapet som fungerer som ryggraden i strømmetjenesten.

Kick-achievements

Oppnåelsessystemet som Kick bruker, er et unikt verktøy som hjelper streamere med å spore prestasjonene sine på nettstedet. Ifølge Kick selv er systemet designet slik at når du konsekvent strømmer og får følgere, vil fremgangen din øke, og du vil låse opp nye funksjoner på Kick-plattformen.

Kick-affilierte

Lignende Twitch.tv har Kick et tilknytningssystem som gjør det mulig for streamere å effektivt tjene penger på innholdet sitt. Kick sier at deres bekreftede affiliates er innholdsskapere som har strømmet i over 5 timer og har samlet 75 eller flere følgere. Når du blir en affiliate kan du sette opp subscribe-knappen din og begynne å generere inntekt fra betalte abonnementer.

Kick understreker også at du kontinuerlig kan overvåke prestasjonene dine for å følge fremgangen din mot å bli en Kick-affiliate via Kick-achievements.

Kick-streamere

Streamerne hos Kick er ryggraden i deres strømmetjeneste, avgjørende for dens eksistens. Uten disse streamerne ville plattformen vært et tom skall. Kick-streamere er individer som konsekvent deler sin lidenskap for spill, kunst, koding eller andre hobbyer. De er akkurat som deg og meg – mennesker fra alle livets perioder som ønsker å dele sine daglige opplevelser og interesser med alle som ønsker å være en del av det.

LES OGSÅ: Norske Engasjement rundt Gaming

Oppsummert består Kick og fellesskapet av en rik og mangfoldig blanding av seere, vanlige Kick-streamere og Kick-affiliates. Hver del av fellesskapet har like stor betydning, og Kick gjør en imponerende jobb med å pleie alle disse delene mens de streber etter å vokse seg større hver dag.

GSkillCoolerMasterSetup

Pengeinntekt

Monetisering, eller muligheter for pengeinntekt på Kicks plattform er en drivkraft for mange streamere, som motiverer dem til å delta i daglige aktiviteter. Dette gjør det mulig for streamere å støtte det de elsker mest og åpner til og med muligheter for folk til å forfølge det som en ny jobb.

Kick-abonnementer

Pengeinntekter på Kick er oppnåelig ved å bli en Kick-skaper/affiliate. Som affiliate har du rett til å motta 95% av alle inntektene dine fra vanlige abonnementer. For å kvalifisere deg, må du ha minst 75 følgere og ha strømmet i minst 5 timer. Dette kan enkelt spores gjennom Kicks achievementsystem.

Du kan også tilby skreddersydde medlemskap til seerne dine, slik at de får tilgang til spesialiserte programmer, ulike emotes og mer innhold som vanligvis er skjult for offentligheten.

Donasjoner

En annen metode for å tjene penger gjennom Kick er ved å oppmuntre følgerne dine, abonnentene og seerne dine til å gi donasjoner via PayPal eller andre tjenester som støtter denne typen betaling. Dette er spesielt gunstig for streamere som ennå ikke har kvalifisert seg til å bli Kick-affiliates.

Affiliate-markedsføring

Å integrere affiliate-markedsføring i strømmen din har potensial til å betydelig forbedre pengeinntektene dine. Ta kontakt med potensielle partnere som kan være interessert i å sponse deg med produkter eller la deg annonsere produktene deres. På denne måten kan seerne dine gjøre direkte kjøp gjennom kanalen din.

Gjenbruk innholdet ditt

Å gjenbruke innholdet ditt kan være en utmerket strategi for å ytterligere generere pengeinntekt fra kanalen din. Å ta opp og redigere strømmet innhold gir en verdifull mulighet til å dele det på plattformer som YouTube og andre sosiale medier. Dette tiltrekker ikke bare flere seere, men bidrar også betydelig til veksten av kanalen din.

LES OGSÅ: Bygg din egen Gaming PC: En komplett guide for nybegynnere.

Oppsummert gir Kick mange alternativer for å tjene penger på innholdet ditt mens du strømmer. Dette inkluderer det velkjente affiliate-programmet, inntjening gjennom donasjoner, affiliate-markedsføring og muligheten til å gjenbruke innholdet ditt på sosiale medier og andre plattformer. Hver av disse alternativene har sine fordeler og ulemper, og inntektene varierer betydelig avhengig av hvilken mulighet du kvalifiserer for og dine seeres samlede engasjement.

KickFootball

Regler og retningslinjer hos Kick

Kick har sitt eget sett med regler og retningslinjer som streamere og seere må sørge for å følge. Dette er på plass for å tillate Kick å være en brukervennlig og positiv opplevelse for alle som ønsker å bruke nettstedet og tjenestene deres.

Tjenestevilkår

Kicks vilkår for bruk beskriver de spesifikke reglene og forskriftene som styrer bruken av strømmeplattformen. Disse vilkårene omfatter ulike emner, som forbudt innhold, oppførsel og potensialet for kontosuspensjon. Brukere må lese og godta disse vilkårene før de bruker Kick. Manglende overholdelse av disse retningslinjene kan føre til midlertidig eller permanent suspensjon av streamerens konto.

Fellesskapsretningslinjer

Kicks strenge retningslinjer for fellesskapet beskriver forventet brukeratferd for å sikre en vennlig og positiv opplevelse for det globale samfunnet på plattformen. Disse retningslinjene håndterer problemer som trakassering, hatprat og seksuelt innhold. Kick prioriterer håndhevelsen av disse retningslinjene med strenge konsekvenser for de som bryter dem.

DMCA-retningslinjer

Ifølge Kicks egne uttalelser opererer plattformen i samsvar med Digital Millennium Copyright Act fra 1998. Hvis noen mistenker at deres opphavsrettsbeskyttede innhold blir brukt uten tillatelse, kan de sende inn en anmodning til Kick for å håndtere kravet.

LES OGSÅ: Best i Test Gaming Grafikkort i 2024: De beste valgene for et ultimat oppsett.

Kick tillater også streamere som har mottatt et opphavsrettslig DMCA-krav å sende inn en motanmodning. Dette gir streamere muligheten til å fremlegge sitt perspektiv og forsvare seg selv i tilfelle noen hevder bruk av opphavsrettsbeskyttet innhold.


Relatert til Streaming

Nintendo Direct

Nintendo Direct (2024) viser nye spill

Nintendo hadde sin Nintendo Direct livestream i dag. Presentasjonen, som startet kl. 15:00 britisk tid, varte i omtrent 40 minutter …
Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – er du klar?

Som de fleste har fått med seg, er det slik at Fromsoftwares nyeste utvidelse/DLC, Elden Ring: Shadow of the Erdtree, …
Starfield Banner

Starfield skyter seg i foten med ny oppdatering

Det er lenge vært planlagt en stor oppdatering til Starfield med blant annet “Creation Kit”, nye oppdrag, og generelt en …

Ofte Stilte Spørsmål

Kan jeg tjene penger på Kick?

Det korte svaret er ja, du kan tjene penger på Kick. Ved å bli med i Kicks skaperprogram kan du bli tilknyttet Kick og begynne å tjene gjennom kanalmedlemskap, donasjoner og tips, annonser, sponsoravtaler og tilknytningsprogrammer. Med Kicks medlemsavtaler beholder du 95% av inntektene.

Er Kick åpent for alle?

Oppsummert er Kick generelt åpent for alle, men brukere må overholde litt spesifikke regler. Kick presiserer at ingen av brukerne deres har lov til å strømme innhold med personer under aldersgrensen på 18 år. Disse retningslinjene er utformet for å beskytte personvern og sikkerhet for mindreårige i delt innhold.

Er Kick trygt for barn?

Kick har en streng alderspolicy på plass for å beskytte barn under 13 år mot potensiell skade. For brukere i Europa gjelder en høyere aldersgrense på 16 år. Disse retningslinjene er implementert for å sikre beskyttelse og trivsel for barn og for å skape et trygt miljø for alle potensielle brukere av Kick.

Hvor lang tid tar det å bli populær på Kick?

Reisen for å bli populær og fremtredende på Kick avhenger av ulike faktorer. Å jobbe hardt, bruke strømmetjenestens verktøy effektivt, engasjere seg med fellesskapet ditt og dele innholdet ditt på forskjellige sosiale medieplattformer og nettsider kan betydelig akselerere veksten av kanalen din.

Er Kick gratis å bruke?

Kick opplyser at appen deres og tjenesten er helt gratis å bruke. Folk fra alle samfunnslag kan begynne å strømme gjennom tjenestene deres og dele lidenskapen sin for gaming og ulike andre aktiviteter. Før du begir deg ut på reisen for å bli din beste versjon i den gledelige verdenen av strømming, sørg for å gjøre deg kjent med hva som er forbudt og hva som er tillatt.

Hva slags innhold er forbudt på Kick?

Strømmetjenesten håndhever strenge retningslinjer på forskjellige områder, inkludert overdreven banning, grafisk vold, 18+ rated videospill, nakenhet i spill, pornografi, røyking og alkoholforbruk. I tillegg forbyr Kick hatefullt språk, trakassering, trusler, mobbing og rasistiske ytringer. For en mer grundig forståelse av Kicks retningslinjer angående banning under strømming, kan du henvise til deres avsnitt for nettopp dette.


Det beste til Gaming

Steelseries Gaming Headset Beste Gaming Headset

Best i test Gaming Headset i 2024

Dette er vår offisielle guide for de Topp 5 Beste Gaming Headset på markedet. Vi tester og plukker ut de …
Razer Viper Ultimate Gaming Mus

Beste Gaming Mus: Toppvalgene for optimal Gaming i 2024

Har du problemer med å finne frem til hvilken gaming mus du skal ha så kan vi belyse noen gode …
Beste Gaming Tastatur 2023 og 2024 Banner

Gaming tastatur: Test av de 5 beste på markedet (2024)

Dette er vår offisielle guide for de topp 5 beste gaming tastaturene på markedet. Vi tester og plukker ut de …

Vurder å støtte oss via Patreon!
Become a patron at Patreon!